Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    28. Travanj 2020. 11:55

Slažem se da se previše diže frka oko tog dojenja i strogih pravila.
    Ja imam sačuvanu svoju radosnicu u koju je mama stvarno sve evidentirala pa kad sam vidjela da su mi od mjesec dana već davali kašice od mrkvice pala sam na dupe. A opet sam živa i zdrava. To je tad bila “moda”.
    Naravno da su sad saznanja išla naprijed i treba slijediti savjete, ali i voditi se svojim instinktima.
    Najbolji savjet koji mi je dala ta patronažna je da se ne sekiram ako dojenje ne bude išlo. Cilj je dijete koje je sito, a koje mlijeko ga je zasitilo, to je manje bitno.

• anav05
    28. Travanj 2020. 11:58

Rose1

Polly

Po meni nema pravila, danas se oko svega previše raspravlja i analizira. Pogotovo to dojenje je znanstvena fanstatika postalo, mene iskreno to sve živcira i te Rode koje su ful nabrijane oko razno raznih pravila. Na kraju će svaka mama vidjeti što je najbolje za njezinu bebu i tako postupati. Baš me zanima kako su odrasle naše bake i mame i svoju djecu podigle bez tolikih uputa, svi živi i zdravi. Ispada da se biologija čovjeka mijenja kroz godine 😳 Nekad obavezno široko povijanje - danas nikako, nekad je mogla voda i čaj - danas nikako, nekad je mogla beba spavati na trbuhu tipa - danas nikako itd itd. Meni vam je to sve too much 😅 Treba poslušati neke savjete, ali slijepo ih se držati, to neću, vidjet ću sve po svom djetetu kako reagira. A Rode bi me razapele da me čitaju, malo hejtam 😋

Meni je lagano i od tih Roda slabo…forsira se toliko to dojanje pa se cure koje ne mogu dojiti osjecaju koma. Dvije moje prijateljice u depresiju pale zbog toga. Ok, najbolje je dojiti, ali ako se ne moze, nije smak svijeta. Vec sam pisala-ja dojena, do pubertets alergije i sranja. Brat nije dojen i nikad mu nists

Ja sam poslušala onaj njihov tečaj.
    I da, meni je isto dosta toga previše.
    I drago mi je da nisam sama s tim razmišljanjima...🙂

Vrapčić123
    28. Travanj 2020. 11:59

Rio ni mene. 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Trudy hvala draga. 😘
    Trancie hvala ti. Čini se super baš! 😻😻😻
    Anavo suknjica zvuči preslatko. 💗 Ja sam u jednom trenu razmišljala o haljinici, štramplicama i bodiju dugi rukav ispod haljinice. 💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    28. Travanj 2020. 12:03

Vrapčić123

Polly ma iskreno, nisam previše ni spominjala. Prvo mi krenule jake kontrakcije, pa opet oni menstrualni bolovi, pa onda svrbuckanje dolje i silni odlasci na wc, a po nekad niti ne mogu na wc, a mislim da moram. Uglavnom već mi je bila nedavno infekcija urinarnog trakta, pila 10 dana antibiotike. I sad se vecina tih simptoma ponavlja uz dodatno svrbuckanje… Eto nadam se da nije ništa, al mislim da je ipak.. 🤦‍♀️☹️

Uf držim fige da nije ništa, al jbg mi trudnice smo sklone tim beštijama. Ja evo pijem 7.dan antibiotik, ne peče me ništa više kod mokrenja, ali vidim da mi je mokraća i dalje mutna pa ne znam pomaže li uopće 🤷🏼‍♀️ A kad stavljam vaginalete navečer koje mi je gin dao onako preventivno peče me na ulazu u rodnicu 😏

m_maaree
    28. Travanj 2020. 12:06

Evo i mene.. Ja sam od danas na strogom mirovanju,dp sad mi je rekla da se mogu malo kretati koliko vidim da mogu.. Ali buduci da mi se u sub navecer pokazala krv opet i da sam i pored serklaza uloziva za vrsak prsta,mirovanje.. Pocelo malo pppustat to dole 😔 .. Ako opet sw krv pojavi da je zovem da vidimo da dodjem na tokalizu.. Dala mi vaginalete i progesteron injekcije 1x tjedno,da primam 5 tjedana.. Bebac je super,1100 g ima 😊,sada mu je glava gore,a bila dole,vrti.. Ja sam na +4 od pocetne sto mi je super zasad jer sam punija malo.. Iduca kontrola 18.5.

Vrapčić123
    28. Travanj 2020. 12:08

Polly eto zbilja smo sklone tim beštijama. Ma samo da se nama bebe rode žive i zdrave, a inače mene uvijek strah tih antibiotika u trudnoći, iako znam da nam daju koje smijemo. 🤨 Joj sretno i tebi, da ti što prije prođe. Još 3 dana piješ? Misliš da te pecka od vaginaleta ili od infekcije? Ak su ti vaginalete krupne, pokušaj ih možda malo smočiti da lakše kliznu unutra. I meni je to bilo koma uguravati. A neke krupne baš bile. 🤦‍♀️

Vrapčić123
    28. Travanj 2020. 12:13

M_maaree joj žao mi je zbog krvarenja i svega što te muči, no jako mi je drago da je beba dobro i da lijepo raste i razvija se. Ti se baš jako pazi i vjerujem da će biti sve ok. Držim fige draga! Sretno! 🤞

• anav05
    28. Travanj 2020. 12:15

Vrapčić123

Rio ni mene. 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Trudyhvala draga. 😘
    Trancie hvala ti. Čini se super baš! 😻😻😻
    Anavo suknjica zvuči preslatko. 💗 Ja sam u jednom trenu razmišljala o haljinici, štramplicama i bodiju dugi rukav ispod haljinice. 💕

😊😊

Trancie
    28. Travanj 2020. 12:16

Vrapcic je stvarno mi je super bila... ali nije moja nije dugo kad je prosla pola godine sidiila u njoj... joj meni su super one starinske pletene kosare za lezanje bebe .. aa tockicima dole ... 🥰
    Mare zao mi da te to sve tako muci, ali bebac je dobro, izgurat cete vi 💕

mimoza
    28. Travanj 2020. 12:18

Fenjer nemam pojma gdje smo kupovali carapice, ali nisu iz h&m. Ovako kad smo u kauflandu il negdje u kupovini, vidim nesto slatko za bebu i kupim, tako je vjerovatno bilo i sa carapicama. Skroz su minijaturne 🥰
    Evo vidi https://ibb.co/fYVcvYP

https://ibb.co/4dPL9kG

Maree mene cudi da ti od postavljanja serklaza nisu preporucili strogo mirovanje. Obicno tako ide, ali nema veze, sad se strpi i naredjuj s kauca😁, nisi puno uloziva 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.