Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brbicaa
    28. Travanj 2020. 21:27

Pepili-joj da hahha muz i ja smo 13.04. proslavili prvu godišnjicu braka tek al smo skuzili da u braku nismo makli iz grada hahaha a prije smo svaki vikend negdje pobjegli.. Prije 2 godine smo sjeli u auto i zaputili se u Dubrovnik, tj Kupare, stari kompleks hotela(muz mi je inace fotograf pa voli slikavat ta stara napustena mjesta), tamo smo bili oar sati i onda smo cisto iz dosade nastavili vozit i zavrsili u Kotoru u CG hahhaha sve u jedan dan.. Nadam se da cemo i s bebom negdje na izletice jer mi toga bas bas fali

dana130
    28. Travanj 2020. 21:28

Vucice hvala 😘
    Muz ns poslu, a mrni se nista nije dalo pravit za veceru pa se pocastila 
    https://ibb.co/HtjCTv1 😁
    A danas mi opey sve zivo ispada. Lakovi za nokte mi u kupaoni padali donsad 100 puta na pod na plocice i nista nikad, danas rasporedila koji su suhi i nosim u smece i u boravku jedan ispadne i posprica zid 🤦‍♀️ okej nije puno. Onda brisem prasinu i iapadne od muza parfem 😂 sreca nije se razbio, nalon toga sam digla ruke od svega 😂
    A s lakovima i inace imam srece. Jendom mi je kricavo plavi pao na pod  i zasrao kuhinju donji element i zid i moju torbu koja se nasla na putu i morala sam je baciti :( a jednom mi je i u kadu ispao pa smo imali divnu vijelu prosaranu sa rozim detaljima 😂

Baby girl 💜

Pepilli

kaktusica

Faustina dobro dosla nam 😍💞🥳
    Pepili mansve kuzim, bilo kakva putovanja s klincima ukljicuju tonu opreme. Jos ja za svaki slucaj nosim uvijek i inhalator, pa volumax i torbu s lijekovima, zlu ne trebalo…
    Nadam.se da vas nece skupo izaci trosak za auto, to mi je uvijek nocna mora kad nesto na autu ode…
    Cekam Doru i izvjestaj od pacica 🤗
    Ovdje pocela kisa…

Jao pošalji nam malo vaše kiše,tu je sve suuho, jedva graškec probija, da nemam zdenac na dvorištu imala bih astronomski račun za vodu..
    Auto Nadam se da neću zać rađati dok će bit na popravku, toga me najviše strah, noćne more imam...
     Dooora  nadamo se da su mišeki dobro i da ide izdajanje, odmaraj i nadam se da te dobro hrane :) 

Sreća mamina

Dobrodošao

Žuža

Na mom pregledu se dogodilo nesto sto sam mislila da nema sanse da se dogodi- posteljica se izgleda podigla 😄🎊 Mali je glavom skroz na izlazu i uopce se ne vidi posteljica. Moguce da ju je prignjecio sa glavicom pa se ne vidi na uzv i zato trebam biti oprezna i dalje, ali je velika sansa da je otisla nekoliko centimetara gore. Znaci van sebe sam 👏👏 Curke kojima je nisko posteljica, eto, cak i u 34. tjednu moze doci do promjene. Malac je nesto sitniji kaze mi dokica. Sada ima 2200g. A nije ni da sam ja bas od brda odvaljena 😂 Kad mi je hemice vidjela skoro je pala u nesvjest 😭 Onda znate koji je to uzas tam dolje. Sad kad pomislim da cu morat izgurat bebu od 3 kile i jos je dolje takvo stanje, muka mi je… A mozda se mrvicu smiri do poroda. Ugl, s obzirom da je sad ta posteljica tako, postoji mogucnost da cemo onda sa 39 tjedana inducirati porod. Prokinuti vodenjak, lagani drip i epiduralna i izvesti sve u kontroliranim uvjetima. Ljudi moji, to je jos malo ❤️❤️ I danas smo mu uspjeli fotkati lice. IDENTICAN je ko moj stariji. Nevjerojatno. Umrla sam od smijeha. Isti, isti brat ❤️ Iduci pregled za 2 tjedna pa onda u bolnicu na pregled.
    Crikvenica mi ima divne plaze i dosta hlada. Prijavljujem se za kupanac 🙋‍♀️

Aaa pa super za lijepe vijesti. Bože kako se to već u stomaku vidi, ta sličnost, nevjerojatno. 🥰

Pepilli
    28. Travanj 2020. 21:34

dana130

Vucice hvala 😘
    Muz ns poslu, a mrni se nista nije dalo pravit za veceru pa se pocastila
    https://ibb.co/HtjCTv1 😁
    A danas mi opey sve zivo ispada. Lakovi za nokte mi u kupaoni padali donsad 100 puta na pod na plocice i nista nikad, danas rasporedila koji su suhi i nosim u smece i u boravku jedan ispadne i posprica zid 🤦‍♀️ okej nije puno. Onda brisem prasinu i iapadne od muza parfem 😂 sreca nije se razbio, nalon toga sam digla ruke od svega 😂
    A s lakovima i inace imam srece. Jendom mi je kricavo plavi pao na pod i zasrao kuhinju donji element i zid i moju torbu koja se nasla na putu i morala sam je baciti :( a jednom mi je i u kadu ispao pa smo imali divnu vijelu prosaranu sa rozim detaljima 😂

Joooj Dana ,a ja gladna, smišljam sutra pravit raviole sa sirom i blitvom a sad sam gladna za krepati a nemam ideje šta jest...  O trapavosti da ne govorim , sposobna sam na ravnom nogu izvrnut... 

Sreća mamina

Dobrodošao

Brbicaa
    28. Travanj 2020. 21:34

Kaktusica ma daaaa bas je vrh plaza😁😁😁 nasa se isto bas ne voli kupat al je zato pseca piva bila savrsen izbor hahahha

Žuža, meni je na pregledu u 21tt rekla da mi je placenta marginalis(kako li se vec pise), sprijeda i kraj usca.. ali su me onda smirile zene jer se dijagnoza ne moze postavit toliko rano... Od tad nisam bila na pregledu pa se nadam da se podigla.. 

28. Travanj 2020. 21:39

Brbicaa

Kaktusica ma daaaa bas je vrh plaza😁😁😁 nasa se isto bas ne voli kupat al je zato pseca piva bila savrsen izbor hahahha

Žuža, meni je na pregledu u 21tt rekla da mi je placenta marginalis(kako li se vec pise), sprijeda i kraj usca.. ali su me onda smirile zene jer se dijagnoza ne moze postavit toliko rano… Od tad nisam bila na pregledu pa se nadam da se podigla..

Ja ju imala do 24.tt, onda se dignula

• indy34
    28. Travanj 2020. 21:39

Žuža

Na mom pregledu se dogodilo nesto sto sam mislila da nema sanse da se dogodi- posteljica se izgleda podigla 😄🎊 Mali je glavom skroz na izlazu i uopce se ne vidi posteljica. Moguce da ju je prignjecio sa glavicom pa se ne vidi na uzv i zato trebam biti oprezna i dalje, ali je velika sansa da je otisla nekoliko centimetara gore. Znaci van sebe sam 👏👏 Curke kojima je nisko posteljica, eto, cak i u 34. tjednu moze doci do promjene. Malac je nesto sitniji kaze mi dokica. Sada ima 2200g. A nije ni da sam ja bas od brda odvaljena 😂 Kad mi je hemice vidjela skoro je pala u nesvjest 😭 Onda znate koji je to uzas tam dolje. Sad kad pomislim da cu morat izgurat bebu od 3 kile i jos je dolje takvo stanje, muka mi je… A mozda se mrvicu smiri do poroda. Ugl, s obzirom da je sad ta posteljica tako, postoji mogucnost da cemo onda sa 39 tjedana inducirati porod. Prokinuti vodenjak, lagani drip i epiduralna i izvesti sve u kontroliranim uvjetima. Ljudi moji, to je jos malo ❤️❤️ I danas smo mu uspjeli fotkati lice. IDENTICAN je ko moj stariji. Nevjerojatno. Umrla sam od smijeha. Isti, isti brat ❤️ Iduci pregled za 2 tjedna pa onda u bolnicu na pregled.
    Crikvenica mi ima divne plaze i dosta hlada. Prijavljujem se za kupanac 🙋‍♀️

🥳🥳🥳 super za pregled i posteljicu ..jeste sve cure cule nema odustajanja sve je moguce ..bas  mi je drago ovo je zaista jedna divna vjest..zelim nam svima od sad samo lijepe vjesti..zelim vam mirnu i laku noc ...ja idem da odmaram sutra moram krv da vadim imam kontrolu ...😘😘😘

Brbicaa
    28. Travanj 2020. 21:42

mrvičak

Brbicaa

Žuža, meni je na pregledu u 21tt rekla da mi je placenta marginalis(kako li se vec pise), sprijeda i kraj usca.. ali su me onda smirile zene jer se dijagnoza ne moze postavit toliko rano… Od tad nisam bila na pregledu pa se nadam da se podigla..

Ja ju imala do 24.tt, onda se dignula

Ma cak mislim da se i meni podigla, mozda ce zvucati glupo ali cini mi se ko da bebu osjecam drugacije, ko da mi je barijera izmedu 😅 prije sam bas osjecala kao da je pri kozi a sad ko da je nesto izmedu, mozda je posteljica 😅

zmya
    28. Travanj 2020. 21:45

Faustina dobrodosla! Mi smo tu negdje oko termina skupa i planiram u Vinogradsku ici. 
    Nadam se da mi je sljedeci pregled tamo u trudnickoj pa da malo vidim kako stvari funkcioniraju. Budemo jos vidjeli, sad nisam bila evo tri tjedna vec na pregledu. 
    Isto tako sr nadam da ne bude 4 zene u sobi sad sa koronom i slicno, to ce malo prorijedit... valjda? 😱
    Ostale curke, ja idem punit baterije i kunjat, imam od 1 do 4 set sastanaka koje vodim, yay! Pa, tipkamo se sutra, laku nov svima! 🤰🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.