Danijela moja sestra i prijateljica ih uopće nisu imale. Tako da si možda jedna od onih koje ih nemaju uopće. Mislim na kontrakcije. 😁
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trbuščići su vam prekrasni, ma sve ste mi prekrasne zaista. Svaka na svoj unikatan način 💙💜❤️ Da mi je netko rekao prije koju godinu da će mi trudnice biti tako lijepe ne bih vjerovala nikada u to! Ali to je i zato što ste mi vi drage postale i što se tako ugodno osjećan dok komuniciram sa vama 🥰🥰🥰
Baš smo lijepa, simpatična, krafnasta grupica ❤️
Nadan se da ćemo uvatit vrimena i kad bebice dođu pa i dalje razmjenjivat iskustva 💗
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Joj za poludjeti, napisala cijelu stranu i na kraju mi neće poslati… 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tako i meni bilo i odustala od svegs jer nikako nije htjelo poslati
💙
Cure, malo upadam. Kakav je doktor Palada u Cita? Iskustva neka?Sunce…ja da san njega slušala pobacila bi zdravu bebu. A čula san još par slučajeva di je reagira skroz krivo.
A sto se dogodilo? Zasto je savjetovao pobacaj?
Trebam savjet: razmišljam o vađenju krvi da provjerim jesam li preboljela vodene kozice. No kada se sjetim da se ta pretraga vjerojatno obavlja u Zaraznoj sva se isprepadam živa. Nećakinja mi ima dvije godine i još ih nije imala, pa me malo strah. Ja ih također nisam imala, barem ne onako standardne jake kozice. Moja doktorica opće prakse tvrdi da je lako moguće da sam imala najblaži mogući oblik i da to nisam ni uočila uopće. Muž je u istoj situaciji kao i ja... 🙄 Ne zna je li ih imao..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trebam savjet: razmišljam o vađenju krvi da provjerim jesam li preboljela vodene kozice. No kada se sjetim da se ta pretraga vjerojatno obavlja u Zaraznoj sva se isprepadam živa. Nećakinja mi ima dvije godine i još ih nije imala, pa me malo strah. Ja ih također nisam imala, barem ne onako standardne jake kozice. Moja doktorica opće prakse tvrdi da je lako moguće da sam imala najblaži mogući oblik i da to nisam ni uočila uopće. Muž je u istoj situaciji kao i ja… 🙄 Ne zna je li ih imao..
To mozes napravit i privatno.Nisam sigurna koliko kosta, al eto bar ne moras na zarazno.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure, malo upadam. Kakav je doktor Palada u Cita? Iskustva neka?Sunce…ja da san njega slušala pobacila bi zdravu bebu. A čula san još par slučajeva di je reagira skroz krivo.
Dugo san pokusavala zatrudnit,trebala ić na ivf međutim ostala san spontano trudna taman dok san vadila sve nalaze koji su potrebni za ivf. Uglavnom napravim test bio je cetvrtak on pozitivan, ono šok pozitivan samo tako i za potvrdu oden ozvadit betu koja je bila preko 40.000. Zovem svog ginekologa kao kad mogu doć on me naruči za Utorak. Pošto smo ja i muž bili nervozni ja u Petak nazoven Cito, kažen da san vjerovatno trudna i zamolin ako me može neko taj dan primit da me pregleda. I tako ona meni kaže da dođem u 15h kod Palade. Ja njemu pokažen nalaz bete i ćovik mi PRIJE ultrazvučnog pregleda krene pričat da to nije dobro da to može bit molarna trudnoća bla bla. Da izvadim u ponediljak opet betu pa da ga nazoven. I u ponediljak beta 80.000 ja ga zoven, onmeni da moran napravit kiretažu i da mogu odma ujutro doć kod njih. Napominjen taj pregled ultrazvukom je bio uredan, vidila se gestacijska vrećica i sve je odgovaralo za tih skoro 6tj.
Dugo san pokusavala zatrudnit,trebala ić na ivf međutim ostala san spontano trudna taman dok san vadila sve nalaze koji su potrebni za ivf. Uglavnom napravim test bio je cetvrtak on pozitivan, ono šok pozitivan samo tako i za potvrdu oden ozvadit betu koja je bila preko 40.000. Zovem svog ginekologa kao kad mogu doć on me naruči za Utorak. Pošto smo ja i muž bili nervozni ja u Petak nazoven Cito, kažen da san vjerovatno trudna i zamolin ako me može neko taj dan primit da me pregleda. I tako ona meni kaže da dođem u 15h kod Palade. Ja njemu pokažen nalaz bete i ćovik mi PRIJE ultrazvučnog pregleda krene pričat da to nije dobro da to može bit molarna trudnoća bla bla. Da izvadim u ponediljak opet betu pa da ga nazoven. I u ponediljak beta 80.000 ja ga zoven, onmeni da moran napravit kiretažu i da mogu odma ujutro doć kod njih. Napominjen taj pregled ultrazvukom je bio uredan, vidila se gestacijska vrećica i sve je odgovaralo za tih skoro 6tj.
Pa znam tvoju pricu. Pisala si mi vec za visoku betu jer sam se javljala ovdje zbog svoje bete. Neki nikada nece razumjeti kako je to kad nakon toliko pregleda i strepnje ostanes prirodno trudan. I meni se to dogodilo. I zato sam sad u trudnoci stalno u strahu jer znam da je za zatrudniti, bar meni, potrebno jako puno. Hvala ti na odgovoru😘
Dugo san pokusavala zatrudnit,trebala ić na ivf međutim ostala san spontano trudna taman dok san vadila sve nalaze koji su potrebni za ivf. Uglavnom napravim test bio je cetvrtak on pozitivan, ono šok pozitivan samo tako i za potvrdu oden ozvadit betu koja je bila preko 40.000. Zovem svog ginekologa kao kad mogu doć on me naruči za Utorak. Pošto smo ja i muž bili nervozni ja u Petak nazoven Cito, kažen da san vjerovatno trudna i zamolin ako me može neko taj dan primit da me pregleda. I tako ona meni kaže da dođem u 15h kod Palade. Ja njemu pokažen nalaz bete i ćovik mi PRIJE ultrazvučnog pregleda krene pričat da to nije dobro da to može bit molarna trudnoća bla bla. Da izvadim u ponediljak opet betu pa da ga nazoven. I u ponediljak beta 80.000 ja ga zoven, onmeni da moran napravit kiretažu i da mogu odma ujutro doć kod njih. Napominjen taj pregled ultrazvukom je bio uredan, vidila se gestacijska vrećica i sve je odgovaralo za tih skoro 6tj
Znači ako postoje neke sumnje onda se sačeka da se te sumnje potvrde. Naravno normalno san u utorak otišla kod svog ginekologa, nisan mu spominjala da san bila u cita, samo san mu pokazala betu i kao zabrinuto pitala jel to nešto loše. On je to samo maka sa strane i reka mi kako je ultrazvučna sliks nsjbolji pokazatelj svega u tom periodu. On mi je potvrdio urednu trudnoću za tih 6tj. Kako mi je to svebia šok, išla san na firule kod dr Mršića koji mi je treba vodit postupak i on mi je također potvrdio urednu trudnoću i šokira se na ovo šta mi je Palada reka. Al pošto je vidia da san zabrinuta cila išla san kod njega do 10tj svakih 7 dana na kontrolu. I evo hvala Bogu moja bebica je super i 8.7. je očekujemo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji