Kaktusice drago mi je da si došla doma među svoje, sad možeš malo i odmoriti kad znaš da će ti obitelj biti u svemu na pomoć. Držim fige da vam se tatek 🌵 što prije pridruži .
Vučice super za dobre nalaze, neka takvi i ostanu!
Sreća mamina
Dobrodošao
Rio hehe tako sam ti ja nekako, dva metra zlatokose sa velikom guzicom! Pogodila si me! Ko zna sta ti je bilo u podsvijesti heheheheee 🤓
Ma nis necu radit premala mi je placa za toliko za... ncije! Odradit cu svoje sto moram da me nema tko sto prozivat kad odem s projekta, zavrsit svoje a onda vozdraaaaa
Kaktusice sad si daj oduska i uzivaj ♥️
Vucice super za nalaze 👍
Mene opet uspavao normabel, idem ubit oko 🥴
Zara, jos ne sjeda 🙈 jos je valjda sok, dok ga ne vidim. Jedini podsjetnik mi je sve ovo pelenasto medu nogama 😂🙈 i odlazak na wc. Najela sam se ko prasica sad za veceru, nakon punih 24 sata bez trunke hrane.
Zara, jos ne sjeda 🙈 jos je valjda sok, dok ga ne vidim. Jedini podsjetnik mi je sve ovo pelenasto medu nogama 😂🙈 i odlazak na wc. Najela sam se ko prasica sad za veceru, nakon punih 24 sata bez trunke hrane.
Nadam se da ces ga cim prije vidjeti ❤️
Drago, mi, je da si se najela i da se drzis nadam se dobro 🥰 samo, nam se javljaj. Tu smo 😘😘
Baby girl 💜
CurlySue joj žao mi je zbog doživljenih šokova. Hvala Bogu pa je sve ipak dobro završilo. Ali zbilja ti je bilo šokantni? Koji ti je doktor bio na porodu? Bebica će napredovati, a i ti ćeš se oporaviti uskoro! Želim vam punoo zdravlja i sreće, da bena lijepo napreduje... 💞
Drago mi je da si se najela! 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vučica joj i ja bih se tako ponadala da je kolostrum. No krenuti će, bez brige. 🤞
Marmar žao mi je zbog povraćanja? Svakodnevno povraćaš ili povremeno?
Danijela čestitam na 30.tjednu! ❤️
Svea, Rose bude uskoro kolostrum i nama! 🤞🤞
Bebac hvala na ohrabrenju! 😻
Brbicaa ja imam kontrakcije, a mlijeka nema.🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica, baš mi je drago zbog vas, osjeti se tvoje olakšanje i uživanje pozdravi mi Crikvu!
CurlySue, lijepa je to kilažica za 30 tjedana, nadam se da ćeš ga uskoro vidjeti i da će onda sve biti ljepše.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
A srećo naša! Stvarno si se našokirala, sad kad se sve slegne bit će lakše! Neka si se ti napapala i nadam se da ćeš što prije vidjeti svog malenog!Želim ti ekspresni oporavak!
Sortiraj odgovore
Najstariji