Yvette pitala si nedavno za splitsko rodiliste.Jutros je stavljen info na temi splitsko rodiliste iskustva.
Za ostale cure imate stranicu na facebooku Boonker kutija za pelene, mene je odusevilo i narucila sam.
URL = https: //lilypie.com]
Rio mi nas jos nismo sastavili, sacekala bi iducu kontrolu pa iza toga.
Nezelin slusat babske price nek muz sastavi kad rodis, ja zelim sve to vidit, pripremit 😍
Cure vidila san da je neko spominja baldahin. Ja sam narucila sa stranice lilu hr. 200 kn i mogu vam rec da je skroz oke, ogroman je, ima onog tila doslovno mogu cili krevetic umotat (reka je muz zastiti od komaraca) njime, a jos je moj krevetic 140×70.
(Kaci se u zid, nije sa nosacem, a ja sam bas tako tila)
💞girl💞
Curly neka si nam se javila, drago mi je da si bolje i da maleni bikic tako lijepo napreduje💙💪nadam se da cete se ubrzo maziti🙏bome se te bolnice sve jako razlikuju, ali kod tebe su bas rigorozni...trebali su dopustiti da netko na vratima samo preuzme hranu i osnovne stvarcice...jel imas sve sto ti je potrebno?
Rio neka, uzivajte, veselite se stvarcicama za bebu🥰
💙
Korona trudnoća - cure, sve vas razumijem i žao mi je da moramo prolaziti zadnje tjedne trudnoće ovako, razdvojenih obitelji, sa psihičkim borbama… Evo ja sam se ovaj tjedan vidjela sa roditeljoma nakon 46 dana njihove bolesti odnosno "pozititive". Ipak s odstojanjem jer se boje zbog mene i žele biti na oprezu makar su ozdravili u potpunosti, ali ono staneš pred njih, mama počela plakati momentalno, vidi me a ne može mi prići, gleda trbuh, prvi put da ga vidi otkako je narasao, hrpetina emocija. Proći će i ovo zlo pa ćemo uživati sa našim bebicama, muževima, roditeljima.. Tješim se time što smo na kraju svi zdravi i što su nam bebice dobro, ipak je to najbitnije 💓
Ma joj draga, bas nemamo srece, sve se zaredalo za vrijeme nase trudnoce, ali sve ce to proci, a mi biti jace i vise cijeniti sto imamo❤mogu misliti kako je bilo mamici...
💙
Rio tako i mi, da sam cekala zadnji cas neznan kako bi financijski mogla jer stvari za bebace su bas skupe.
Ja sam uzela kolica u 5om mj trudnoce, mater mi skoro kap udarila.
Jos ih sastavili da vidimo jel sve oke, ona ih nije tila doc vidit😂
Stvarno nezelim virovat i te babske price, rekla sam njoj i svima, ja sam vjernica, virujen u Boga i nema mista za ista drugo pa ni za praznovjerja. Ako se treba dogodit nesgo dogodit ce se sastavila ja kolica/krevetic ili ne.
💞girl💞
Zara slazem se s tobom. Ako je sudjeno da se rodi zivo i zdravo, rodit ce se, bez obzira da li sam ja kupila kolica, bodi il nesto trece. Finansijski je mnogo lakse rasporediti troskove na par mjeseci, a ne sve u jednom mjesecu.
Mi smo danas sastavili krevetic, onako probno da vidimo kako izgleda i opet ga rastavili 😂 da ne skuplja prasinu, pa ce muz sve ponovo montirati dok mi budemo bili u bolnici. Imamo i ogradicu i gnijezdo i sve je mnogo slatko 🥰 Bebin krevetic ce biti uz moju stranu kreveta, a izmedju nas nece biti nista, jer su nam madraci u ravni.
Kaktusica ma prava si zgodnica 🥰 uzivaj uz zvukove i mirise mora, ima nas puno koje ti zavidimo.
Dora jos malo pa ce oni poceti i cicati kako treba, pa ce pumpa biti proslost 😊
Trancie zelim da ti ovaj porod bude puno brzi i bezbolniji od prvog😊
Sto se depilacije 🍑 tice, ja svako 2-3. dan predjem britvicom, onako napamet, po dodiru i zovnem muza da prekontrolise i super. Ja je ne zelim gledati u ogledalu, kazu da se promijeni u trudnoci, a zelim da mi ostane u lijepom sjecanju 😂
Rose, ma stvari nisu problem, to ide najnormalnije, donesu sve na portu i dostavi se u sobu, al nema unosa hrane izvana. 🤷♀️ I nema setnje van odjela. Ja sam danas svoje vidjela s prozora kad su donosili stvari, mobitel na uho i pricaj 😂🙈
Rose, ma stvari nisu problem, to ide najnormalnije, donesu sve na portu i dostavi se u sobu, al nema unosa hrane izvana. 🤷♀️ I nema setnje van odjela. Ja sam danas svoje vidjela s prozora kad su donosili stvari, mobitel na uho i pricaj 😂🙈
A bas mi zao, nadam se da ce se i to s hranom promijeniti jer vjerujem da bolnicka hrana i nije neka..drzi mi se😘
💙
Rio super, znaci sve je spremno, mi cekamo komodu, toplo aw nadam da ce bit sta prije, al rekli su mi cekanja do 8 tj. Tako da bi mogla bit gotova taman kad rodim 😑
Hah
Mimoza mi nismo jos nista, cekam kontrolu 15.5 pa cemo iza sve.
U sobu cu stavit klasicni krevetic, sa svoje str, a za u dnevni sam uzela onaj freeon next to me krevetic.
Mislila sam se, al zaj mi je odnit bebu u sobu pa trcat njoj svako malo, a stan nam je cca 160 kvadrata, 3 puta do sobe umorim se 😂
Pa onda kontan nek stoji u dnevnom taj mali krevet da cili dan bude sa nama. 😍
Iako mislim da je necu pustat iz ruku, heh
Vec su mi svi krenili "solit" pamet nikome nedaj dote da ga nosa, nemoj je dizat za svaku glupost, sta manje na ruke bla bla
Iskreno ja je jedva cekam drzat, mazit, pazit ljubit i briga me sta cu je razmazit, pa ona je jedno jaaako jako zeljeno dite nakon svega sta san prosla i da ju pustim da place? No way.
Svjesna sam da tako mogu naskodit samo sebi, ali kad cu je nosat ako ne kad je bebica?! Kad ude u pubertet ionako ce bizat od mene tako da zelim iskoristit vrime dok je mrvica jer jedino se tada nece moc bunit "zlostavljanju" poljubcima od mene 😍😂
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji