Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    30. Travanj 2020. 08:14

Ely

Dobro jutro cure i sretan rodjendan Panda! 🥳🥳 želim ti sve najljepše 😘😘
    Prijavljujem groznu noć iza sebe. Menstrualni bolovikoji nisu prestajali ni iza Mg. Brine me ovo uzasno. Doktorica mi je prošli put rekla da se to zna dogadjati, ali ako učestali da joj se javim. Nije sad da je prečesto s obzirom da je 2. Put da ih imam pa ne bih da paničnim ali bas je ružan osjećaj. Kako vi ostale cure koje ih imate izdržavate? Šta su vama rekli vaši doktori? Vrapcic znam da smo u istom sosu sto se njih tiče 😫

Ja sam bila pisala za menstrualne kad legnem bas pd 30-31tj. Sve se to siri polako, ako nisu trudovi i nemas i kontrakcije to je sve normalno 😊

Fluffy

Curly, cestitke na rodenju bebaca🥰🥰🥰 bit ce malac dobro😍 jeste se odlucili za ime? 
    Rodiliste Split- od svih curki koje su rodile tamo u zadnje 3 godine cujem samo dobra iskustva...mislim da si ti Brbice pricala da se bojis pa da bi isla u Zg roditi, no mislim da ti stvarno nema potrebe. I ja kad sam isla na kiretazu prije godinu dana, bili su stvarno odlicni. Ni priblizno onakve price kao sto se culo po medijima🤷🏻‍♀️. Pitati cu bas cure za stvari sto treba u rodiliste :)

kaktusica

Dora ako ti netko ima fejs (mogu i ja, nije nikakav problem) ima super grupa o prodaji i savjetima vezanima za kolica, postoji nekoliko zena koje se bas kuze u to, isprobavaju ih i testiraju, reces kakva ti kolica trebaju, sto ti je najvaznije i neka okvirna cijena i onda ti daju savjete koja kolica da kupis.
    .
    Joj cure kako je lijepo biti okruzen ljubavi i sigurnoscu, kada te drze kao kap vode na dlanu. Jucer mama prislonila ruku na trbuh a Petra joj se javljala 🥰 Tata odusevljen, danas sa sestrom idem malo prosetati. Necak velik, lijep ko slika, prenio sve stvari iz auta, dusa moja dobra... Fali nam tajo ali mislim da cemo i to brzo izrealizirati. Evo me curka lupa, gladna sam, mama ispekla jucer friski kruh sa sjemenkama, sad cu se najesti mortadele, bas minse jede 🥰

• Bebac24
    30. Travanj 2020. 08:20

kaktusica

Dora ako ti netko ima fejs (mogu i ja, nije nikakav problem) ima super grupa o prodaji i savjetima vezanima za kolica, postoji nekoliko zena koje se bas kuze u to, isprobavaju ih i testiraju, reces kakva ti kolica trebaju, sto ti je najvaznije i neka okvirna cijena i onda ti daju savjete koja kolica da kupis.
    .
    Joj cure kako je lijepo biti okruzen ljubavi i sigurnoscu, kada te drze kao kap vode na dlanu. Jucer mama prislonila ruku na trbuh a Petra joj se javljala 🥰 Tata odusevljen, danas sa sestrom idem malo prosetati. Necak velik, lijep ko slika, prenio sve stvari iz auta, dusa moja dobra… Fali nam tajo ali mislim da cemo i to brzo izrealizirati. Evo me curka lupa, gladna sam, mama ispekla jucer friski kruh sa sjemenkama, sad cu se najesti mortadele, bas minse jede 🥰

Joj draga bas mi je drago da si napokon sa svojima. I da te maze i paze 😊😊 uzivaj, vidis i Petrici pase nova paznja hehe 😊

• anav05
    30. Travanj 2020. 08:28

Panda3

Ja evo prijavljujem najgoru noc do sada, neka bol u prsima od navecer pa evo i dalje, bol u rukama, vrucina, bas sam se konstantno budila. Jos sam mislila i tijekom noci na wc, ali mi je bilo glupo jer sam stavila vaginaletu pa kao da ostane sto dulje 😑
    Vidim da pocinje period kada ce me stalno nesto boliti i kada cu se samo zaliti, vec sam upozorila decka da se pripremi 😅
    Ali zato danas samo pozitiva, usli u 27. tjedan, a isto tako danas slavim i 27. rodendan, kako se samo pogodilo. 😁🍾 Idem kod sestre koja isto danas ima rodendan, cheescake je spreman (mozda me od lomljenja keksa bole ruke 😅) tako da danas samo laganini!
    Cestitke koje isto danas zaokruzuju tjedne i sretno na pregledima! 😉

Koliko razloga za slavlje.
    Čestitam i tebi i seki😊😊

Pepilli
    30. Travanj 2020. 08:28

Jutro svima ! 
    Kaktusice dobro sam danas ,probudila se glaaaaadna ,pojela sve sirne pogačice koje sam jučer ispekla, sad idu žganci na red.... Uglavnom me pod zadnje pere žgaravica(zadnja dva tri dana) ,sretna sam kaj nije prije počelo, a po noći sanjam gluposti kojih se ni pisci fantasyja ne bi sjetili... 
    Kak si ti ,sigurno je i tebi bilo dobro jutro uz tvoje najmilije :)
    Panda sretan ti rođendan i tjednić. Uživaj i počasti se ! 
    Bolnica - nažalost nema pravila što uzimati, Iako je higijena i hrana(grickalice) pod normalno… Svaka bolnica ima drukčije resurse i u neke se ne nosi tekstil ,u neke ni ulošci jer imaju svoje a  za neke bolnice si moraš uzeti doslovce i svoju čašu i WC papir.... U Zaboku treba imati  svoje spavaćice i hig. Potrepštine Iako WC papira nikad ne fali, a ni čaja (nama je sestra svakoj donijela bokal od 1,5l čaja i šalicu,uz nadopune kad god treba ). U sobi su po tri rodilje i bebe, Iako su možda sad malo prorijedili ,što bi stvarno bilo komfornije... Po jedan je WC i jedan tuš na dvije sobe ,Iako su jako  prostrani ... Ja znam da si moram npr uzeti par ekstra spavaćica jer ću procuriti ko kravica ,a mrzim bit u mokrom... 
    Tko zna kad će dopustiti posjete ,dok rodim možda još i ne ,al vama curke koje ste kasnije u ljetu situacija bude vjerojatno  kompletno drukčija.  .
    Dora i Curly dobro jutro mamice lavice i dobro jutro lavićima…
    Pusa svima koji danas pune tjedne i koje su na pregledima ,neka bude sve u redu !

Sreća mamina

Dobrodošao

Pepilli
    30. Travanj 2020. 08:41

kaktusica

.
    Joj cure kako je lijepo biti okruzen ljubavi i sigurnoscu, kada te drze kao kap vode na dlanu. Jucer mama prislonila ruku na trbuh a Petra joj se javljala 🥰 Tata odusevljen, danas sa sestrom idem malo prosetati. Necak velik, lijep ko slika, prenio sve stvari iz auta, dusa moja dobra… Fali nam tajo ali mislim da cemo i to brzo izrealizirati. Evo me curka lupa, gladna sam, mama ispekla jucer friski kruh sa sjemenkama, sad cu se najesti mortadele, bas minse jede 🥰

Osjeti dijete pozitivu u zraku i smanjenu napetost jer sad napokon niste sami . Držim palce da se i Tatić Kaktusić što prije pridruži pozitivi ! 

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    30. Travanj 2020. 08:42

kaktusica

.

Aaaaa bas mi je drago da si sretna i ispunjena, rekla sam ja da ces se u Ck preporoditi...znam da fali muzic, ali doci ce i on, nadam se ubrzo...uzivaj, dan je predivan🌞

💙

Trancie
    30. Travanj 2020. 08:56

Da Strollerica sad i vozi babymonster za twinse... Dora ima ona i instagram... (znam da nemaš face) dosta ih hvali, kako sam primjetila..... sad za cijene pojma nemam...

kaktusica
    30. Travanj 2020. 09:21

Da, da na Strollericu sam mislila, bas se zena kuzi. Ja sam sretna da sam se odlucila na mraju ipak za Bugaboo jer se kosara pretvara u sportska a to je najvazniji dio jer se dijete u njima najduze tako vozi. Jedino sto su im dodatni dijelovi nas papreno skupi...  a jebaj ga sad, kad se sjetim kakvih sam se sve gluposti nakupovala u zivotu pa leze na dnu ormara 🙈 Bas me zvala neki dan zena iz tog ducana gdje smo ih narucili pa kazw da nema bijelog krovica i nece ga biti cijeli 5.mj., ma rekoh, do 8.mj. da dosje nista se ne sekirajte!
    Pepili ajde nek si ti nama dobro, hrana je ipak najbolji lijek za sve, jos kad je u  kombinaciji sa sirom gdje ces bolje 🧀😄 Sto vam je s autom, jeste li uspjeli popraviti?
    Bebac ne znam jesam.li preskocila jer sam jucer sve na mahove citala u autu, jesu li stigli nalazi od holtera?
    Rose jel ti manji pritisak dolje sad kad vise pazis i odmaras? 
     .
    Cure iz Rijeke, kakva je procedura oko pregleda na poliklinici? Maske, rukavice? Sto sve treba... Ne znam bi li isla u Medico na pregled ili u kbc?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.