Indy bas mi je zao sto te krenulo zezat spavanje, ajde srecom pa si vec na punih 32tt, dobro da nije i ranije krenulo!
Momcici ce sigurno bit i na tebe, mozda fizicki, mozda karakterno, ali nesto ce pokupit tvoje garant! 😘
Curly, bolnica ima rok 2 tjedna da prijavi bebu na opcinu, nakon toga mozete (muz i ti, oboje se morate prijavit) preko e gradjana odradit prijave na zdravstvo, mup prijavu na prebivaliste, poreznu karticu, ispunit podatke za naknadu hzzoa za rodjenje djeteta..to je rok 30dana, trenutno je produzen, ali ne zna se na koliko nego treba redovito provjeravat jer mozda vrate na 30 dana kad popuste mjese. E bebe za zagrebacke potpore jos nismo sredili, mislim da za to moraju stic bar rodni listovi sa maticnog..muz je jucer ovo sve preko e gradjana ispunio, treba imat e citac (90ak kn je u chipoteci, linksu..ducani su otvoreni, a radi i dostava) i onaj certifikat sa siframa za pristup osobnim iskaznicama!
Meni nisu odobrili izlaznicu na par sati iz bolnice, dok traje korona nema povratka ako jednom izadjes..
Sorry ako sam udavila, ja vec 10 dana pokusavam to sve rijesit, haha kao nesto korisno da odradim…
Ma licice sigurno ovo je mama tako zeljela i iscekivala ..ah Dora i ta admisnistarcija ...to nas sve ceka ..gledam sta sve vama treba za bolnicu za bebe za....pa kao da idete na odmor ..nama hvala bogu ne treba kao sto je Ena rekla neke sitnice za nas mame higijena i sl.i odjeca za bebu za van ..a sto se tice spavanja prezivjecu ..sad u utorak posle pregleda idem da vidim jedna kolica mozda ipak ne kupimo bugaboo ..cuce se !glupo pitanje al dal ste vi Dora rjesili kolica ??vidim ti ne mirujes ??nasla sam neke koje odgovaraju svim perfomansima i imaju sve kao bugaboo a kostaju samo 600 eura al iskreno dok ih ne vidim ne vjerujem onome sto pise al svakako cu da javim ...pa ako vec nisi rjesila sacekaj mozda i gebi budu odgovarala jel ipak cjena im je dosta bolja
Dobro jutro cure i sretan rodjendan Panda! 🥳🥳 želim ti sve najljepše 😘😘
Prijavljujem groznu noć iza sebe. Menstrualni bolovi koji nisu prestajali ni iza Mg. Brine me ovo uzasno. Doktorica mi je prošli put rekla da se to zna dogadjati, ali ako učestali da joj se javim. Nije sad da je prečesto s obzirom da je 2. Put da ih imam pa ne bih da paničnim ali bas je ružan osjećaj. Kako vi ostale cure koje ih imate izdržavate? Šta su vama rekli vaši doktori? Vrapcic znam da smo u istom sosu sto se njih tiče 😫
Dobro jutro cure!!!
Napokon jako lijepa prica, između blizanaca je uvijek posebna veza❤
Panda sretan rođendan i 27.tj🥳🥳🥳dvostruko slavlja, tj.trostruko jer i seka ima rođendan
Trancie cestitam na punom tjednu🥳🥳🥳
Dora, Curly vama i malenim lavicima saljem pusice i zagrljaje😘🤗
💙
Dobro jutro cure i sretan rodjendan Panda! 🥳🥳 želim ti sve najljepše 😘😘
Prijavljujem groznu noć iza sebe. Menstrualni bolovikoji nisu prestajali ni iza Mg. Brine me ovo uzasno. Doktorica mi je prošli put rekla da se to zna dogadjati, ali ako učestali da joj se javim. Nije sad da je prečesto s obzirom da je 2. Put da ih imam pa ne bih da paničnim ali bas je ružan osjećaj. Kako vi ostale cure koje ih imate izdržavate? Šta su vama rekli vaši doktori? Vrapcic znam da smo u istom sosu sto se njih tiče 😫
Zao mi zbog bolova draga. A neki ti doktori odmahuju rukom, drugi dizu paniku...uglavnom ako duze traju, pojacavaju se ili su uz kontrakcije, po meni je najbolje zvati gineka
💙
Indy ma nema glupih pitanja 😉
Nismo jos uzeli kolica, mislim da cu to ili kad Ivica predje 2kg (onda cekamo Maricu da i onda dodje na tu kilazu pa nije problem sto ce se kolica cekat tjednima) ili tek kad izadjemo, ionako ne planiram odmah van s njima, bar 2 tjedna 😬
Ajmeeee odustala si od bugabooa, da znas da i ja premisljam jako jer je stvarno puno para, a bojim se s obzirom na njihovo stanje i sve ocemo morat na neke terapije koje bi mogle masno kostat il neke preglede privatne i tako 🙈 jedina koja mi mogu proc osim bugabooa su Baby Monsters 🤭
Koja si ti upikirala sad za samo 600€??
Jutro cure moje lijepe!
Mimoza, Trancie Panda cestitke na zaokruzenim i napunjenim tjednima a tebi i seki Panda sretan rodjendan 💞🥰🥳🎊🎈
Napokon predivno ne citati o tako posebnoj vexi s blizancem 💞
Ogromnu pusicu saljem nasim mamama nasih najdrazih palcica Dori i Curly ❤❤ Mene tako razveseli svaki pomak na bolje i njihov napredak, divno mi je to procitati da su dobro, da napreduju jer to su stvarno posebni mali borci, lavici velikog srca. Nemaju oni brige kad skupina krafnica stalno misli na njih🍩 😘😘
Zaboravila sam komentirati da ti Svea izgledas mrak zeno!! Predivna si trudnica 🤩😍
Draga Vrapcic puno ti hvala na recepticu, sejvala sam ga i proslijedit cu ga mami, mozda da vec danas napravi jer mi izgleda savrseno! 🥧🤩
Pepili kako si jutros?
Jutro cure 😊 čestitam svima na punim tjednima 😍 Panda, sretan ti rođendan i sve najbolje ❤️❤️❤️
Evo i ja prijavljujem tesku noc 😣 svako malo sam se budila, sanjala neke grozote i kako se iz jedne probudim u drugu zaspem, bas uuzas. Jos se nisam digla, ne znam hoce li mi kukovi radit.. I prijavljujem tri maaaale strijice oko pupka. Bole ko sam vrag. Eto, dobro jutro 😅😅🤣🤣
Ely ja bi svejedno nazvala makar, ovaj forum je cudo pun zbilja svakakvih situacija i svega i ako sam ista pametno izvukla i ono sto iz vlastitog iskustva mogu rec da sam prakticirala od najranijih tjedana i nisam pozalila..uvijek bolje provjerit pa makar i ispalo da puses na hladno! Nadam se da je sve dobro i da su klasicne trudnicke tegobe u pitanju, cuvaj se 😘😘
Bugaboo- stvarno su savrsena kolica 😍 skupa ko sam vrag ali su kvalitetna. Ne znam nikiga da ih je kupio i da se nije odusevio. Ja zaljubljena (ako se nije dalo primjetit) 😅
Inace, ako ste slucajno na fejsu ili instagramu, imate profil Strollerica, zenskica je predivna, taman je nedsavno rodila treceg malca, žena je tata mata za kolica... Pa je slobodno možete pitat za savjet, falit necete..
Sortiraj odgovore
Najstariji