Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 18:38

Pepilli kako si sada od šoka ovog sinoć? Sve ok?
    Mila drago mi je za pregled da je bilo sve ok! 🙏
    Pčelica ma te svekrve treba nekako izignorirati.. No nekad je to baš teško. A zbilja nas hormoni sada pucaju, to je istina. 🤔
    Black lice i čist ten... Hm, meni je ten ok i evo curka, haha! Ma znaš što ima tih babskih priča na bacanje. A vi ne želite znati spol? ❤️💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amneris
    29. Travanj 2020. 18:39

Vucica idealni nalazi, bravo!
    Kaktusica drago mi je da si napokon svoj na svome! Sad uživaj kao kraljica što i jesi!👸🏻👸🏻👸🏻
    Dora uživam čitati tvoje postove, pogotovo kad su tako lijepe vijesti! Nadam se da će se uskoro pozabaviti s vama detaljnije!

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 18:46

Fluffy odlično da nema upale! Šteta za te eritrocite, no također je super da te ne boli! Barem nešto! Ne možemo mi trudnice imati malo mira... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Ovo što si napisala za naše zdravstvo, slažem se u potpunosti! 🤨
    Rio fotelja je mrak! 🤩
    Izdajalica ja kupila Avent ručnu po preporuci sestre i još jedne prijateljice. Vidjet ćemo hoću li se snaći.. 🤷‍♀️

dana130
    29. Travanj 2020. 18:47

Vrapcic, ja nemam kontrakcije, pa mi, kolostrum, ide vec neko vrijeme, tako da ni to bas nema pravila

Baby girl 💜

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 18:50

Dora drago mi je da bebe općenito napreduju, no zbilja bi mogli malo neke detaljnije informacije dati. No bitno je da su bebe ok i da sve ide ok... Vjerujem da si uživala u tuširanju! Ma bit će to sve na kraju ok, ovih šokova ćeš se samo prisjećati kada dođete u mirnije razdoblje života, za koje vjerujem da će biti vrlo brzo obzirom da će mališani rasti i jačati svaki dan! 

Pepilli
    29. Travanj 2020. 18:53

Vrapčić123

Pepilli kako si sada od šoka ovog sinoć? Sve ok?
    Mila drago mi je za pregled da je bilo sve ok! 🙏
    Pčelica ma te svekrve treba nekako izignorirati.. No nekad je to baš teško. A zbilja nas hormoni sada pucaju, to je istina. 🤔
    Black lice i čist ten… Hm, meni je ten ok i evo curka, haha! Ma znaš što ima tih babskih priča na bacanje. A vi ne želite znati spol? ❤️💙

U horizontali sam i žderem jagode 😂🥳🥳🥰. Glava mi se razbistrila i kontrakcije smirile jer sam suknula 400mg magnezija. Sad se osjećam donekle sposobno i bistro al malo se napregnem i znam da će opet sve flopnuti... Dobro pa sam sutra kod doktora ,moram si popisati pitanja jer svaki put zaboravim pitati (za cerviks, kontrakcije i bolnicu).... Sad bu me vjerojatno i skinuo sa terapije  i dao uputnicu za porod (  jer sam prošle g išla bez uputnice(nemojte me pitati zašto ,bila je fakat mutava situacija s doktorima ) jer sam skoro u terminu pa kao ako i  krene nema problema....

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 18:56

Dana da očito je različito kod svih nas. Ma to i nije bitno u konačnici kada kome krene, samo da to sve bude ok na kraju. Da bebe imaju sto papati. A kada bi se desilo da ga i nema uvijek ima rješenja... Bitno da su bebe nama zdrave i žive! 💙❤️
    Kaktusica drago mi je da si došla kod svojih! Ma bit će vam puno lakše i ljepše sada. A još kad vam se u tatica pridruži to će biti milina! 😘

Trancie
    29. Travanj 2020. 19:03

CurlySue drago mi je da si nam se javila! Nadam se da ces se cim prije oporaviti i vidjeti svoga palcica momcica 💙 velik je on i snazan i izdrzat ce on i narasti veliki 🥳🥳
    Kaktusice super sto je sve proslo kako treba!!! Sad uzivaj i odmaraj !!!!! 
    Dora bitno da je ekipa dobro i da napreduje!!! Majka najbolje zna i ako ti kazes da su bolje definitivno i jesu 💗

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 19:08

Pepilli drago mi je da si sada ok. I odlučno da ideš sutra na pregled. A ti si zbilja uskoro u terminu tako da ćeš uskoro držati bebu u rukama, samo joj reci da se ne žuri jako. 💞😊🤩

29. Travanj 2020. 19:16

Cure ja sam u lidlu u V. Gorici nakupovala i bodija za bebe i trudnicke trapke, tajice i haljine. Ima svih boja i velicina pa cisto da znate ako je netko iz Zg da se isplati provozati.
    Ovakav ruksak sto je Dana stavila ja imam identican sa ali expressa, samo upola jeftinije, platila sam ga 120kn. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.