Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    29. Travanj 2020. 22:19

Boze koliko toga vi trebate nositi u bolnicu.. 😱 U De sve imaju. Ja doslovno moram ponijeti samo robu za sebe i bebu za izlazak, naravno kozmetiku za sebe,papuce i pidjamu.. Sve ostalo dobijemo u bolnici. 

Napokon 2804
    29. Travanj 2020. 22:28

Curly čestitam na bebacu, zelim brz oporavak i tebi i bebiju i da brzo napreduje i da se uskoro mazite💙
    Dora ja sam blizanka, imam brata blizanca, stariji 10 minuta od mene... Brat i ja smo osobno nebo i zemlja i karakterno i fizicki, kao bebe i kao djeca smo uvijek kopirali jedno drugo i doslovno zajebavali, imali smo neki svoj jezik koji smo samo mi razumjeli... Od toga da jedno nece jesti kad drugo jede (namjerno) pa spavanje isto, ako brat spava, ja necu i obrnuto... Kasnije kad smo postali malo veci bjezali smo iz kinde, brat prvi poceo, pa ja za njim.. Smišljali planove, po noci se iskradali i dolazili kod mame i tate u krevet... A kao mali mali, novorođenčad (pise u radosnici) ja sam voljela biti kod tate na rukama, a brat kod mame... Ali je brat morao biti u istoj prostoriji di sam ja... Sad kao odrasli ne razgovaramo puno, svatko je na svojoj strani i zivi svoj život, ali uvijek znamo kad smo jedno drugom potrebni... Uvijek kad me nešto boli, a da nisam nikom rekla za to, od njega stiže poruka sestro, sta ima, isto tako obrnuto, glupo je za reci osjecam da mu nesto treba...
    A jesam se raspisala, hocu reci da bez obzira sto su Ivica i Marica tako mali, povezani su oni, i osjećaju međusobno ono što drugo osjeća i daju si međusobno snagu... To se ne može opisati...
    Uopće ne znam zasto sam to pisala, ali eto, imala sam potrebnu... 
    Naravno drago mi je da imas mlijeka, da djecica iz dana u dan sve vise papaju i napreduju...

Curly, Dora saljem vam velikiii zagrljaj i vašim hrabrim bebicama…
    Ostale cure, zelim vam uspješne preglede, mirnu noć… I vama veliki zagrljaj 
     ❤️💙

29. Travanj 2020. 22:28

svea

fenjer

Dana, Svea, Pepili sta se i robica za bebe i kozmetika za pupak nose u bolnicu?

Preskočila sam kozmetiku za pupak jer pratim upute s Merkura.
    Robicu za izlazak ce mi muz donijeti…u bolnici je u njihovom 😊

Za Merkur trebaju samo pelene, maramice i krema ako se ne varam? I muz donese robu za ic doma? 
    Jel sestre pokazu previjanje pupka/mijenjanje pelena tamo? Mozda znas? 

MissyR
    29. Travanj 2020. 22:54

Curly Sue cestitam draga na deckicu...bit ce to isto pravi hrabric i borac ❤❤
    Kaktusice sad si na svome 🥰
    Dora ma bas mi je drago kako lijepo napreduju Ivica i Marica, oni ce uvijek biti povezani tako je to sa blizancima moja braca su blizanci cesto se svadaju i kao ne podnose a ne mogu jedan bez drugog to je nekakva posebna veza 💕
    Cure drage nadam se da ste sve ok nabrzinu sam procitala sve zaostatke nisam bas sve pohvatala umorna sam danas cijeli dan i leda me rasturaju tako da idem u krevet pomalo, laka vam noc krafnice 😘😘

url=https://lilypie.com]

Vucica
    29. Travanj 2020. 22:54

Hvala svima ❤️❤️
    Napokon divna prica, stvarno poseban odnos 😊
    Dora drago mi je da papate i svakim ste danom bolje!! 😘😘😘

Cure koje se kuze u vitamine, ostala sam bez mg directa a imam pola bocice od Solgara Kalcij/mg/cink. Smijem li to uzimati u trudnoci?
    Sastav je u 2 tbl dnevne doze: kalcij 667 mg, magnezij 267 mg i cink 10 mg. 

Trudy
    29. Travanj 2020. 23:00

Samo kratko, za rodiliste u Rijeci ne treba nosit nista za bebe, oni presvlace i obavljaju higijenu bebe dok smo tamo. Znaci samo robica za izlazak, pelena jednokratna, nesto za siroko povijanje- hoce li bit ona pelena za siroki povoj ili tetra ili nesto.

yvette
    29. Travanj 2020. 23:19

Rodiliate u Splitu ima li netko info sto nositi?

Leonie90
    29. Travanj 2020. 23:30

Yvette, pa iskreno sad ne vjerujem nekako, ne znam. Cure su pisale na temelju procitanoga uglavnom da bi uzele, pa sam si mislila nece mi skoditi, ali sad sam se nekako skroz ohladila. Jednostavno nemam vjere da ce mi pomoci, jos kad su i tebi tako rekli..

dana130
    30. Travanj 2020. 00:15

Pepili, ti si rodila vec, okvirno ti djeluje ovo okej?
    Rose i ja imam milijun screena, pa vise ni sama ne znam sto bi kombinirala 😂
    Fenjer, nemam ti ja pojma, ovo sam dobila prosljedeno pa tu zaljepila 😂 vec ce se javiti iskusnije curke da nam pomognu 😁
    Dora samo se ti bahati 😘 zasluzila si ❤️
    A kako lijepo povecavaju doze, bravo ❤️❤️ samo se ti nasoavaj i odmori, trebaju, odmornu mamu 😘

Baby girl 💜

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 00:17

Kaktusica  tu je recept za onaj kolač / kuglof od jučer. Fin je i mekan. Nije to neki zdravi kolač, no za ponekad je super za pojesti. Ja sam koristila bio bijelo brašno i smeđi šećer. I također ga nekada pečem u kalupu za kuglof, a nekad u onom standardnom dubljem malo kao za kruh. I ponekad stavim kupine, ponekad borovnice. Maline još nisam stavljala. 
    https://ibb.co/qsKWQdY
    https://ibb.co/kJmRB6m
    Laku noć svima! 💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.