Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    30. Travanj 2020. 09:59

Dobro jutro svima!!
    Ja potegnula spavati do 9, u zadnje vrijeme spavam ko zaklana! Dobro je!
    Sretni puni tjedni mimoza, Trancie, Panda…i sretan rođendan našoj Pandici!!🥳🥳🥳🥳
    Kaktusica predivno je pročitati da si sad na miru i u ljubavi, jedna je majka! Al si me napalila na mortadelu, samo sad na to mislim! Isto ne znam za polikliniku u Ri jer nisam još bila, ja idem privatno u Agram i zadovoljna sam, a procedura je ista kao što je netko napisao za Medico! 
    Napokon predivna priča! Moji nećaci su blizanci, proučavamo ih stalno i stvarno je to neki poseban bond!
    Menstrualni bolovi - meni su se prvi put isto pojavili prošli tjedan, baš je odvratan osjećaj, a isto kužim da se javljaju kad sam malo više aktivna!
    Bebac, mimoza, smanjite tempo cure!! Ne želimo kvačice do kraja svibnja i idemo po redu!

30. Travanj 2020. 09:59

Bebac24

fenjer

Bebac24

fenjer

Leonie, Svea meni je ginekologica rekla da salju tako, samo me zanima jel ih hzzo sam skine s tog e-zdravtsvenog ili ih ja moram zvati/slati mail da su moje doznake tamo pa da ih preuzmu.
    Nisam najjasnije napisala pitanje 🙈

Sve oni sami odrade. Bar kod nas. Nasa salje hzzou i oni to odrade. Evo vec 2 mj je kod nas tako. I isto za porodiljno. Ona danas(zadnjeg u mj) sve to posalje mailom. Meni danas salje za otvaranje porodiljnog jer mi pocinje od SUTRA 🤭🤭🤭 pa cu vam bas znat reci ako me budu povratno zvali sa hzzoa ako im trebam jos sta slati. Ajmeee jos 45 dana do bebe ako izguramo tolikooo 🥰🥰

Ma sjecam se prosli mjesec da je netko pisao da je tako, ali nisam zapamtila jel mi sta moramo s tim. A onda cemo vjerojatno naknadno morati nosati fizicke sve te doznake i poslodavcu i u hzzo? 🙈
    Moja ginekologica kaska malo, ali eto i ona se napokon digitalizirala 😂

Ajmeee porodiljni vec!! 🥳🥳🥳🥳
    Tek sad je postalo ozbiljno kazes ☺️

Zasto naknadno? To sta je sad odradeno tako gotovo je sa tim. I bilo bi super kad bi zauvijek tako radili a ne da moramo setati hehe
    Svom poslodavcu nez moras viditi sa njim ako on preuzima preko interneta. Ja sam privatnik pa meni ne treba.

Naknadno zato sto zivimo u HR i imamo super birokraciju 😂🙈 Da, sad odjednom sve moze online, nadam se da ce tako za sve ostati da se moze rijesavati online, ukljucujuci doznake. 
    Hvala ti na odgovoru 🤗

Dora4
    30. Travanj 2020. 10:07

Mimoza bas mi je zao, mogu mislit koliko si se prepala, a i ta svekrva, majko mila, sto li vam je skuhala..super da si danas bolje! 😘
    Curke, ajme koliko se vi nasljakate, bebac jos i pod prala nakon svega 😳
    Danas sve redom opalite mirovanje i sve cetri u zrak!! 🥰🤗
    Leonie ajde fino, samo tako!! 🙃
    Kaktusice kako je diiiivno cuti da napokon uzivas toliku ljubav i paznju, jako mi je drago!! 🥰🥰😍
    Kolica nemam ja dilemu, ja bih bugaboo, a ako mi ipak u tom trenu bude previse para onda cu baby monsters..i za jedna i za druga sam imala vrhunsku prezentaciju i provozala ih malo po ducanu..jedino su pitanje pare..haha ima li kakva grupa na fejsu da dijeli lovu? 🤣🤣 
    Trudy mozda ti je tlak pao? Pojedi nesto i nadam se da ces brzo bit bolje 😘

Rose1
    30. Travanj 2020. 10:08

Trudy

Panda sretan rođendan! 🥳
    Dora i Curly cekamovas s novostima, nadam se lijepim 😘
    Kaktusice ne znam kako je u bolnici, pretpostavljam da treba maskica i rukavice. Moj gin ne salje do 39.tjedna na preglede u bolnicu.
    Ajme mene neka slabina uhvatila 😕 ne znam jel mi pao tlak ili sta je, bas uzas 😕 nije mi se to vec dugo dogodilo, jedva se micem

Moguce da je tlak, pojedi nesto slano, a i taj umor je specifican za zadnje mjesece

💙

30. Travanj 2020. 10:11

Ely, ja ih stalno imam. Dr je rekla da jednostavno ne zna zasto ih imam, i ona i na hitnoj su sve detalljno pregledali. Na kraju zakljucili da sam jednostavno osjetljiva. Mg mi nije za to pomogao, ali otkada pijem Duphastonm nesto su slabiji. Slazem se s Rose, tvoj dr najbolje zna tvoje stanje, pa ako bude gore, zovni ga obavezno
    Dora i Curly, saljem virtualni hug i puse tebi i malenima
    Brrbica, zao mi je zbog teske noci i strija  Ja isto lose spavam, evo jutros u 4 sam vam pisala za popis stvari za u rodiliste, koma
    kaktusice, drago mi je da si sretno stigla i da uzias s ostatkom obitelji. Nema ljepseg osjecaja.
    Mimoza i Bebac, sada ce krenuti cesce lazne uzbune. Ali nasmijala me Mimoza s ovim ne ici gladna na porod. Pa da, to je najbitnije hahahha
    Rose, meni ti je isto tako. Dok lezim prtisak je ok, al em napravim 5 koraka pojacava se. Danas cak osjetim skakanje po mjehuru i kao da ce mi sada mokraca pobjeci u gacice.
    Panda sretan rodjendan i 27 tt
    Vrapcic, ja sam jutros obavila urinokulturu. Urin  i je izgledao mutno, ali nije da se ja u to bas razumijem, vidjet cemo kakvi ce nalazi doci. Uglavnom, kada sam ju trazila uputnicu, rekla mi je da urinalne infekcije ne bi trebale izazivati grceve i kontrakcije. Ali zivi bii pa vidjeli. Svaka od nas je drugacija.
    Trudy, takav mi je cijeli dan jucer bio. Vjr do vremena
    Doznake - moja to sve obavila bez mene. preko maila, a racunovodja skinuo moje doznake preko e-zdravstveno

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 10:18

Doznake: moj ginekolog socijalni, odnosno sestra mi ih šalje na mail skenirane i ja proslijeđujem dalje. No inače sam morala ići osobno po njih, prije korone.
    Plan poroda: curke vidim da većina vas to spominje... Jel to u stvarnosti izvedivo? Da kao imaš neki svoj plan pa ih tamo daš taj papir, ja imam dojam da bi me gledali kao da sam s Marsa pala ili je to normalno!? Ne shvaćam to baš moram priznati. Može li mi netko iskusniji pojasniti taj plan poroda?
    Bolnice u Zg: ja ne mogu vjerovati da su očito sve bolnice po lijepoj našoj bolje opremljene od naših bolnica tu u Zg.  To je zbilja žalosno! Mislim općenito za naše bolnice u RH, ali i bolnice tu u Zg. Koliko novaca svi izdvajamo za to, na kraju moraš nositi toaletni papir sa sobom. ☹️ 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 10:19

Ely zaboravih pitati koliko te bole? Čisti menstrualni ili i kontrakcije? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    30. Travanj 2020. 10:19

Sad cu doci Žuži u crveno, ali ja u ovom zadnjem tromj. idem na wc br.2 skoro svaki dan, najkasnije svaki drugi.
    U netrudnom životu sam išla svakih 4-5 dana, ovo mi je sada hit.
    Čitam da ste sve bile jučer ajme, mene je preporodila ona kiša popodne , odmah sam živnula. Nije to proljeće i ljeto za mene nikako. Križam dane do prvog dana jeseni😁
    Što se tiče doznaka, ja u pon zovem doktoricu da mi ju izda za otvaranje porodiljnog sredinom svibnja pa javim što mi je rekla.

Ljubim vas sve i želim miran i ugodan dan😊😊

30. Travanj 2020. 10:22

Vrapčić123

Doznake: moj ginekolog socijalni, odnosno sestra mi ih šalje na mail skenirane i ja proslijeđujem dalje. No inače sam morala ići osobno po njih, prije korone.
    Plan poroda: curke vidim da većina vas to spominje… Jel to u stvarnosti izvedivo? Da kao imaš neki svoj plan pa ih tamo daš taj papir, ja imam dojam da bi me gledali kao da sam s Marsa pala ili je to normalno!? Ne shvaćam to baš moram priznati. Može li mi netko iskusniji pojasniti taj plan poroda?
    Bolnice u Zg: ja ne mogu vjerovati da su očito sve bolnice po lijepoj našoj bolje opremljene od naših bolnica tu u Zg. To je zbilja žalosno! Mislim općenito za naše bolnice u RH, ali i bolnice tu u Zg. Koliko novaca svi izdvajamo za to, na kraju moraš nositi toaletni papir sa sobom. ☹️

Ja ga ne planiram imati. Nikada ne znas kako ce sve krenuti. Kada dodjem, jedino sto cu traziti, jednako kao i s prvim porodom, da me puste da sto duze hodam. Bili su mi skroz super. Ne znam iskreno koliko to u stvarnosti moze funkcionirati. Najvaznije je njih slusati i pratiti upute Mnoge su protiv dripa, no ja sam prva rekla da ako porod bude trajao dugo, da cu ga traziti jer bolje da mi prodje sto brze, iako kazu da vise boli. Mislim da oni ipak znaju puno vise od nas. i ako dodjemo s planoč da ce ga pokusati uvaziti ali da ce opet tjerati po svome.

30. Travanj 2020. 10:25

Pitala sam mailom za doznake za svaki slucaj klovicevu jesu ih dobili i odgovorili su mi valjda u 2 minute da su ih dobili mailom i da je sve uredu. 
    Nisam odgovor na mail ocekivala danima 😂🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.