Trancice ee ja se jos nadam da ce ducani otvorit heh
Dana vidila sam jos jeftinije na stranici freeship ali vidim da ljudi pisu da su uzasni da cekaju dostavu po 2 mjeseca, da nekad i ne dode...
Ovaj je meni dosa kroz 2 dana
💞girl💞
Zara super. Hvala.ja sam dobila preporuku za ovu stranicu. Vidim i da su isti kao tvoj, doslovno ista i stranica, a mrvicu jeftiniji 🤦♀️ ja mislim ds cu ja ovaj rozi ipak, ja bi ovaj koji nije bas proziran.ovi drugi koji mi se svidaju su nedostuoni.
Curke ako, ce netko s ove stranice uz kod ZVRK ima 20% popista :)
https://ibb.co/fMXK4tq
https://ibb.co/grmk5sf
Trudy, je 😁 lepenice 😁
Baby girl 💜
Zara, a to s freeshipa vjer narucuju iz kine cim se toliko ceka. Jer sam ove identicne vidjela i po aliju.
Meni su ovi predivni, ali su pon150-200 dolara 😂
https://ibb.co/v4zc0kW
https://ibb.co/jk6ft11
Baby girl 💜
Brbice jel se tvoj bebac pocea cesce javljat i ne ljutit te i prepadat 💞
Zaboravila sam napisat za ove sve spize sta ste spremale - svaka cast Zmya i ostale 🤭struklice su 👌
Ajme cijeli dan mi je u nekoj strci pa nikako napisati par riječi.
Dora, prekrasne vijesti nam donosiš❣️❣️❣️❣️još malo pa će oboje dojiti, a ti ćeš uživati zajedno s njima 😘
Curly, nadam se da ćeš i ti brzo na kožarenje 🤞🤞❣️
Baldehina imate na m&a desire.
Nadam se da ste sve ostale ok. Meni su kontrakcije vrlo brzo nakon spremljenog ručka i odmora stale, tako da sam ostatak dana bila super
Jao tako sam ljubomorna kad velite kako ste se danas fino najele i naklopale i družili sa svojima. Ja sam od podneva nikakva, pere me mučnina kakvu ni na početku nisam imala, pojela sam par štapića, pol banane i malo kruha s putrom, nisam ni juhu kod sveki mogla pogledati :/ Za ništa nemam teka , što je za mene hedonista nestvarno.
Ajde bar sam organizirala komodu za malce u kupaoni, nestvarno koliko se gluposti nakupi u godinu dana otkad smo ju tamo stavili... Ja ne kužim kak nekim mamama stane sve u tu jednu komodu /prematalicu, meni je doslovno prva ladica sad aktualno za bolnicu vir80 i blazinice za cice te blazinice za guzu gaze sterilne + sanitet, druga ladica ručnici ,trljačice malo ručničeki treća pelene i maramice i podloge i četvrta misc kaj nije za baciti al ne spada baš u navedene ladice tipa kojekakve kremice ,testeri i pizdarije... Reče mi muž da sam picajzla ,da sam ja trebala dobiti onaj šubler prošle godine za rođendan ,a ne on...
Sreća mamina
Dobrodošao
Dana ovi su mi prekrasni isto, i.bili su nedostupni kad sam narucivala. Ali su 😍😍😍😍
💞girl💞
Jao tako sam ljubomorna kad velite kako ste se danas fino najele i naklopale i družili sa svojima. Ja sam od podneva nikakva, pere me mučnina kakvu ni na početku nisam imala, pojela sam par štapića, pol banane i malo kruha s putrom, nisam ni juhu kod sveki mogla pogledati :/ Za ništa nemam teka , što je za mene hedonista nestvarno.
Ajde bar sam organizirala komodu za malce u kupaoni, nestvarno koliko se gluposti nakupi u godinu dana otkad smo ju tamo stavili… Ja ne kužim kak nekim mamama stane sve u tu jednu komodu /prematalicu, meni je doslovno prva ladica sad aktualno za bolnicu vir80 i blazinice za cice te blazinice za guzu gaze sterilne + sanitet, druga ladica ručnici ,trljačice malo ručničeki treća pelene i maramice i podloge i četvrta misc kaj nije za baciti al ne spada baš u navedene ladice tipa kojekakve kremice ,testeri i pizdarije… Reče mi muž da sam picajzla ,da sam ja trebala dobiti onaj šubler prošle godine za rođendan ,a ne on…
Ako mogu date utjesim ja takodje nemam apetita i zaista jedem minimalno,a veliki sam gurman i uvjek sam mogla jesti i danas sam uspjela da pojedem 3 krilca pileca 😂za svakog od nas po jedno ...i evo sad jedem jagode ..mene zaista muci zeludac em kiselina ,em ne mogu mnogo em mi se nista ne jede ..tako da vjeruj nisi sama ..
Cure, nadam se da ste sve dobro. Nisam stigla sve pročitati, ali vidim da nam prvi bebači napreduju 💙💕❤. Nisam ni sumnjala, baš mi je to drago čuti!
Selena je spominjala d-dimere. Je li to rutinska pretraga, vi ste je sve radile ili? 🤔
Pozdrav svima, želim vam divan vikend!
Brbice jel se tvoj bebac pocea cesce javljat i ne ljutit te i prepadat 💞
Zaboravila sam napisat za ove sve spize sta ste spremale - svaka cast Zmya i ostale 🤭struklice su 👌
Odmaram cili dan pa se javlja ko veliki.. Protrnem od srice na svaki pokret, ko kad sam prve udarce osjecala 😅 A bome ima sad za nadoknadit. Bas me pripa prasac lini 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji