Pepili budjola, linolada! Pa ti si moj coek 🤩🤩
Vucica zaboravih cestitati velika 34 tjedna 🥳🥳🥰🥰
Ja se spremila, komacno! Zvala sveki da pita kad se nalazim obicno s muzem na parkoigu, kazem ja oko 6, 6 i pol (a zvala me u 4) i kaze "doci cu ja onda prije toga da se jos malo vidimo i ako ti sto treba pomoci", uglavnom, i same vidite koliko je sati a nje jos nema 🙄 Toliko o brizi i pomoci… Svekar je navodno jako uvrijedjen jer ga mali i ja nismmo zvali od 3.mj. a meni ne pada na pamet, neka on zove svog unuka i trudnu snahu, svekrvi je komentirao da sam patnica i da kako ostale trudnice setaju a glumim zrtvu. A sve zna, i za spontane i za tesku trudnocu…konj sebicni, eto! Ispuhala sam se malo
Uh, oprosti, ali to je baš ružno za reći😔
Ja ti od sveg srca želim da nađeš mir i da vam se muž,odnosno tata sto prije pridruži.
I da uživate u svojoj obitelji😘
Marmar čestitam na pregledu! Bitno da je sve ok! 🎉
Amneris šteta da mrkva nije pomogla! Mom mužu mama jako puno mrkve davala kad je bio dijete i kad je trebao ići za vojsku odredili ga za snajperista kako dobro vidi... 😳 A ja pak ćorava, leće nosim od 7.razreda OŠ. Nadam se da će mala na njega povući.
Zaraa koma mi je ovo za strije. Frkica me toga da se ne probudim tako prošarana. A s čim se mažeš? Jel jaka bol baš? Koliko je meni poznato, te sve izdržive boli su uglavnom sve ok... No svakako to prati. 🤔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Marmar hvala na komplimentu!🙊😘
Mimoza hvala draga. Ma što ćeš, eto infekcije nas trudnice očito hoće. Na žalost i ti si te "sreće". Sve će biti ok ja vjerujem, izdržati ćemo mi mamice sve, samo da ne šteti bebama... 🤞🤔😊
Kaktusica mila pa taj čovjek je zbilja užas živi... A mogao bi i on okrenuti vas broj i pitati unuka kako je, što radi, kako mu je buduće unuče i kako si ti!? A sveki, užas... Znaš što, takvoj ti je bolje reći da si uspjela obaviti sve sama o čemu god da je riječ i bok. Pa makar crkla i ne obavila to nikad. Znaš, ja ti imam teoriju da je s nekim ljudima bolje ne ulaziti ni u kakve kombinacije i "dugove" , osobito kada oni trebaju pomoći meni, takvu dugovi su do kraja života i oni smatraju odmah da su neka čuda napravili.. Ma... Tako da se sljedeći put lijepo zahvali i reci da zbilja ne treba nikakva pomoć, da si obavila sve sama. I adios!
Kaktusica i samo se sjeti da ćete uskoro biti svi skupa. Prepodit ćete se kada se maknete od tamo. Bit ćeš u blizini svojih, milina! 💗
Doraaa tebe čekamoo! 💗😘😻
Daaaa, Dora cekamo te❤❤❤
Curly i tebe, nadam se da si nam dobro🙏🤞❤❤❤
💙
Pozdrav svimaaa! Pisala sam maloprije, ali cini mi se da u neku ne bas vrlo aktivnu grupu...
Mislim da sam sada na "pravom mjestu" 😀
Evo, ja bih vam se tek sada pridruzila! Cestitam svima koje su rodile nedavno! 😊😇 Ako ima koja iz Vinogradske i voljna je kratko reci iskustvo, super!
Ja sam u 34.tjednu! 10.6.mi je termin. U Vinogradskoj bih trebala roditi. Dugo dijete. I prvo sam tamo. I doista imam dobro iskustvo... Pa se i sad nadam tome...
Pozdrav svimaaa! Pisala sam maloprije, ali cini mi se da u neku ne bas vrlo aktivnu grupu…
Evo, ja bih vam se tek sada pridruzila! Cestitam svima koje su rodile nedavno! 😊😇 Ako ima koja iz Vinogradske i voljna je kratko reci iskustvo, super!
Ja sam u 34.tjednu! 10.6.mi je termin. U Vinogradskoj bih trebala roditi. Dugo dijete. I prvo sam tamo. I doista imam dobro iskustvo… Pa se i sad nadam tome…
Dobro nam dosla ...🤗🤗🤗
Pozdrav svimaaa! Pisala sam maloprije, ali cini mi se da u neku ne bas vrlo aktivnu grupu…
Ja sam u 34.tjednu! 10.6.mi je termin. U Vinogradskoj bih trebala roditi. Dugo dijete. I prvo sam tamo. I doista imam dobro iskustvo… Pa se i sad nadam tome…
Dobrodosla.. Kod nas je samo Dora rodila prijevremeno a redovno pocinju porodi za 2-3tt 😊
Dobro dosla!! Meni je termin 9.ili 10.6 tu smo negdje😁
Sortiraj odgovore
Najstariji