Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    28. Travanj 2020. 22:03

Pepili kazem ti cekam taj porodiljni i ludujem! Sta nisam ranije uzela ga, sljedeci put idem odma cim budem mogla!
    Dosta mi je sad vec lagano, danas sam se stavila na do not disturb da ne moram ovim chat gnjavatorima jos odgovarat. Sutra mi je prezentacija tog jednog zavrsenog projekta, kasnije ce to sve hendlat drugi kolega, al osjetim po sebi bas da mi je tesko i kako se bas mucim i nerviram da to sve stignem. Utorak mi je zadnji radni dan. 🤓
    Noc zenske moje! Zlatne ste sve!

Ninnek
    28. Travanj 2020. 22:04

Brbicaa

Ninnek

Prijavljujem strije. Na cicikama sam ih dobila vec u 3mj trudnoce, nenormalno su mi rasle (muž sretan ko picek 😂), a oko pupka sam dobila pred malo vise od mj dana. A svaki dan se mazala kremama. Mada, usla sam u trudnocu sa 10kg viska, a sad dam vec na +15kg, pa nije ni cudno da sam dobila strije

Ja ih samo cekam oko pupka, jednostavno znam da cu tu popucat, vec me bolno zateze koza 🙄 kako je netko rekao nekidan, tigrove prugice 😜

Ja sam onda tigrica i pol 🙈😂😂😂😂😂

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Vucica
    28. Travanj 2020. 22:04

Zuza ja vise nista ne kuzim te mjere 😂😂 ti i ja smo na dan, a meni je malac prije tjedan dana bio na 2100 i rekla da je velika beba. Ali stvarno mi je drago zbog posteljice!!
    Nije mi drago da vas jos ima umornih ali drago mi je da nisam jedina ako me kuzite, meni odmah panika 😂
    Laku noc svima!! 

Vrapčić123
    28. Travanj 2020. 22:07

Trancie joj super za propusnice! 🎉🎉
    Bebac joj u pravi si, pa mi se već 7 mjeseci družimo. I to svakodnevno! 😻😻😻 Vrijeme zbilja leti! 💕
    Faustina moja sestra imala odvratno iskustvo u Vinogradskoj i više ne želi rađati zbog tog iskustva. A njezina prijateljica rodila isto tako i sve ok. Moja kegica rodila tamo i sve ok. Pohvalila je sestre da su kulturne i drage. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Maggy_1
    28. Travanj 2020. 22:11

Žuža baš mi je drago da se pomaknula, znači da ima nade i za nas 😂

Brbicaa
    28. Travanj 2020. 22:12

Ma ta iskustva iz rodilišta su stvarno dvosjekli mač.. Ne možeš nikad bit siguran da ce ti bit ovako ili onako. Mene su recimo toliko isprepadali sa splitskim rodilistem, vec godinama slusam samo losa iskustva, i to svi bliski meni.. A ima i predivnih u zadnje vrijeme.. Ali sad mi je dzaba, ne mogu ja tamo krocit od straha, neman povjerenja u nikoga i nema šanse da cu tamo rodit 😅😅 

Faustina
    28. Travanj 2020. 22:18

Ma istina je to za iskustva. Samoj meni je moguce da imam razlicita, a kamoli kod razlicitih ljudi... Najbitnije da se beba rodi. Ostalo se nadam dobromu, ali kako god... proci ce... 
    Joj... divim se trudnicama koje rade dugo... Ja u obje trudnoce skoto od pocetka ne radim... I uopce ne mogu zamisliti kako bih funkcionirala u suprotnom. Zato, svaka cast! Ali isto nastojte se rjesavati cega mozete ☺... 

dana130
    28. Travanj 2020. 22:22

Cure, ja se izvalila pred tv. Zelim vam svima laku, noc i lijdpd snove i da se odmorite. Tipkamo se sutra. 
    Dora cekamo te s nestepljenjem ❤️
    Laku noc 😘😘

Baby girl 💜

Vrapčić123
    28. Travanj 2020. 22:23

Pepilli nadam se da kvar neće biti neki strašan.. 🤞
    Kaktusica koji lijep doček će biti doma! Lijepo je čuti da se tvoji tako iskreno vesele! 💞 Ma bit će vam super, preporoditi ćete se! ❤️❤️❤️
    Žuža joj to vrhunska vijest! Jako mi je drago za posteljicu! 🎉🎉🎉 Ne brini za težinu, do 39.tjedna stigne još narasti i ojačati. A moja je sestra rodila bebicu od 2500 grama i kćer joj je sada velika i snažna curka! Ti se svejedno pazi i čuvaj! 💗💕😘
    Mrvičak znam da smo već o porodu u Petrovoj razgovarale. No što si ono rekla općenito? Je li bilo pozitivno iskustvo? Zaboravih tvoje iskustvo.. A to smo tamo nekad na početku komentirale... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    28. Travanj 2020. 22:28

Dana dobro ti iskoristis vrijeme bez muza 😂 pametna bome. Kome ces ako neces sebi 🤗
    Fauatina dobro nam dosla 🤗
    Zuza stvarno super vijesti, nadam se da ces se izvuci od carskog. 
    Ja sam navikla da imam aktivnu bebu i da me udara non stop, ali tu i tamo je pravio i pauze, ali danas se konstantno samo smjenjuju udarci i stucanje. Danas je pre pre aktivan. Fino ja njega pomazim po koljenu, guzi i laktu, jer tacno znam koji dio tijela mu strasi na trbuhu 😬 Zar nisu bebe u 8.mj trudnoce uspavane i mirne 🤨?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.