Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    01. Svibanj 2020. 15:48

Dora4

Kaktusica bas si sazela ovu korona dramu u kratko, istinito i mucno iskustvo vas obitelji..uzas! Nadam se da ce vam se muz uskoro pridruzit u ck i da sve ovo prozivljeno nece ostavit prevelike posljedice na sve vas zajedno..grozno..
    P.s. nevjerovatno da nam se broj dana skoro preklapa, nama je 43 dana bez posjeta (ali srecom od 22.3.-16.4. smo bili zajedno, neprocijenjivo), a sveukupno 56 dana bolnice u trudnoci/postporodu 😑
    Fotka, tj. ti si PREDIVNA!! 🥰🥰 /i ova debela vesta je mrak/

Mmm miris beba je miris raja, kunem se!!
    Omamljena sam i sat vremena kasnije 🤭 Ivicu sam nakon kožiranja dobila na cicu, malo da je njuska i licne, jednom je cak povukao (zabolilo je vise od vakuma na izdajalici hahah), ali necemo jos ni pokusavat pravo dojenje jer nema snage i energije maleni da pocne za pravo..ja zadovoljna i sa upoznavanjem, lako mu kasnije dadu jest i moje i formulu..
    Kroz koji dan cu i Maricu stavit, pogotovo jer se ne ocekuje da jedu pa mi nije frka da ce ostat gladna jer sad ta cica ni ne sluzi za hranu nego njuskanje 😊

Ajme, topim se, zlato malo🥰svaki dan promjena, bas lijepo napreduju💪💪drago mi je da se mazite ❤❤❤

💙

yvette
    01. Svibanj 2020. 15:58

Dora glavno da uzivate i da si se sredila, ja se uvijek osjecam 10 kg laksa nakon depilacije. Postalo mi je nezgodno brijati se dolje, a padne mi mrak na oci kad vidim krv jer mislim da sam iskasapila 🍑 a na kraju ispadne da je od negdje navise. Ogledalo ne pomaze jer se zamagli u tusu, a muz se ne usudi, moja 🍑 je zabranjena za gledanje i diranje u njegovoj glavi 😂 
    Brbica drago mi je da se beba javila, bas me zabrinilo. 
    Zuza tebe je onda uhvatila teska insomnia...
    Kaktusice promaklo mi je da ste otisli u tvojih...ne znam sto da ti kazem, drzi se. Mislim da je tebi ovdje najteze 💕
    Gdje nam je Polly, nema je ili slabo pratim?
    Zara meni shopping centri ne nedostaju, vjerojatno sam u manjini ovdje. Najvise mogu uci u jedan ducan i otici kuci. Inace budem zedna, bude mi vruce, zagusljivo, nekoliko puta mi se zacrnilo ispred ociju... Inace idem samo ciljano, u zivotu nisam usla u centar razgledavati. Online shopping mi je zakon. Meni ce najvise nedostajati pogotovo ljeti, sjesti navecer u kafic negdje uz more i popiti koktel. Em beba em korona. Ja se bojim ovog popustanja mjera...

kaktusica
    01. Svibanj 2020. 16:04

Jooooj Dora topim se na ove opise i tocno mogu zamisliti srecu na tvom licu kad su s tobom, majko mila, postoji li ista ljepse ❤❤

Polly
    01. Svibanj 2020. 16:19

Yvette tu je Polly, samo piše na kapaljku, pratim ja vas 😊 Slabije tipkam, krenulo uređenje sobice lagano, često i odmorim, ova izolacija me umrtvila malo, fali mi život u pokretu, sjećam se da sam i na forumu bila aktivnija sa više obaveza i uz posao nego sad 🙈 Imam te faze, uskoro ću se raspisati 😄😄

Polly
    01. Svibanj 2020. 16:21

Dora divne vijesti o našoj Marici 😍😍 Lavići mali, kako postaju sve jači, predivno 💞💞

yvette
    01. Svibanj 2020. 16:21

Polly glavno da si dobro, uzivaj u pripremama za bebu...shvacam te totalno, imam cijeli dan a nista ne stignem

Polly
    01. Svibanj 2020. 16:25

Korona trudnoća - cure, sve vas razumijem i žao mi je da moramo prolaziti zadnje tjedne trudnoće ovako, razdvojenih obitelji, sa psihičkim borbama... Evo ja sam se ovaj tjedan vidjela sa roditeljoma nakon 46 dana njihove bolesti odnosno "pozititive". Ipak s odstojanjem jer se boje zbog mene i žele biti na oprezu makar su ozdravili u potpunosti, ali ono staneš pred njih, mama počela plakati momentalno, vidi me a ne može mi prići, gleda trbuh, prvi put da ga vidi otkako je narasao, hrpetina emocija. Proći će i ovo zlo pa ćemo uživati sa našim bebicama, muževima, roditeljima.. Tješim se time što smo na kraju svi zdravi i što su nam bebice dobro, ipak je to najbitnije 💓

MissyR
    01. Svibanj 2020. 16:30

Heeej cure... hvala 🥰🥰 
    Sto se nesanice tice i ja se stalno budim pa dok zaspem dok se namjestim...ufff ali vec sam navikla 🥱🥱 i ja mislim da su nam to pripreme kad dodu beboline 😁
    Dora i Curly saljem vam puse i ❤❤

url=https://lilypie.com]

Vrapčić123
    01. Svibanj 2020. 16:30

Yvette jao i meni ogledalo ništa ne pomaže. Muž se sav prepao jer sam rekla da će mi morati pomoći sljedeći put jer i ovaj put nisam ništa uspjela napraviti kako treba, a kad se sjetim da bi za porod trebalo dolje sve biti glatko slabo mi dođe, ja zbilja ne znam kako to izvesti.  Od divovskog trbuha ništa ne vidim! Uglavnom ako tko ima pametan prijedlog molim lijepo savjete.. 🤷‍♀️🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    01. Svibanj 2020. 16:41

Vrapčić123

Yvette jao i meni ogledalo ništa ne pomaže. Muž se sav prepao jer sam rekla da će mi morati pomoći sljedeći put jer i ovaj put nisam ništa uspjela napraviti kako treba, a kad se sjetim da bi za porod trebalo dolje sve biti glatko slabo mi dođe, ja zbilja ne znam kako to izvesti. Od divovskog trbuha ništa ne vidim! Uglavnom ako tko ima pametan prijedlog molim lijepo savjete.. 🤷‍♀️🤦‍♀️

Ja ga svako toliko zalijem vodom i sve lijepo vidim sa ogledalom 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.