Rio, Svea, Amneris i meni lijevi kuk i prepona,jao, malo mi to i smeta...i ja to pisala jucer/prekjucer
Maree ma joj, bas mi zao, ali sad miruj, neka te svi tetose...i ja nazalost samo lezim, ustajem na wc i jesti...drzim fige da izdrzite sto duze
Drago mi je da bebica lijepo napreduje🥰
Mimoza male i preslatke carapice❤
💙
Maaredrzi se kao sto su cure vec rekle nema druge nego lezi i deligiraj ..bice sve uredu..dok god imaju rjesenje i terapiju sve je uredu ..najvaznije beba raste i njoj nista ne fali ..Sto se tice carapica ja sam narucila online neke jel sam htjela cisto bjele i njih sam nasla pod novorodje dcad gdje su najmanji brojevi al na njima nije pisala velicina osim od 0 mislim tako nesto al su male da ne migu da budu manje 🤗🤗🤗🤗
Indy gdje si ih uzela?
Zalando al pogledajte H&M ima za novorodjencad isto te male samo stvari i imaju i oni veliki izbor carapica ..
Evo imaju H&M 7 pari male skroz i bjele a imaju i razlicite motive boje pa ko kako voli ..meni iskreno ja volim bjele carape i nosim ih uvjek (profesionalna deformacija)iako ne pase nikako al svi su navikli i jezim se od sarenih sarapa pa sam morala da odmah nabavim bjele mislim se dok su mali da ispunim sebi zelju posle se prebacujem na tamne ..kako kazu sila zakon mjenja 😀
Bas to, ne bi se trebale osjecati kao nemajke ako ne mozemo/ne zelimo dojiti. Ja zelim i iskreno se nadam da ce sve biti OK, ali ako slucajno ne budem mogla nije smak svijeta.
Mi mozemo biti sretne s duljinom porodiljnog u HR, znam po nekim zemljama porodiljni je 2 mj i nazad na posao, i mislim da se tamo sve manji broj zena odlucuje na dojenje i izdajanje, barem kako vidim po pricama poznanica koje tamo zive. U svakom slucaju imamo pravo izbora.
Maaredrzi se kao sto su cure vec rekle nema druge nego lezi i deligiraj ..bice sve uredu..dok god imaju rjesenje i terapiju sve je uredu ..najvaznije beba raste i njoj nista ne fali ..Sto se tice carapica ja sam narucila online neke jel sam htjela cisto bjele i njih sam nasla pod novorodje dcad gdje su najmanji brojevi al na njima nije pisala velicina osim od 0 mislim tako nesto al su male da ne migu da budu manje 🤗🤗🤗🤗
Indy gdje si ih uzela?
Zalando al pogledajte H&M ima za novorodjencad isto te male samo stvari i imaju i oni veliki izbor carapica ..
Evo imaju H&M 7 pari male skroz i bjele a imaju i razlicite motive boje pa ko kako voli ..meni iskreno ja volim bjele carape i nosim ih uvjek (profesionalna deformacija)iako ne pase nikako al svi su navikli i jezim se od sarenih sarapa pa sam morala da odmah nabavim bjele mislim se dok su mali da ispunim sebi zelju posle se prebacujem na tamne ..kako kazu sila zakon mjenja 😀
😂😂Ma super su bijele, i ja ih volim pogotovo na bijele starke 😁 hvala ti puno idem gledat!!
Mocho - disciplina, mislim da sa jednim možeš obaviti ali ja sa dvoje mislim od početka provoditi disciplinu jer mislim da ću se u suprotnom raspasti. U početku će mi biti mama a poslije ću morati sve sama...
Polly, Rose1 - slažem se, rode su stvarno pretjerale s tim dojenjem. A i imam nekoliko frendica/poznanica koje su samo u tome, njihovo dijete je zdravo samo zato sto doje, mame koje ne žele dojiti ne misle na svoju bebu.... 🙈. Naravno da bi rado dojila svoje bebe, ali šta ako neću imati mlijeka (moja mama nije imala pa ja nisam dojena), znaci li to da ću biti losa mama, ma užas koliko frame oko dojenja.
Vrapcic - ja danas bila odnijeti bris u dom zdravlja i imam bas suprotno iskustvo. Cekala sam vani 10-tak minuta, ispred mene 30 😱. I onda naišao jedan čovjek i počeo vikati zašto ja trudnica čekam i onda se babe krenule okretati i govoriti da idem ispred njih (a meni neugodno), i onda me i sestra vidjela pa mi je rekla da čemu ja čekam... bas su bili svi ok, a ja u par minuta gotova.
30.07.🥰🥰
Bok curke :) hvala svima na podrsci, nikako vas pohvatat pa svakoj posebno odgovarat 😅
A rijesit ja vise ne mogu, sve sam probala al kad netko ne slusa onda brate ne slusa. Mislila san da je moja imotska glava tvrda.. 😅😅 Sad me najvise muz brine jer vidim koliko ga muci, koliko se bori sam sa sobom sta da napravi.. Al s druge strane ima 32 godine u guzici, mora se naucit nosit sa svojom majkom. Al da ne ostavlja sve ovo posljedice na nasem odnosu, ne mogu rec, nazalost.. Osjeti se da nije ko prije ali opet, doc ce brzo vrime i bit cemo sami s bebanom i bit ce drugacije 😊
Čestitam svima na punim tjednima i na napretku 😁😁
Mrvičak meni ipak nije danas pregled, otkazala sam privatno jer mi se vratila doktorica s bolovanja pa u ponediljak idem, zao mi je opet cekat al prezivit cu.. Sretno svima na pregledima 😁
Sto se roda tice, meni su drage sto se edukacije tice, prva mi je beba i nemam koga pitat pa su mi stvarno dobro dosle, i cijeli onaj film o dojenju. Uvijek postoje fanatici, to ne volim, opcenito pretjerivanje i iskljucivost. Ako majci ne ide ma i ako se majci ne da, nista je ne cini manje majkom od one koja doji....
Ja cu se opet trudit dojit i ak bude islo super, ak ne isto se necu ubiti u pojam. Iako kazu ak si jednom uspjela da ide i drugi put. Smatram da je dojenje nesto najbolje sto mozes pruziti svome djetetu. Ali nije svemoguce. Mali mi je 6 mjeseci iskljucivo dojen, a dojio 18 mjeseci. Ima tonu nutritivnih alergija, vidim da mu krecu i respiratorne, bolestan je konstantno kad je u vrticu, imao je upale uha, 2 puta upalu pluca, bronhitisa more. I atopijski dermatitis. A sve sam pratila po ps-u. To je genetika. I mos ga jebat... Da prostite 😂
Fenjer, Indy, Vrapčić - srećom vise me ne boli pupak, inače me ništa ne boli pa me taj pupak bas prepao. Vidim i na netu da je najčešće zbog rastezanja maternice. Idem kod dr. na pregled pa ću ga usput pitati.
30.07.🥰🥰
Meni osobno smeta tj boli me) kad majke kazu necu dojiti zbog svojih lijepih grudi, e to je sebicno.
Meni je jucer kardiolog napomenuo ako budem morala piti neke tablete za srce da nikako nesmijem dojiti, znaci momentalno sam pala u depresiju, i cak prvih par njegovih recenica nisam cula. Skuzio covjek da sam u soku, pa je ponovio.
Kad sam mu rekla da sam prvog dojila 2,5godine reko je ali nisam vam rekao da cete bas morati 😊
Nikad nisam nikog djelila na dojilje/ ne dojilje. Bitno da su djeca sita. Eto moj dojio 2,5 godine a do 3-4 bio stalno bolestan tako da to nema veze.
Samo opusteno 😊
I sve smo mi majke.
Ja cu se opet trudit dojit i ak bude islo super, ak ne isto se necu ubiti u pojam. Iako kazu ak si jednom uspjela da ide i drugi put. Smatram da je dojenje nesto najbolje sto mozes pruziti svome djetetu. Ali nije svemoguce. Mali mi je 6 mjeseci iskljucivo dojen, a dojio 18 mjeseci. Ima tonu nutritivnih alergija, vidim da mu krecu i respiratorne, bolestan je konstantno kad je u vrticu, imao je upale uha, 2 puta upalu pluca, bronhitisa more. I atopijski dermatitis. A sve sam pratila po ps-u. To je genetika. I mos ga jebat… Da prostite 😂
Ma da, nikad ne znas, i na koga ce povuc. Ja se nadam da ce nas decko povuc na mene 😅 stvarno sam zdravo dijete bila hahahha niti alergije, antibiotik u cijelom zivotu možda 4,5 puta popila, nikad gripe ni upale pluca
Bude li mi dijete bolezljivo bojim se da necu znat sto radit hahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji