Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brbicaa
    28. Travanj 2020. 20:57

kaktusica

Cure moje vi ste zlato moje, nitko mene ne utjesi kao vi ovdje i uvihmjek svaka od vas nadje lijepu rijec za posvetiti mi, hvala vam od srca milice moje lijepe 😍🤩😘❤
    Znate li sto, ima nas dosta iz Rijeke, Zagreba, jedno ljeto cemo organizirati jedan kupanac i druzbanac u Crikvenici s nasim bebonjama, more cisto i plitko i bas cemo uzivati 🏝🏖
    Zara samo se trafljaj kremama, ja ti najprije nalijem po trbuhu na mokru kozu bademovo pa jos nakon toga natopim se onom Biobazom kremom. I ne sekiraj se, dogurala si u visoke tjedne, sad samo polako i uskoro stize mrvica ❤

Sretna vam godisnjica draga, cuvajte se i volite jos dugo dugo 😍
    A komentari svekra... Ghakjdbsmas popiz*** na takve stvari.. Pogotovo na te koji ko da su jos u drugom svjetskom ratu... Uhh samo se ne obaziri, ako mu je stalo zvat ce, ako mu se duri e pa onda nek se duri.. Bolje ti je da ti s takvim komentarima nije blizu.. A to obecavanje pomoci od svekrve pa te onda naguzi, da prostite, pa radije mi nemoj obecavat... Ja sam vec neko vrijeme sve otkacila sta se toga tice. Nista mi ne treba pomoc, ne zelim da mi se iko nudi jer uvik neko trazi ili ocekuje kasnije uslugu. Sta mogu sama napravim, za ostalo jebiga 😅
    A ti se lipo ne sekiraj, misli na lijepu buducnost i finito ❤️ 

Brbicaa
    28. Travanj 2020. 20:59

Crikvenica- muz i ja smo bili prije godinu, dvi ne sjećam se tocno.. Odusevljeni smo bili pogotovo kad smo otkrili Monty's dog beach bar hahhahha pa ako mi Splićani budemo pozvani, necemo se uuuuuopce ljutit 😁😁

Brbicaa
    28. Travanj 2020. 21:04

Faustina

Pozdrav svimaaa! Pisala sam maloprije, ali cini mi se da u neku ne bas vrlo aktivnu grupu…
    Mislim da sam sada na "pravom mjestu" 😀
    Evo, ja bih vam se tek sada pridruzila! Cestitam svima koje su rodile nedavno! 😊😇 Ako ima koja iz Vinogradske i voljna je kratko reci iskustvo, super!
    Ja sam u 34.tjednu! 10.6.mi je termin. U Vinogradskoj bih trebala roditi. Dugo dijete. I prvo sam tamo. I doista imam dobro iskustvo… Pa se i sad nadam tome…

Dobrodosla 😁 ja sam planirala putovat iz Splita za Zagreb bas zbog Vinogradske al evo ova korona i potresi i sve, dosta ljudi mi je reklo da nema smisla jer je pretrpano sve.. Bratova zena je rodila prije 7 tjedana, znam da su mi se tad javili i rekli da je bilo stvarno predivno, imala je ona jako tezak porod, 22 sata je trajalo ali su svi od osoblja bili savrseni.. A za dalje ti stvarno ne znam.. Dosta zena se zalilo na smjestaj kasnije, da budu po 4 u sobi s bebama... Ali iz osobnog iskustva ne znam.. 

Faustina
    28. Travanj 2020. 21:05

Hvala vam svima na dobrodoslici ❤!!!  Da, ima smisla da porodi sad nekad krecu, obzirom na naziv grupe🙈... 
    Nadam se ds su Dorina djecica dobro! I cestitam od ❤ na bebicama! 
    Ne znam ima li koja slicnih tegoba, al ja evo vec cca 7 mj povracam... Iako je sad lakse nego na pocetku. No doista se veselim porodu! 😀 5.5.imam zadnji pregled kod soc.ginekologa i onda u bolnicu. S tom da sad prvi put idem njemu jer je moja dosadasnja gin dala otkaz u Domu zdravlja, prije 2mj. Sad je taj neki dr. Blajic (Ili Blaic)... Al samo nek je ok... Od pocetka 3.mj nisam bila na kontroli pa sad bas jedva cekam... 

Pepilli
    28. Travanj 2020. 21:09

Ja još začudo nisam bila u Crikvenici 😂 .  Inače su nas svako ljeto dok smo braća i ja bili klinci baka i deda vodili na more jer je to bilo njihovo vrijeme s nama ,naš raspust i stvarno smo bili svugdje ,najviše u Biogradu i Supetru na Braču(jedno 5 godina zaredom) ... Najljepša ljetovanja... Otkad smo se oženili, suprug i ja nismo bili nigdje osim u toplicama povremeno ,njemu uvijek tako padne grah da cijelo ljeto mora raditi ili imaš skroz malo dijete za koje se bojiš da vjetrić krivo ne popuhne i tak 😣 Dok smo hodali druga priča, isto smo svuda šajbali... Sad me opće strah i razmišljati o nekom ljetovanju, pol kuće bih morala popakirat samo za decu 😂😂😂😂😂
    -
    A jučer nam je baš krepo auto, sad me sve strah koliko e izaći popravak....

Sreća mamina

Dobrodošao

kaktusica
    28. Travanj 2020. 21:10

Brbicaa

Crikvenica- muz i ja smo bili prije godinu, dvi ne sjećam se tocno.. Odusevljeni smo bili pogotovo kad smo otkrili Monty's dog beach bar hahhahha pa ako mi Splićani budemo pozvani, necemo se uuuuuopce ljutit 😁😁

Ih, jos pitas! Jesi vidila kako super plaza, mali i ja uzivali ali nas pas i ne bas 🤣🤣 Em se mrzi kupati em je bilo krcato velikih pasa, on poludio jadan 😂
    A odnos s muzem...da, stvarno se volimo i nakon 19 godina veze od cega je 13 bracnog staza. Nije uvijek savrseno ali stvarno smo loncu poklopac iako me zna izluditi i svasta mu recem, on je prestalozen a ja mira zivog nemam...
    Jedva cekam doci sutra doma, moji sve doma pripremili, placu od srece jer stizemo, sestra nakupovala kozmetike, mama hrane, tata sve pita sto da nam skuha...🥰🥰
    Trancie ima lijepih stolica u Jysku i udobne su bas, ustvari tamo mi je i najbolji izbor cak.

• lina27
    28. Travanj 2020. 21:16

Od neznam koliko stranica samo sam uocila da mi je netko komentirao da nije valjda sluzni cep za onaj iscjedak sta sam napisala jutros.i sad googlam i stfah mee hahaha. Nije on stalno zut blago zuckast je ili proziran i onako ko smrkljici sluzavi .ali nema ga stalno. Vecinom je to proziran iscjedak a sad vec par dana ujutro samo kad se obrisem par tih smrkljica uocim 🙈🤣 30 tjedan sam sad za koj dan ...

kaktusica
    28. Travanj 2020. 21:19

Faustina dobro dosla nam 😍💞🥳
    Pepili mansve kuzim, bilo kakva putovanja s klincima ukljicuju tonu opreme. Jos ja za svaki slucaj nosim uvijek i inhalator, pa volumax i torbu s lijekovima, zlu ne trebalo... 
    Nadam.se da vas nece skupo izaci trosak za auto, to mi je uvijek nocna mora kad nesto na autu ode...
    Cekam Doru i izvjestaj od pacica 🤗
    Ovdje pocela kisa...

Žuža
    28. Travanj 2020. 21:25

Na mom pregledu se dogodilo nesto sto sam mislila da nema sanse da se dogodi- posteljica se izgleda podigla 😄🎊 Mali je glavom skroz na izlazu i uopce se ne vidi posteljica. Moguce da ju je prignjecio sa glavicom pa se ne vidi na uzv i zato trebam biti oprezna i dalje, ali je velika sansa da je otisla nekoliko centimetara gore. Znaci van sebe sam 👏👏 Curke kojima je nisko posteljica, eto, cak i u 34. tjednu moze doci do promjene. Malac je nesto sitniji kaze mi dokica. Sada ima 2200g. A nije ni da sam ja bas od brda odvaljena 😂 Kad mi je hemice vidjela skoro je pala u nesvjest 😭 Onda znate koji je to uzas tam dolje. Sad kad pomislim da cu morat izgurat bebu od 3 kile i jos je dolje takvo stanje, muka mi je... A mozda se mrvicu smiri do poroda. Ugl, s obzirom da je sad ta posteljica tako, postoji mogucnost da cemo onda sa 39 tjedana inducirati porod. Prokinuti vodenjak, lagani drip i epiduralna i izvesti sve u kontroliranim uvjetima. Ljudi moji, to je jos malo ❤️❤️ I danas smo mu uspjeli fotkati lice. IDENTICAN je ko moj stariji. Nevjerojatno. Umrla sam od smijeha. Isti, isti brat ❤️ Iduci pregled za 2 tjedna pa onda u bolnicu na pregled.
    Crikvenica mi ima divne plaze i dosta hlada. Prijavljujem se za kupanac 🙋‍♀️

28. Travanj 2020. 21:26

Bebac24

Faustina

Pozdrav svimaaa! Pisala sam maloprije, ali cini mi se da u neku ne bas vrlo aktivnu grupu…
    Mislim da sam sada na "pravom mjestu" 😀
    Evo, ja bih vam se tek sada pridruzila! Cestitam svima koje su rodile nedavno! 😊😇 Ako ima koja iz Vinogradske i voljna je kratko reci iskustvo, super!
    Ja sam u 34.tjednu! 10.6.mi je termin. U Vinogradskoj bih trebala roditi. Dugo dijete. I prvo sam tamo. I doista imam dobro iskustvo… Pa se i sad nadam tome…

Dobrodosla.. Kod nas je samo Dora rodila prijevremeno a redovno pocinju porodi za 2-3tt 😊

Ajme eee šok šok. Da smo dogurale do termina. Svaka čast žene moje!!!! 🎉
    Faustina, dobrodošla!!! Ja sma rodila u Petrovoj pa ne ma iskustva.
    Zara, žao mi zbog strija, ali to je najmanja cijena majčinstva. 
    Umor - ja sam danas totalna koma, em mi se oči sklapaju, ljulja mi se, stalna slabost, pa čak i mučnina, ali nikako zaspati. Vjr zbog promjene vremena tlak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.