Yvette jao i meni ogledalo ništa ne pomaže. Muž se sav prepao jer sam rekla da će mi morati pomoći sljedeći put jer i ovaj put nisam ništa uspjela napraviti kako treba, a kad se sjetim da bi za porod trebalo dolje sve biti glatko slabo mi dođe, ja zbilja ne znam kako to izvesti. Od divovskog trbuha ništa ne vidim! Uglavnom ako tko ima pametan prijedlog molim lijepo savjete.. 🤷♀️🤦♀️
Meni prosli tjedan dragi pomogao, rekao mi da o tome nikome ne pricam😂🤣😂 Ako ne pomaze ogledalce, ili dragi ili kozmeticarka...
💙
Bebac, tako sam i ja. I još brisala ogledalo, al sam i ćorava još i to je dodatni problemčić! Hehe, ma samo da nam ovakvi "problemi" ostanu do kraja trudnoće pa makar čupave išle na porod 🤣🤣🤣
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose a ja neki dan svog muža zovem da vidi jesam li išta napravila, a on kao onako polu žmiri da me ne vidi kao, kao nešto ga sram... 🤣🤣🤣 A ja ga pozvala da vidi jesam li išta uspjela, a on žmiri... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bebac, tako sam i ja. I još brisala ogledalo, al sam i ćorava još i to je dodatni problemčić! Hehe, ma samo da nam ovakvi "problemi" ostanu do kraja trudnoće pa makar čupave išle na porod 🤣🤣🤣
A ja jos sa naocalama pa neznas sta se vise pari 😂😂😂
A ja jos sa naocalama pa neznas sta se vise pari 😂😂😂
🤣🤣🤣
MORE 😥😥😥 i ja bi na more ,u trudnoci nisam imala nekih zaista posebnih zelja osim sto sam pozeljela da idem na more 😥😥😥...ali zato vi koje mozete uzivajte ..i za nas koje nismo u mogucnosti trenutno da putujemo ..Dora drago mi je da uzivas sa svojim bebicama i da mozes sve duze sa njima dase druzis ,ja iskreno sa jedne strane jedva cekam a sa druge samu sebe kritikujem i kazem cuti i strpi se sad je bolje sasu sto duze u stomaku ..Iskreno sve mi zao jel znam dace da budu tako mali a znam da ne mogu nista da ucinim da se ubuce ..Zara je mislim pisala da joj fale radnje i ja iskreno bi rado u radnje i nadam se da ce sve da bude uredu u utorak kad budem isla na kontrolu pa cu bar da zavirim u C&A bez obzira sto imam brdo robe nemam male robice mislim na 50 i zao mi je da to ne kupim ako vec imam sanse bilo kakve ..Cure uzivajte i nadam se da ste mi se sve dobro najele i sa vam je sve potaman..😘😘😘
Dobar dan curice 🍩
Cituckam cijeli dan pomalo izmedu spavanaca. Slikice su vam predivne 🤗
Danas sam vec puno bolje, nalazi su takoder u padu pa me lagano skidaju s antibiotika, jedan po jedan, sto je odlicno. Bebac dobro napreduje, skinuli su mu jos jednu fazu aparata za disanje 🙃 i ja sam presretna zbog toga.
Dora, ne da su krenule, nego se fakat brzo cisti... Drago mi je zbog tvojih malisana, ja samo cekam dan kad cu ga moc primit ❤️ ali treba jos malo pricekat. Petrova je postala dosta rigorozna zbog korone i doslovce se ne dozvoljava nista (pod tim mislim niti spustit se liftom po kavu, a kamo li dobit neku ekstra hranu izvana ☹️) pa malo slinim i nad vasim slikama slastica. Ja sam se tako zaželjela 🍓🍓🍓 al mi ih nisu smjeli donjet 😔
E da, pitale smo danas sestre za ovu dozvolu za biti na porodu pa smo dobile info da doktori nisu za to, al da rode vrse pritisak na bolnice prijatelje djece 🤷♀️ tako da vam ta info nije sluzbeno potvrdena jos nigdje.
Dora drago mi je da bebaci napreduju, cak ti u jednu ruku zavidim jer si svoje pacice vec upoznala. Ja svoju nikako docekat, jedva ju cekan, a zelin da ostane sta duze u stomaku heh
Amneris eee da mozemo sad ovaj odmor i dosadu "pohranit" pa izvuc kad budemo krepane od bebaca 😜😂
Sta se tice plete, ja san stvarno prepre zadovoljna.
Rio vec si sastavila krevetic ili je to bila samo proba?
Zmya spakovat cu i ja svoju mada moran jos po neke sitnice di dm ili bipe. Sve san zapisala na papir sta triban ponit, a sve me straj da cu neato zaboravit heh.
Vrapčić e pa tako i ja, jos neke sitnice uzet i spakovat, valjda se necemo urec kad je spremimo 😜
Kaktusica uzas, virujen da ti je grozno, i tebi i malcu, jos pogotovo u ovom stanju kad smo inace duplo osjetljivije. Mislim da nema osobe koju korona nije sjeb...
Ali ja virujen da ce proc, bar se nadam, tako mi je lakse zivit.
Yvette ajme ti si stvarno jedna od rijetkih, ja bi u centru mogla zivit 😂 a valjda je u mene zelja jaca, nisan bila od 10og miseca prosle godine pa jedva cekan da se otvore.
Ne bojim se popustanja mjera, mislim da je to sve individualno i ako neko ima slab imunitet sa ce skupit svakako. Jos je u nas u dalmaciji situacija najgora, svugdi je vise manje oke, u nas odjednom iskacu zarazeni, prestrasno.
Indy daaa, ja iman sve, a opet bi tila bacit djir pa jos jednom prije nego oden rodit 😂 samo da mi guzica izade vanka. 😂
Sta se tice mora. Ja se bas veselin da ovo lito nece bit guzve i turista, vise san luda od njih, nemas di sugaman stavit, oni lagano "rezerviraju" cilu plazu sa lancunima, popizdin, kad god da dodes puno je. Ajmeee😡😤😠
Tako da se veselim ovom litu i izlezavanju na plazi 😍😍😍
💞girl💞
Curly ajde super, neka dobroh vijesti! Fala Bogu.❤
Aaa, moran rec da podrzavan rode u ovom slucaju, neka vrse pritisak i neka vrate pratnju. Inace se ne slazem bas sa rodama i njihovim nekim pristupom, al smatran da pratnja na porodu moze samo pomoc rodilji.
💞girl💞
Curly super vijesti zeno, samo vi nama budite dibro, drzi nam se i nastavi se oporavljati i samo hrabro dalje ♥️♥️♥️ Drzimo dige da se i vi uskoro mazite 🥰
Depilacija ajme, danas sam pred ogledali nakon joge stala gledat svoje remrk djelo... zali boze truda! Na onoj drugoj polovici vec sve pocelo strsat! Totalno cu prebacit depilaciju sa 26.5 na neki prikladniji datum 😆
Muz mi je bija drza ogledalo al bemu nista ja to ne vidim, samo masakr, britvica ok al cupanje, eee ne ide!
I ja sad malo ubila oko nakon rucka, prejela sam se.
A svoje roditelje nisam vidjela od 13.1 bas bezveze. Tad nisam jos pupu ni imala ni nista. 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji