Gdje ste kupile nepropusne podloge za madrac? Gledala sam neku u Ikei pa sad ne znam kakva je.
Ja sam na ekupi uzela neku Bubaba navlaku cca 70 kn, vec sam je i oprala super izgleda
Jutros setala s malim, sestrom, pesonjom...koja uzivancija, bas smo blizu plaze pa jedva cekam jos malo da zatopli pa da se suncamo, evo nas
https://ibb.co/TMCSLzf
Kaktusice baš ste mi lijepe i zgodne! Samo uživajte, zaslužili ste! ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutros setala s malim, sestrom, pesonjom…koja uzivancija, bas smo blizu plaze pa jedva cekam jos malo da zatopli pa da se suncamo, evo nas
https://ibb.co/TMCSLzf
Predivni ste❤uzivaj
💙
Fala cure 😘😘
Ma vjerujem da ce ukinuti do ljeta propusnice, evo najavljuju cak nesto 11.5. Ja se necu kupati, sto zbog bakterija sto od straha. Ajombig da da sve bude ok, zivi i zdravi pa bude bablje ljeto samo malo da se bucnem u 9.mj.
Jao zavidim svima na finim ručkovimaa... Ja sam jedva dovršila tiramisu (ono kad sam ga slikala) kad me najednom oblila vrućina i mučnina.... nemrem Niš od hrane ni pogledati ,jedva pojedem koji slani štapić da malo popunim prazan želudac.. eh živote😣😅😂
Sreća mamina
Dobrodošao
Kaktusica bas si sazela ovu korona dramu u kratko, istinito i mucno iskustvo vas obitelji..uzas! Nadam se da ce vam se muz uskoro pridruzit u ck i da sve ovo prozivljeno nece ostavit prevelike posljedice na sve vas zajedno..grozno..
P.s. nevjerovatno da nam se broj dana skoro preklapa, nama je 43 dana bez posjeta (ali srecom od 22.3.-16.4. smo bili zajedno, neprocijenjivo), a sveukupno 56 dana bolnice u trudnoci/postporodu 😑
Fotka, tj. ti si PREDIVNA!! 🥰🥰 /i ova debela vesta je mrak/
•
Mmm miris beba je miris raja, kunem se!!
Omamljena sam i sat vremena kasnije 🤭 Ivicu sam nakon kožiranja dobila na cicu, malo da je njuska i licne, jednom je cak povukao (zabolilo je vise od vakuma na izdajalici hahah), ali necemo jos ni pokusavat pravo dojenje jer nema snage i energije maleni da pocne za pravo..ja zadovoljna i sa upoznavanjem, lako mu kasnije dadu jest i moje i formulu..
Kroz koji dan cu i Maricu stavit, pogotovo jer se ne ocekuje da jedu pa mi nije frka da ce ostat gladna jer sad ta cica ni ne sluzi za hranu nego njuskanje 😊
Kaktusica bas si sazela ovu korona dramu u kratko, istinito i mucno iskustvo vas obitelji..uzas! Nadam se da ce vam se muz uskoro pridruzit u ck i da sve ovo prozivljeno nece ostavit prevelike posljedice na sve vas zajedno..grozno..
P.s. nevjerovatno da nam se broj dana skoro preklapa, nama je 43 dana bez posjeta (ali srecom od 22.3.-16.4. smo bili zajedno, neprocijenjivo), a sveukupno 56 dana bolnice u trudnoci/postporodu 😑
•
Omamljena sam i sat vremena kasnije 🤭 Ivicu sam nakon kožiranja dobila na cicu, malo da je njuska i licne, jednom je cak povukao (zabolilo je vise od vakuma na izdajalici hahah), ali necemo jos ni pokusavat pravo dojenje jer nema snage i energije maleni da pocne za pravo..ja zadovoljna i sa upoznavanjem, lako mu kasnije dadu jest i moje i formulu..
Kroz koji dan cu i Maricu stavit, pogotovo jer se ne ocekuje da jedu pa mi nije frka da ce ostat gladna jer sad ta cica ni ne sluzi za hranu nego njuskanje 😊
Počeo je mirisati na mlijeko 🥰
Tako mi je drago da ti Malci idu sve jači , veliki su to koraci za tako malene ljude! A drago mi je i za tebe da se dobro oporavljaš 💝💝
Sreća mamina
Dobrodošao
•
❤️❤️❤️❤️❤️ Aaaaaa predivnook dragaaa, uzivaj u tome,❤️❤️❤️
O boliti ce, ali ce i proci vjeruj, a osjecaj je neopisiv.
Bas sam trazila neki dan na mobu video od mog malog kad je dojio, ali je na laptopu, kad budem palila cu ga prebaciti pa staviti tu, jer taj jedan mi je od najdrazih koji se urezao u sjecanje, ❤️
Super za lavice napreduju odlicno cim vec zele lickati i njuskati 🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji