Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    28. Travanj 2020. 18:04

Joj cure hvala na komentarima vec sam se pocela brinut... Trgnula sam zeljezo i c vitamin i sjela malo u dvoriste, malo mi bolje al jos neka magla u glavi. Moze bit stvarno od vremena. Predivno je toplo al nadolaze oblaci. Sad smo pizze narucili s mojom obitelji pa cemo se malo podruziti mozda pomogne 🤞🤞
    Kaktusica hvala ti ❤️joj kakav komentar pa kakvi su to ljudi... Umjesto da pomognu... 

Vucica
    28. Travanj 2020. 18:06

Rose1

Zaraa

Roseneka ih, sve sta je od moje bebe prihvacam sa osmjehom 😍
    Cure mene pocelo bas jako bolit u predjelu livog jajnika, osjecan micanje bebe i tada jacu bol, onda kad se umiri cutin je lagano (bol). Nadan se da nije nista ozbiljno, znan da jajnici u trudnoci nesmiju (nemogu) bolit.

Bebica pritisce vjerojatno, i meni bas nelagoda na lijevoj strani, stalno tamo udara i gurka

Mene je jutros toliko sutnuo u lijevi jajnik da sam zvijezde vidjela 😂😂 opet drago mi je samo nek se on rita. Isto mislim da ti je od toga tako se namjestio

Zaraa
    28. Travanj 2020. 18:13

Rose,vucica nadam se da je tako.
    Strahujem od preuranjenog poroda pa predam na svaku bol. (Neman nikakvu indiciju za raniji porod, to je sve moja glava) 😑

💞girl💞

• indy34
    28. Travanj 2020. 18:14

kaktusica

Pepili budjola, linolada! Pa ti si moj coek 🤩🤩
    Vucica zaboravih cestitati velika 34 tjedna 🥳🥳🥰🥰
    Ja se spremila, komacno! Zvala sveki da pita kad se nalazim obicno s muzem na parkoigu, kazem ja oko 6, 6 i pol (a zvala me u 4) i kaze "doci cu ja onda prije toga da se jos malo vidimo i ako ti sto treba pomoci", uglavnom, i same vidite koliko je sati a nje jos nema 🙄 Toliko o brizi i pomoci… Svekar je navodno jako uvrijedjen jer ga mali i ja nismmo zvali od 3.mj. a meni ne pada na pamet, neka on zove svog unuka i trudnu snahu, svekrvi je komentirao da sam patnica i da kako ostale trudnice setaju a glumim zrtvu. A sve zna, i za spontane i za tesku trudnocu…konj sebicni, eto! Ispuhala sam se malo

Ignorisi nemoj date smeta imas dovoljno stressa ako mu falite nek pozove ..mi nazalost moramo od svih dase branimo ne samo od virusa i sve sto nas stize vec i od takvih ..ne brini se mnogo kazi sveki da ga pozdravi i ako zeli nek pozove 

zmya
    28. Travanj 2020. 18:17

Evo jos jedne umorne koju je glava sastavila danas... Legla sam 45 minuta i ubila oko, slozila sam se za laptopom doslovno.
    Sad me glava jos malo boli al manje, nije tako strasno.
    Bebolino stucka, a ja po laptopu zaostatke kuckam! :D

mimoza
    28. Travanj 2020. 18:22

Vrapcic znaci ipak su nasli nesto u urinu 😢 hajde nemoj se stresirati, kako ti je i kaktusica rekla, neke zene su sklonije infekcijama, evo ja sam sklona (presklona) dosadnim gljivicama, bitno je da to ne utice na bebu i da uzimamo dozvoljenu terapiju.
    Dana sretan puni tjedan 🥰 Bas si mi cool s tim kolicima, bas izgledaju bogato 😁 samo jos fali tvoja kava pored bebine bocice i mozete u setnju kraj mora 😊
    Renata zar ima recept za zeljezo? Ajd pisi koji lijek si dobila, kad saznas. Ja sam koristila u pocetku Floradix kapsule i Tardyferon, al se oboje kupuje. Jedi puno zelenog povrca i cvekle. 
    Nikita preslatka je robica 🤗
    Marmar haha kao da slusam svog muza vezano za sol. Kaze on uvijek da ja prvo posolim hranu pa onda probam 😂 a sta cu kad volim slano 😁
    Kaktusica imas dovoljno bracnog staza i iskustva s tim ljudima, tako da ne trebas dozvoliti da te to pogadja. To je stari kov 😬

Pepilli
    28. Travanj 2020. 18:23

kaktusica

Ja se spremila, komacno! Zvala sveki da pita kad se nalazim obicno s muzem na parkoigu, kazem ja oko 6, 6 i pol (a zvala me u 4) i kaze "doci cu ja onda prije toga da se jos malo vidimo i ako ti sto treba pomoci", uglavnom, i same vidite koliko je sati a nje jos nema 🙄 Toliko o brizi i pomoci… Svekar je navodno jako uvrijedjen jer ga mali i ja nismmo zvali od 3.mj. a meni ne pada na pamet, neka on zove svog unuka i trudnu snahu, svekrvi je komentirao da sam patnica i da kako ostale trudnice setaju a glumim zrtvu. A sve zna, i za spontane i za tesku trudnocu…konj sebicni, eto! Ispuhala sam se malo

Jao Kaktusice nemoj se zamarati nemuštima i nekulturnjacima kao što ti je svekar, bitno da ti je muž dobar. Nekad iz takvih naopakih roditeljskih i međuljudskih odnosa izađu baš dobri ljudi jer znaju šta ne valja i kako se ne treba ponašati.   Danas vam je godišnjica i ne trebaš se ,uz sve svoje trenutačne brige i obveze ,još i oko takvog brigat.  Uživajte ti, suprug🌵, midi  kaktusić i mica kaktusica, proveselite se i nedajte zaebavat! 🥳🥰

Sreća mamina

Dobrodošao

Mocho
    28. Travanj 2020. 18:34

Nisam ni ja za povezujuce roditeljstvo u kojem majka na kraju pati. Ali ova knjiga daje lijepu mjeru kako to moze funkcionirati u razlicitim dozama. A obzirom da planiram i raditi nakon 6 mjeseci, voljela bih razviti odnos da beba bude i sigurna kad mene nema i iskoristiti svaki trenutak kad me bude :) Srecom, nama ce tata ostati doma pa ce mi biti lakse odvojiti se. U svakom slucaju ja cu dati sansu ovim metodama 😊 
    Rode - meni je tecaj bio malo demotivirajuci jer je situacija u rodilistima daleko od uvjeta koje one preporucaju. Ali cijenim savjete i brigu koju pokazuju. Da nema te skupine volontera tko zna jel bi situacija bila i gora..
    Dojenje - svakome kako odluci da je najbolje i prema fizickim mogucnostima. Ja sam za liberalizam ako niti jedna opcija ne steti djetetu. Evo samo da vam kazem da se moja prijatwljica u Belgiji bori sa shamingom kolega jer doji, a tamo to nije praksa 😔 Da ne kazem da su je na poslu gledali ko ludu jer je odlucila iskoristiti max od 6 mjeseci porodiljnog 
    Kaktusica - cestitam na dugom nizu godina i nedaj se smesti starim ljudima koji su nezadovoljni svojim zivotima. Jos malo pa ces biti okruzena pozitivom 🙃🙃

28. Travanj 2020. 18:39

kaktusica

Ajme baš grozno. I ja imam ljubomorno, narcisoidno, pohlepno go*no od šogorice, sva sreca pa smo se na vrijeme udaljili i muž i ja na svoj mir. Izbjegnemo maksimalno rođendane itd. Koliko smo mogli i MORALI smo kupili za necaku, sad nam je vec odavno dosta i napokon možemo svom budućem dijetetu se maks posvetit. Žao mi što nemam svekrvu, predivna žena bila, skidam joj kapu. Zahvalna sam što su moji prihvatili muža kao svog i odlično nam je. Jebeš krv kad si go*no onda si go*no. Od takvih se jedino maknuti ili kroz jedno uho nutra, drugo van... ahhhh

Trudy
    28. Travanj 2020. 18:52

Pa ja ne mogu rec da sam patila zbog dojenja/ nosenja/ zajednickog spavanja. Dojila sam isto na zahtjev, nekad je to bilo i na pola sata, nekad su prosla i 4 sata. Nosili smo se jer je meni to bilo lakse od kolica, bilo mi je bas lijepo kad zaspe na meni, kako se brzo smiri i sl. Od pocetka je zdrav, alergija hvala bogu nema. Ali nismo ni mi bas bolezljivi niti imamo alergija.
    A pijenje na casicu za zesticu 😁 bocu nije nikad bas htio pa mi je trebala neka alternativa, a da nije odmah velika casa. I ovo mi je bilo savrseno 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.