Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    29. Travanj 2020. 19:43

anav05

Pepilli

anav05

Pepilli

Ja još sebi dolazim od noćas a i moja toddlerica. Muž je radio noćnu pa sam ja morala uspavljivali, bila sam gladna i žedna za popizdit pa sam pametno išla pit mlijeko prije spavanja. Probudila me toddlerica u 4 ujutro i kontrakcije, bol u leđima za popizdit, još me i potjeralo na WC , scenarij ko kad sam nju išla rađati, totalno me šokiralo da bi to moglo biti to…
    Nema muža, auto na popravku , cendravo malo dijete u pol 5 ujutro i kontrakcije koje me straše za popizdit…. Zajašila sam na normabel vlak , spremila maloj flašicu mlijeka i čekala razvitak situacije.. hvala Bogu stalo je, al da sam bila prestrašena jesam , skoro se i usr*** od straha….

Huh,kakva noć.
    Bome ludo.
    Kako si danas?

Ko i vrijeme, kišno. Osjećam se ko da se sve dolje širi i morala sam još jedan normabel kljuknut zbog kontrakcija i bolova u križima, umorna sam i emotivna, najviše živčana…. Malo moram smanjit tempo ,iako se diplomski neće napisat sam od sebe, a nadam se dovršit ga prije nego rodim…. Što pizdarije munje na pameti a dobijem blagi napadaj panike i anksioznosti na spomen faksa…..

Popij si pola čaše vina, i za živce i za smirenje😅
    Ali vjerujem da ti sve sve miješa sad, a i lijepi je ovaj broj od 35+.
    Držim ti fige da sve stigneš!

Draga. Anavo5 ja sam ti tak slaba Zagorka da mi je zlo i od malo vina ,koje mi usput nije ni fino. Sram me uopće priznati....

Sreća mamina

Dobrodošao

29. Travanj 2020. 20:10

Vrapčić123

Pepilli kako si sada od šoka ovog sinoć? Sve ok?
    Mila drago mi je za pregled da je bilo sve ok! 🙏
    Pčelica ma te svekrve treba nekako izignorirati.. No nekad je to baš teško. A zbilja nas hormoni sada pucaju, to je istina. 🤔
    Black lice i čist ten… Hm, meni je ten ok i evo curka, haha! Ma znaš što ima tih babskih priča na bacanje. A vi ne želite znati spol? ❤️💙

Mi zelimo znati spol ali imam prerijetke uzv preglede i coravu doktoricu 👌😅

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 20:13

Black joj baš si me nasmijala sada.. Kada je sljedeći pregled? Možda doktorica do tada nabavi prave naočale pa saznate spol bebice. 💙❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

29. Travanj 2020. 20:14

Curly cestitaaaam, brz oporavak 🌈🧡🧡🧡🍀

29. Travanj 2020. 20:17

Vrapčić123

Black joj baš si me nasmijala sada.. Kada je sljedeći pregled? Možda doktorica do tada nabavi prave naočale pa saznate spol bebice. 💙❤️

14.5. Vec ne mogu docekat. 6 tjedana cekanja. Prosli puta beba bila na zadak, malo leđima, a pregled brzopotezan 😅 a prije toga pak je bio pregled bez uzva. Bože pomozi 🙏🙏🙏

• anav05
    29. Travanj 2020. 20:22

Pepilli

anav05

Pepilli

anav05

Pepilli

Ja još sebi dolazim od noćas a i moja toddlerica. Muž je radio noćnu pa sam ja morala uspavljivali, bila sam gladna i žedna za popizdit pa sam pametno išla pit mlijeko prije spavanja. Probudila me toddlerica u 4 ujutro i kontrakcije, bol u leđima za popizdit, još me i potjeralo na WC , scenarij ko kad sam nju išla rađati, totalno me šokiralo da bi to moglo biti to…
    Nema muža, auto na popravku , cendravo malo dijete u pol 5 ujutro i kontrakcije koje me straše za popizdit…. Zajašila sam na normabel vlak , spremila maloj flašicu mlijeka i čekala razvitak situacije.. hvala Bogu stalo je, al da sam bila prestrašena jesam , skoro se i usr*** od straha….

Huh,kakva noć.
    Bome ludo.
    Kako si danas?

Ko i vrijeme, kišno. Osjećam se ko da se sve dolje širi i morala sam još jedan normabel kljuknut zbog kontrakcija i bolova u križima, umorna sam i emotivna, najviše živčana…. Malo moram smanjit tempo ,iako se diplomski neće napisat sam od sebe, a nadam se dovršit ga prije nego rodim…. Što pizdarije munje na pameti a dobijem blagi napadaj panike i anksioznosti na spomen faksa…..

Draga. Anavo5 ja sam ti tak slaba Zagorka da mi je zlo i od malo vina ,koje mi usput nije ni fino. Sram me uopće priznati….

Hahahaha, ajde onda ću ja za tebe, da ti bude lakše.
    Moze tako?😁

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 20:29

Black držim fige da ovaj put saznate spol i da ti vrijeme brzo proleti do pregleda! 💪💗😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

29. Travanj 2020. 20:31

Pčelica06

Mila čestitke na super pregledu, dečko je zbilja velik 😃
    Ninnek čak sam ih dobila telefonski, znači ne rade za klijente kak si i napisala tako da se jedino mejlom i može tako da je to to. Sad samo čekamo pare Mimoza po knjigama je od 36. do 42. znači 36+1 do 41+6, a sad opet ovisi od doktora do doktora i njihove literature (prijevremeno rođenim djetetom se smatra ono rođeno prije 36tt.)
    Fluffy super za nalaz urina!!
    BlackLioness ti joj vjeruješ ili ne? Hahahhahah a zakon su mi takvi ljudi. Ili oni koji zaključuju po trbuhu da li nosiš nisko/visoko… KatastrofaRio vjerujem da se vam sviđa i da ćete puno biti u njoj. Mi smo nedugo nakon + kupili istu, bila je na ogromnom popustu i isto čim smo vidjeli uživo i isprobali uzeli pa ako i nebude za bebu i dojenje budemo se mi ljuljali i od tad nije ni dan prošao, a da nismo u njoj (čak smo 2 mogli uzeti 😂) tako da se već sad isplatila, a sigurno se budemo ljuljali i s bebicom.
    Anavo ma ne sekiram se inače, al velim taman takav komentar na moj stvarno emocionalno i hormonalno loš dan, ah. Bar sam nekog nasmijala

Ja samo vjerujem babici koja ce mi stavit bebu na prsa 😅 tek sad odgovaram jer smo jurili brzo u lesninu po bijelu komodu. Napokon ugrabili jednu koja nam odgovara, a da nas ne izuje iz carapa 🙏 sva sam uzbuđena sad

Pepilli
    29. Travanj 2020. 20:44

anav05

Pepilli

anav05

Pepilli

anav05

Pepilli

Huh,kakva noć.
    Bome ludo.
    Kako si danas?

Draga. Anavo5 ja sam ti tak slaba Zagorka da mi je zlo i od malo vina ,koje mi usput nije ni fino. Sram me uopće priznati….

Hahahaha, ajde onda ću ja za tebe, da ti bude lakše.
    Moze tako?😁

Its a deal.

Sreća mamina

Dobrodošao

29. Travanj 2020. 20:51

Curly, bravo na prirodnom porodu ali žao mi je zbog svih šokova što si doživjela. Lijepo je čuti da mu nije potreban respirator. To je mali lavić lav 👏👏
    Nadam se da ćeš ga uskoro vidjeti i čuti više informacija. 
    Dora, drago mi je da anđeli napreduju, ali bezveze mi je da te nitko detaljno ne obavještava. Nažalost, mi smo njima samo broj. 
    Ja sam cijelo popodne uživala na balkonu, uzela knjigu, legla na ležaljku....Malena je bila mirna i lijepo mi dala uživati ali zato se sada toliko navija na desnu stranu da mi opet izaziva kontrakcije. Skroz je luda trenutno 🤪 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.