Brbice, hvala Bogu 🙏🙏🙏😘
Dora, super što mali anđeli napreduju. A i za breskvicu što je kao nova. Šteta za muža što je neće vidjeti 😂😂😂
Pepilli, mmmm mljac 😋
Ja evo na kauču. Skuhala ručak pa me uhvatilo kontrakcije i sada odmaram ali više nema toliki strah kada ne uhvate. Jedino što su bolne pa krivim facu, muž umire od smijeha 😂😂🤦♀️
Ogradice - kupila sam onu što se veže za krevetić, za gornji dio, a za donji dio krevetića pletenicu naručila na aliju. Baš me zanima kakva će stići
Ely ja sam kupila tu u Ikei. I posteljine dva seta isto.
Ja pijuckam pivkana i cekam cevape i raznjice 🤰🏼
https://ibb.co/QF5zgqV
Zmya ovo je top top!!
Mrvicak super da nisi vise u tolikom strahu svaki put, odmaraj sto vise..pitala si nekog za duphastone..ja sam uzimala 3x1 tamo negdje do 16tt!
Rose daa, ne mozes zamislit koja glad od kad se izdajam, pojela bi vola sama!
Svea, rio, curke hvala!! 🥰
Ely ja uzela u ikei, a vrijeme ce pokazat kakve su podloge 😬
Gibam na mazuckanje 🥰🥰
Zaraa ja planiram sljedeći tjedan spremiti torbu, pa nek stoji, kad bude vrijeme, bit će.. 😅
Dora jako mi je drago čuti da mališani napreduju svakim danom! 🙏
Ely jednu u Baby centru, jednu u Ikei. No ne znam još kakva je koja jer su još zapakirane. Uskoro ih planiran oprati, pa mogu javiti dojmove.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora, super za bebače! Baš mi je toplo oko srca kad čujem pozitivne vijesti za bebice. Vidjela sam da ste govorile o ogradicama za krevetiće, ja ih neću uzimati, isto sam se načitala o opasnostima. Bolje da se tu i tamo lupi u ogradice nego da zaglavi, a ne znam ni ja kako bih spavala od stresa 😖.
Nepropisne navlake u ikei - meni ih frendica preporučila. Bila je skeptična na prvu, a onda se vratila po još pa računam da valjaju 😀. Ja planiram skoro pa sve uzet u Ikei. Kad se sve zbroji i oduzme nekako mi se pokazalo da imaju najbolji omjer cijene i kvalitete.
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Moj bebač se nekada satima uopće ne javlja, a nekada baš divlja tako da sam navikla na to pa ne paničarim kad ga ne osjetim. Nemam pojma o čemu ovisi. Npr. po noći ga nikada ne osjetim, bez obzira na to koliko se puta budim i koliko me sati muči nesanica. 🤷
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Pepili finooo izgleda
Zmya uzivajte, njam, moji rade peku odojak, a mami i meni oradice na rostilju😉
Ely m&a desire 120×60 s gumicom 55kn
Mrvicak odmori, ali da, ne moras biti u strahu, ne utjece ni na sto
💙
Hello cure drage!
Petkulje moje - Vrapcic, Mrvičak, Missy, Mocho, Mokvica, BlackLioness cestitke na punim i zaokruzenim tjednima 😍💞🎊🥳
Fluffy pitala si me za Bugaboo, narucila sam ih na Andrew's baby company iz Zagreba, jako su ljubazni, zena mi je pomogla i sugerirala sto kupiti a sto nije neophodno, zasad jako zadovoljna. Nisam htjela j8 Donkey ni Bee nego bas Cameleon tricu plus jer ima bas odlicne recenzije.
Zara meni, muzu i malom je korona skoro evo pa unistila zivot. Razdvojeni smo preko 44 dana, on je morao iznajmiti apartman da se izolira od nas, patili smo se i mucili sve te dane. Moje dijete nije osjetilo ocev zagrljaj usprkos blizini jer nas koci nevidljivi neprijatelj. U stalnoj smo brizi da se on ne zarazi a sada smo 600km udaljeni i tko zna kad cemo se vidjeti. Onih 43 dana su bili psihicki i fizicki pakao za cijelu obitelj. I zato jedva i iz sveg srca cekam da to sto prije prodje jer je moju obitelj dobro nacelo.
Dora tako sam sretna procitati lijepe vijesti o napretku nasih macica malih 🥰🥰 A ti sad uzivaj oprane kose i sredjene 🍑 u maminom rucku!
😤😤😤😤😤Napisem bibliju i ode 😤😤😤😤
Dora ajme predivne vijesti 👏👏👏 bravo oni ❤️❤️❤️❤️
I ja sam jucer obavila depilaciju, umorila se ko da sam kopala.
Mislim da cu sad svako drugo tusiranje proci sve i dole da ne zaraste opet 😂
Muz mi danas oprao kosu pa sam 10kg laksa. Kaze nadam se da je to zadnji put hahaha
Vec sam se narucila za utorak kod kolegice na farbanje i onda cu bar 1x tjedno na pranje kod nje da se ne patimo ni muz ni ja.
Ja vise za stolom ne mogu ljepo sjediti i jesti, nego moram se zalec i nagnuti, toliko se spustio da ako sjedim normalno sve me boli i stiscem ga.
Prije mi je gurnuo ruku u 🍑 toliko da mislim da je bio na pola puta vani sa njom a zabolilo ajme majko.
Za G sam bila narucila po mjeri poplun, navlaku za njega, ogradu sa navlakom za cijeli krevetic i platila cca 500kn.
Tako da to jos i sad stoji.
Nikad nikakvih problema.
A sad kako je u velikom, stranica uz zid je od drva jer je krevet na kat i on toliko jako zna lupiti da mi ga dode zao.
Sada trenutno spava kod nas, mi imamo tapecirano uzglavlje i ne lupa. Ali uvijek glavom skorz gore spava..
Ja sam nepropusne uzimala u lidl male i jednu u dote sto ide preko cijelog madraca, skroz mi zgodne ; sad kad sam curu prebacila u veliki krevet stavila sam jednu veliku i onda jos tu malu iz lidla jer ako se popiski obicno samo nju popiski pa mi lakse odrzavat... imala je kratku fazu da je svaku noc piskila krevet pa je to bilo koma...
Dorice samo se ti mazukaj i javljaj nam kako ti je lijepo 💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji