Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Travanj 2020. 09:41

Leonie, Svea meni je ginekologica rekla da salju tako, samo me zanima jel ih hzzo sam skine s tog e-zdravtsvenog ili ih ja moram zvati/slati mail da su moje doznake tamo pa da ih preuzmu. 
    Nisam najjasnije napisala pitanje 🙈 

• Bebac24
    30. Travanj 2020. 09:42

Kaktusice dosli su odmah u pon.
    Mah sta da ti kazem. Od 15 godine imam te probleme, holter se nosi kad stignes na red i to bude bas onda kad ti nije recino nista. Tako je bilo onda i sad.
    Imala sam jace otkucaje svako toliko, i par preskoka ali kaze da je to normalan rad srca i da je sve ok. Da ako mi se ponovi da idem na ekg kod svog dr ili na hitnu(mos mislit sa koronom kako bi me primili).
    Uglavnom da je bitno da je opcenito srce zdravo. Eto toliko hehe.,
    Hvala na pitanju ❤️
    Panda sretan rockas tebi i seki 🥂🥂
    Ja sam isto sinoc mislila da krecu trudovi 😭
    Znaci od jutra sam bila aktivna kako nisam mjesecima, pekla palacinke, radila kolac, malo pospremila, poslje odmarala i zvao muz da ce gosti doci ranije a muza nema da opere pod. 
    Onda sam ja isla prati i naravno preforsirala se. Pa sa njima dugo sjedila i taman prije vecere pocelo me lovit i ispred i iza bol
    Popila mg poslije vecere, i malo po malo popustilo. Bas mi nije bilo svejedno. 

• Bebac24
    30. Travanj 2020. 09:44

fenjer

Leonie, Svea meni je ginekologica rekla da salju tako, samo me zanima jel ih hzzo sam skine s tog e-zdravtsvenog ili ih ja moram zvati/slati mail da su moje doznake tamo pa da ih preuzmu.

Sve oni sami odrade. Bar kod nas. Nasa salje hzzou i oni to odrade. Evo vec 2 mj je kod nas tako. I isto za porodiljno. Ona danas(zadnjeg u mj) sve to posalje mailom. Meni danas salje za otvaranje porodiljnog jer mi pocinje od SUTRA 🤭🤭🤭 pa cu vam bas znat reci ako me budu povratno zvali sa hzzoa ako im trebam jos sta slati. Ajmeee jos 45 dana do bebe ako izguramo tolikooo 🥰🥰

Rose1
    30. Travanj 2020. 09:45

kaktusica

Da, da na Strollericu sam mislila, bas se zena kuzi. Ja sam sretna da sam se odlucila na mraju ipak za Bugaboo jer se kosara pretvara u sportska a to je najvazniji dio jer se dijete u njima najduze tako vozi. Jedino sto su im dodatni dijelovi nas papreno skupi… a jebaj ga sad, kad se sjetim kakvih sam se sve gluposti nakupovala u zivotu pa leze na dnu ormara 🙈 Bas me zvala neki dan zena iz tog ducana gdje smo ih narucili pa kazw da nema bijelog krovica i nece ga biti cijeli 5.mj., ma rekoh, do 8.mj. da dosje nista se ne sekirajte!
    Pepili ajde nek si ti nama dobro, hrana je ipak najbolji lijek za sve, jos kad je u kombinaciji sa sirom gdje ces bolje 🧀😄 Sto vam je s autom, jeste li uspjeli popraviti?
    Bebac ne znam jesam.li preskocila jer sam jucer sve na mahove citala u autu, jesu li stigli nalazi od holtera?
    Rose jel ti manji pritisak dolje sad kad vise pazis i odmaras?
    .
    Cure iz Rijeke, kakva je procedura oko pregleda na poliklinici? Maske, rukavice? Sto sve treba… Ne znam bi li isla u Medico na pregled ili u kbc?

Nazalost nije, kad lezim je dobro, ali cim ustanem, koma...cak mi se cini da je i jaci pritisak ili umisljam...bas me oprala panika i stvarno jos nisam spremna i nadam se da cemo sto vise izdrzati. Krizam dane do pregleda-7.5.
    Sto se tice poliklinike, nists ti ne znam jer nisam bila. Ja ti idem kod socijalne i privatno u Fem point, on ti je do nedavno radio u rodilistu, nema cekanja, super je. Naravno i medico je tu, ima i jos privstniks. U medicu ti na ulazu mjere temp, popunis obrazac, kazrs da si trudnica, sto ce i vidjetj isko meni nisu skuzili prije mjesec dana pa sam im rekla. Onda se pobrinu da te izdvoje i tako

💙

Vucica
    30. Travanj 2020. 09:47

Jutro cure, bas vas je dosta imalo losu i stresnu noc 🥺 ja sam se za cudo dobro naspavala, samo jednom pis budjenje i par okretaja s boka na bok, sve u svemu ne mogu se zalit.
    Trudy tako meni bilo prije 2 dana bit ce od promjene vremena
    Kaktusica tako mi je drago da uzivas na maminoj brizi ❤️I mi cemo opet na par dana kod mojih jedva cekam
    Panda sretan rodjendan i tjednica!
    Svim cetvrtkasicama sretan puni tjedan!!

Mene opet od jucer steze u prsima, osjetim na trenutak napetost u trbuhu i kao da ne mogu udahnuti, srce mi pocne lupati. Svaki dan nesto drugo 😂

30. Travanj 2020. 09:50

Bebac24

fenjer

Sve oni sami odrade. Bar kod nas. Nasa salje hzzou i oni to odrade. Evo vec 2 mj je kod nas tako. I isto za porodiljno. Ona danas(zadnjeg u mj) sve to posalje mailom. Meni danas salje za otvaranje porodiljnog jer mi pocinje od SUTRA 🤭🤭🤭 pa cu vam bas znat reci ako me budu povratno zvali sa hzzoa ako im trebam jos sta slati. Ajmeee jos 45 dana do bebe ako izguramo tolikooo 🥰🥰

Ma sjecam se prosli mjesec da je netko pisao da je tako, ali nisam zapamtila jel mi sta moramo s tim. A onda cemo vjerojatno naknadno morati nosati fizicke sve te doznake i poslodavcu i u hzzo? 🙈
     Moja ginekologica kaska malo, ali eto i ona se napokon digitalizirala 😂 

Ajmeee porodiljni vec!! 🥳🥳🥳🥳 
    Tek sad je postalo ozbiljno kazes ☺️ 

• Bebac24
    30. Travanj 2020. 09:51

Vucica

Jutro cure, bas vas je dosta imalo losu i stresnu noc 🥺 ja sam se za cudo dobro naspavala, samo jednom pis budjenje i par okretaja s boka na bok, sve u svemu ne mogu se zalit.
    Trudy tako meni bilo prije 2 dana bit ce od promjene vremena
    Kaktusica tako mi je drago da uzivas na maminoj brizi ❤️I mi cemo opet na par dana kod mojih jedva cekam
    Panda sretan rodjendan i tjednica!
    Svim cetvrtkasicama sretan puni tjedan!!
    .
    Mene opet od jucer steze u prsima, osjetim na trenutak napetost u trbuhu i kao da ne mogu udahnuti, srce mi pocne lupati. Svaki dan nesto drugo 😂

Probaj donat, kolu ili nesto gaz popiti da podrignes kad ti je tako 😊izbaci se zrak i bude lakse. 
    Beba stisce zeludac, i pluca pa dode do toga 😐

Kako nam je nasa buduca mladenka?
    Sta ste na kraju odluci kako cete provesti vas dan? Jesi bila kod frizera? 🥰🥰

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 09:53

Pozdrav curke!
    Panda sretan rođendan i čestitam ti 27.tjedan trudnoće! Baš se lijepo poklopilo!🎉🎉🎉
    Mimoza čestitam ti veliki 35.tjedan! 💕💕💕 Jako mi je žao za tešku noć iza vas... Uf, to je baš za prepasti se. Drago mi je da beba nije požurila, iako i da je bilo bi sve u najboljem redu, sigurna sam. No ipak joj šapni da se strpi još barem 2 tjedna! ☺️☺️☺️
    Kaktusica jako mi je drago da vam je tako lijepo! Samo uživajte, vi ste to zaslužili zbilja. 💕💕💕
    Eto i kolačić će mama speći pa ćete i u njemu uživati! ☺️
    Ely ja više ne znam što pametno reći za te glupe menstrualne bolove, zbilja ih ne kuzim iako ih imam. Prvo su me općenito mucile uz kontrakcije i menstrualni bolovi, pa mi je rečeno da kako ja imam endometriozu i to tešku da su to posljedice i da će me to mučiti sigurno. Onda su se kao primirili, pa opet počeli i bilo je baš non stop uz kontrakcije jake, tada je ispalo da imam jaku urinarnu infekciju, čak bi i u bolnici možda ostala da su uvjeti normalni oko nas, tako su rekli. Sad imam ponovno neku infekciju i imam više kontrakcija nego menstrualnih bolova, oni dođu od minimalnog napora, recimo čistim šipak / nar nad sudoperom i krenu mu menstrualni bolovi, pa moram leći. Uglavnom ležim, pa su ok. Ali eto moj zaključak je da meni dođu od minimalnog napora. No evo recimo moj doktor ne diže paniku oko toga, miksa menstrualnih i kontrakcija, a vidim da se nekima to uopće ne sviđa nikako, a moj nekako flegma oko toga, ok on je mene operirao i zna kakva mi je situacija unutra, pa mu vjerujem nekako. Ali onako iskreno više mi ništa nije jasno da ti budem iskrena. Znam da nisam pomogla... Sorry.. ☹️🤔🤨

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    30. Travanj 2020. 09:53

fenjer

Bebac24

fenjer

Ma sjecam se prosli mjesec da je netko pisao da je tako, ali nisam zapamtila jel mi sta moramo s tim. A onda cemo vjerojatno naknadno morati nosati fizicke sve te doznake i poslodavcu i u hzzo? 🙈
    Moja ginekologica kaska malo, ali eto i ona se napokon digitalizirala 😂

Ajmeee porodiljni vec!! 🥳🥳🥳🥳
    Tek sad je postalo ozbiljno kazes ☺️

Zasto naknadno? To sta je sad odradeno tako gotovo je sa tim. I bilo bi super kad bi zauvijek tako radili a ne da moramo setati hehe
    Svom poslodavcu nez moras viditi sa njim ako on preuzima preko interneta. Ja sam privatnik  pa meni ne treba. 

Mila7
    30. Travanj 2020. 09:58

Dobro jutro svim krafnicama zelim 🥰
    Panda sretan rockas tebi i seki i zelim vam da ga lijepo proslavite i necim finim se pocastite 😊
    Kaktusice uzivaj u tetosenju, napokon si i to docekala 😘
    Dora, Curly cekamo vas sa novim vijestima. Ljubac saljem lavicima 💙💙♥️
    Sada sam zvala HZZO za doznake za rodiljni dopust i rekli su mi da saljem doznake kao i do sada, samo da jos posaljem iz to i kopiju osobne iskaznice a ako im jos nesto bude trebalo da ce me kontaktirati. To sam pitala za Zg za Klovicevu.
    Eto zelim vam svima lijep dan i uzivajte 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.