Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 11:14

Kaktusica znači ti si od 34.tjedna već u bolnicu išla. Hvala na info! Ja sam ok, ležim većinu dana, menstrualni bolovi minimalni kada mirujem, a kontrakcije se smanjile. Evo jutros bilo svega par puta samo, milina. A na večer meni obično krenu oko 20 sati otprilike. No u 19 sati popijem magnezij pa ih malo umanjim ipak. Pecka me dolje, koma. To mi prošli put nije bilo uopće, također i svrbucka što mi je novost isto. Tako da jedva čekam idući tjedan pregled. Ma samo neka beba bude ok, ja ću sve izdržati. Ti si u Crikvenici baš? To mi je lijep kraj općenito, znam da sam spominjala Kvarner već, no zbilja mi je to drag kraj. Mi ljetujemo u Malinskoj, tako da ćemo se moći vidjeti na kavici sa bebačima 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 11:21

Rio slažem se u potpunosti. To su nebuloze i gluposti, ako hoće nek nam se pratnja testira na na glupu koronu pa nek ih puste na miru da nam mogu biti na porodu. I da, dati 400 kn, a da njih kasnije ne puste na porod nije nikako ok. Ma možda se bude moglo opet po ambulantama otići na te tečajeve, to ćemo onda otići i bok. Nadam se da će vrijediti i da će pratnja moći biti prisutna. Zbilja se nadam. 

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 11:26

Svea slažem se u potpunosti, pa ako nema tečajeva i ne održavaju se, pa kako ih onda planiraju tražiti uopće!?
    Mrvičak hvala na savjetu draga. To mi je i logično zapravo. Svatko funkcionira drugačije, ne može biti svima isto... 

leptir28
    30. Travanj 2020. 11:28

Pozdrav curkee ;) evo i da se i ja javim nakon tjedan dana...
    Dosao i trenutno najdrazi cetvrtak, cestitke curama koje pune tjedne kao i ja..  
    Panda sretan rodendan tebi i seki..proslavi lijepo danas..
    Curly cestitke na deckicu..
    Dora jako mi je drago kako napreduju tvoji bebaci. Bas je gust citati 😉
    Ostale cure vidim da smo vise manje u istim situacijama.. 
    Imala sam pregled jucer, ostala razocarana kao Panda cini mi se..ova nova gin je grozna..samo suti, nis ne prica.. vazno da je beba ok.. trenutno je jos uvijek okrenut na zadak.. ima jos neko da mu je tako? Bas sam jucer brinula oko toga, al dns se smirila..pa ima vremena da se okrene..

💙

leptir28
    30. Travanj 2020. 11:30

E daa..zaboravne trudnice.. sljedeci pregled je tek 02.06 pa kad stignes mrvičak upisi... Tnx 😘

💙

Žuža
    30. Travanj 2020. 11:43

Rio moj muz je bio sa mnom na porodu u Petrovoj i u niti jednom trenutku ga nitko nije pitao jel isao na tecaj. Iako ja uopce ne kuzim cemu to. Valjda da si zarade malo para. Iako jedino sto mi ima smisla je da muz tamo ne posizi, da skuzi da je sve ok. Al ak je covjek normalan uvijek ce vjerovati osoblju, ak nije, đaba mu 100 tecajeva. Meni je to bilo fora slusati, al da je to mom muzu pomoglo da bude bolja pratnja, nije 😀 Ja bi isto da ide sa mnom 😭 Ja se bojim biti sama... Ja bi da je on sa mnom stalno. I da lezi sa mnom u bolnici 😂😂 Ja sam bila ko dijete, plakala kad mi je dosao u posjete i isao kuci 😂 Mozda bolje da nema posjeta, hahaha 😂

Ely
    30. Travanj 2020. 11:45

Cure hvala vam na odgovorima ❤️
    Vrapcic imam ih uz kontrakcije, a sada kad si napisala da su ti se javljali uslijed jakih urinarnog infekcija, počinje mi sve dobivati smisao. Od jutros me krenulo boljeti bas u predjelu
    Mjehura i klasični simptomi urinarne infekcije. Moguće da je vučem zadnji tjedan dana i da mi je sada malo eskaliralo. Iako sam vadila nalaz urina prije 2 tjedna i bio je ok, al opet trudnoća je to i nitko nije pametan.
    Naručila sam se u 13 sati samo da me pregledaju, ako ništa sljedeći put kad me zaboli da sam mirna.

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 11:46

Leptir čestitam na 27.tjednu. Mislim da se beba još stigne vrtiti i namjestiti prema dolje. 🤞 Čestitam na urednom pregledu, a meni su također ti šutljivi ginekolozi isto koma. Znam da razmišljaju dok obavljaju uzv, no mogli bi i na glas razmišljati da i mi čujemo... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ U konačnici  bitno da je beba ok, no oni ne shvaćaju kako nas to sve kako zanima i svemu se veselimo.
    Sve, Rio ma bit će to na kraju sve ok. Nadam se! 🤞

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 11:52

Ely ma tako je, odi ti za svaki slučaj. Neka ti potvrde da je sve ok, bolje da ti kažu da nije ništa i da ideš doma mirovati, nego kasnije žaliti... Sretno! 🤞

Mila7
    30. Travanj 2020. 12:07

svea

Mila7

Dobro jutro svim krafnicama zelim 🥰
    Panda sretan rockas tebi i seki i zelim vam da ga lijepo proslavite i necim finim se pocastite 😊
    Kaktusice uzivaj u tetosenju, napokon si i to docekala 😘
    Dora, Curly cekamo vas sa novim vijestima. Ljubac saljem lavicima 💙💙♥️
    Sada sam zvala HZZO za doznake za rodiljni dopust i rekli su mi da saljem doznake kao i do sada, samo da jos posaljem iz to i kopiju osobne iskaznice a ako im jos nesto bude trebalo da ce me kontaktirati. To sam pitala za Zg za Klovicevu.
    Eto zelim vam svima lijep dan i uzivajte 💗

Ja sam u Klovićevu uz doznake i presliku OI slala još i obrazac koji su mi oni iz Klovićeve poslali. Za otvaranje rodiljnog 😘

Svea hvala na info! Imas li mozda taj obrazac ili ako znas mogu li ga negdje sa neta skinuti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.