Zuza super za posteljicu 🥳😘
Pepili, ni ja nisam imala ideju, jos me glava pocela lagano bolit, lijepo si narucila 😂
A i inace sam smotana, kao sto kazes na ravnom islrenem nogu, ali ovo sad je postalo vec kriminalno 😮
Baby girl 💜
Zmya, sta od 1-4 ujutro? Pretpostavljam da da, jwr da imas tek sutra u 13 sastanak vjerojatno nebi sad to pisala. Zeno svaka cast. I ja radim, trenutno od doma, ali skidam kapu
Baby girl 💜
Prijavljujem strije. Na cicikama sam ih dobila vec u 3mj trudnoce, nenormalno su mi rasle (muž sretan ko picek 😂), a oko pupka sam dobila pred malo vise od mj dana. A svaki dan se mazala kremama. Mada, usla sam u trudnocu sa 10kg viska, a sad dam vec na +15kg, pa nije ni cudno da sam dobila strije
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Meni je prvi bebac bio jako nisko. Iako posteljica nije bila problematicna. Kasnije su mi, tamo u 37.tt otkrili mali manjak plodne vode pa sam hospitalizirana i induciran mi porod u 39.tt. Sve je dobro bilo. Samo je beba bila malo zalezana s nekim asimetrijama lica i izvrnutim stopalom (no sve smo vjezbicama ispravili) ... sad ima skoro 3 god...
Znate li mozda kako sad ide s onim brisom na bhsb (oko 35.tt se radi)?! Ja sam ju imala i rekli su mi da cu i drugi put morati antibiotik dobiti kod poroda...
Faustina dobro nam došla i želim ti urednu trudnoću do kraja! 💞💞💞
Polly dobila ovaj put tablete za rodnicu Gynko daktarin, obzirom da su za rodnicu pretpostavljam da je infekcija u rodnici, ali to ja sad sve lupetam, no logično mi je nekako... Ajd ovaj put bar nisam dobila antibiotik, prošli put morala piti oralno. Ma kako je je.. Sve ćemo mi riješiti. Jake smo mi! 💪💪
Svekrva: moja je za sad ok, ništa se ne petlja, voli nakuhavati, a mi jesti. No mi živimo na jednom kraju grada, ona na drugom. Tako da sam sigurna da to utječe na ok odnos. Ne bih mogla sa vlastitom mamom više živjeti, a kamoli sa sveki. Tako da cure koje živite sa svekrvama ja vam se klanjam do poda! Respect!
Kaktusica ideja je odlična! Mislim za kupanac! 💕💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dana ma od 13-16, krivo sam napisala, na sat vremena svaki, a taman toliko vremena imam izmedu dva piskenja. Danas me glava cilo popodne boli, pa sam odkunjala i nadoknadila posao negdje do pola 8, sad oprala kosu i idem lagano kunjat j odmarat da me glava popusti skroz pa da sam svjeza i odmorna za sutra.
Zadnja tri tjedna ove petke i vikende nikako docekat he he he.
Prijavljujem strije. Na cicikama sam ih dobila vec u 3mj trudnoce, nenormalno su mi rasle (muž sretan ko picek 😂), a oko pupka sam dobila pred malo vise od mj dana. A svaki dan se mazala kremama. Mada, usla sam u trudnocu sa 10kg viska, a sad dam vec na +15kg, pa nije ni cudno da sam dobila strije
Ja ih samo cekam oko pupka, jednostavno znam da cu tu popucat, vec me bolno zateze koza 🙄 kako je netko rekao nekidan, tigrove prugice 😜
Zmya, onda dobro 😂 vec sam se uplasila da mzoda s ovim kinezima imas neke sastanke, a prvo mi palo na pamet vremenska razlika 😂😂
Samo ti odmaraj. Laku ti noc 😘😘
Baby girl 💜
Dana ma od 13-16, krivo sam napisala, na sat vremena svaki, a taman toliko vremena imam izmedu dva piskenja. Danas me glava cilo popodne boli, pa sam odkunjala i nadoknadila posao negdje do pola 8, sad oprala kosu i idem lagano kunjat j odmarat da me glava popusti skroz pa da sam svjeza i odmorna za sutra.
Zadnja tri tjedna ove petke i vikende nikako docekat he he he.
Zmya Al ti fakat previše radiš, pogotovo za svoje tjedne trudnoće. Zbog sebe i bebe nadam se da ćeš uspjeti malo i odmoriti, meni je dosta svega ako u danu operem i pospremi veš, skuham i operem suđe a kamoli da još radim toliko koliko ti. Ljube odmori, trebat će ti snage za porod i kad beba dođe.
😘🤗
Laku i odmornu noć svima želim 💖
Sreća mamina
Dobrodošao
Sad samo sa Afrikancima hehe, tako da nema lovanja po vremenskim zonama :)) Nocka zeno! ♥️
E, Zuza pa super vijesti!
I potpisujem indy skrooooz! 🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji