Bok cure, samo da vas pozdravim! Rijetko se javljam, čitam vas prije spavanja pa koliko stignem 🙈. Nadam se da ste dobro i da bebe lijepo napreduju. Tu i tamo škicnem fotke, izgledate prekrasno. Najbolje sam zapamtila Vrapčić i manekensku liniju i pitam se - u čemu je tajna? 😀🤔
Ja sam danas s pregleda, sve je bilo ok. Jedino me uvijek muči to što pregled tako brzo prođe da ne znam jel to jer sve štima ili se doktoru neda previše temeljito gledati....a valjda nije to drugo 😖
Što se tiče umora, ja sam posljednja 2tj nikakva, jedva funkcioniram. Tlak neće preko 90, a ovaj donji ide i ispod 60. Doktor kaže da je to uobičajeno kod trudnica pa valjda i je tako. Bitno da na pregledu imam barem 130, trema i strah me brzo srede pa još ispada da sam i tlakašica, a zapravo jedva živim 😂
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Cure jel ima tko da ga uzasan umor pere? Ja danas samo spavam, jedva glavu drzim gore, neki pritisak… Sad sam 2 h u komadu odspavala i mogla bih jos
✌️
Sreća mamina
Dobrodošao
Missy i marmar, čestitam na uspješnim pregledima! Ne treba se zamarati s mjerama, moja curka je isto svaki put dosta glavata. Nismo ni mi odrasli idealnih proporcija, pa tako nisu ni bebe. Bitno da su nam one zdrave!
Vrapčić da mi je bar mrkvica pomogla za vid, povukla sam kratkovidnost od staraca i nema tu mrkve koja bi pomogla. A bemu miša i bakterijama, baš sam se nadala da ipak nije ništa, ali intuicija te nije prevarila vidiš!
Kaktusica jako mi je lijepo čitati kako se ti i mužić volite, ti to tako romantično sve opisuješ!
Mislim da govorim u ime svih cura kad kažem da nam iskustva vas koje već jeste mamice zlata vrijede, više od svih Roda i patronažnih!🤩🤩🤩🤩
Nikita robica je preeeeedivna, ovi bodići s natpisima su stvarno za rastopiti se!🥰🥰🥰
Slovenci dozvolili pratnju na porodima wohooooo! 🤗🤗🥳Valjda će i naši uskoro!!
Bok cure, samo da vas pozdravim! Rijetko se javljam, čitam vas prije spavanja pa koliko stignem 🙈. Nadam se da ste dobro i da bebe lijepo napreduju. Tu i tamo škicnem fotke, izgledate prekrasno. Najbolje sam zapamtila Vrapčić i manekensku liniju i pitam se - u čemu je tajna? 😀🤔
Ja sam danas s pregleda, sve je bilo ok. Jedino me uvijek muči to što pregled tako brzo prođe da ne znam jel to jer sve štima ili se doktoru neda previše temeljito gledati….a valjda nije to drugo 😖
Što se tiče umora, ja sam posljednja 2tj nikakva, jedva funkcioniram. Tlak neće preko 90, a ovaj donji ide i ispod 60. Doktor kaže da je to uobičajeno kod trudnica pa valjda i je tako. Bitno da na pregledu imam barem 130, trema i strah me brzo srede pa još ispada da sam i tlakašica, a zapravo jedva živim 😂
Meni je doktor rekao da si slobodno malo posolim hranu(jače) ako mi paše, jer isto na pregled dođem uzbuđena pa je tlak normalan ,a inače je isto malo u podrumu.... Jučer je muž rezao buđolu, a ja s prstima kradem ispod noža, pasala mi je ko mutava....
Sreća mamina
Dobrodošao
Nikita robica je preeeeedivna, ovi bodići s natpisima su stvarno za rastopiti se!🥰🥰🥰
Slovenci dozvolili pratnju na porodima wohooooo! 🤗🤗🥳Valjda će i naši uskoro!!
Ozbiljno?
Jooj, tako bi bila sretna.
Ma i posjete da dozvole, super😊
Vucice vjerojatno je do vremena i ja sam danas ko lesana nekako… ubila sam malo oko i jos gora sam; samo se izvalila pravo mi slabina 🤦🏼♀️A ne volim pit kavu popodne ; pa cu malo cokolade pojest 🤣🤣🤣
Gledat cu se pokrenit sada malo 🤭
Vučice, Trancie Ja sam jela linoladu na žlicu da se stabiliziram... Najavljuju pogoršanje vremena pa je valjda zato...
Sreća mamina
Dobrodošao
Ja sam danas s pregleda, sve je bilo ok. Jedino me uvijek muči to što pregled tako brzo prođe da ne znam jel to jer sve štima ili se doktoru neda previše temeljito gledati….a valjda nije to drugo 😖
Meni je doktor rekao da si slobodno malo posolim hranu(jače) ako mi paše, jer isto na pregled dođem uzbuđena pa je tlak normalan ,a inače je isto malo u podrumu…. Jučer je muž rezao buđolu, a ja s prstima kradem ispod noža, pasala mi je ko mutava….
🙉😀 muž stalno galami na mene da sve presoljavam i da će me to, citiram "u grob otjerati", a evo ispada da trebam još. I pršut i pečenicu tamanim svaki dan, i kupinovo vino sam uzela al džaba kad ujutro kad ustanem pa tamo do kasnije popodne jedva gledam. Al neka, bitno da je bebici to sve ok, lako za mene 😅
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Meni je doktor rekao da si slobodno malo posolim hranu(jače) ako mi paše, jer isto na pregled dođem uzbuđena pa je tlak normalan ,a inače je isto malo u podrumu…. Jučer je muž rezao buđolu, a ja s prstima kradem ispod noža, pasala mi je ko mutava….
🙉😀 muž stalno galami na mene da sve presoljavam i da će me to, citiram "u grob otjerati", a evo ispada da trebam još. I pršut i pečenicu tamanim svaki dan, i kupinovo vino sam uzela al džaba kad ujutro kad ustanem pa tamo do kasnije popodne jedva gledam. Al neka, bitno da je bebici to sve ok, lako za mene 😅
To ti on pokušava tlak dignuti😂😂😂🥰
Sreća mamina
Dobrodošao
Cestitam svima na okruglim tjednima!
Brzo nam stize ljeto i nase buhtlice 😍🥳
Ja sam jutros za puni 32.tjedan dobila strije😊😓
Sinoc se otusirala i namazala, sve je bilo okej. Jutros gledam u ogledalo, vidim ljubicaste crte priko stomaka, a osjetila sam da me cilu noc nekako svrbio stomak, i jos uvik je, cili dan se ceskam. Natrackala san se cila, al ne pomaze, svrbi ajme.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji