Jutro zeneee!
Vrapcic taj sok od sljive i jabuke sam uzela bocu za rodiliste, staklena boca, frendica mi je rekla da je dobar za probavu.
Krema od Biobaze imam i veliku i malu, iste su mi. Kombiniram i ulje od dm-a ono mamazeit i imam avokadovo ulje sa kosticama marelice i maslinovim pa nekad jedno nekad drugo nekad trece. Nista to ne znaci, trbuh moze popucat zadnji tren, al jako svijetlu lineu do pupka sam dobila, skroz light, al sad sam praaava trudnjaca 😂
Danijela velike su i dosta komodne, uzmi slobodno manje. Nekidan sam potrefila tamo i spavacicu za trudnice od 33kn (netko od vas je spomenuo) ja je nasla uzela i spremila u opremu za radaonu :)
Moram potkosulje za dojenje jos rjesit, njih inace ima za uzet u H&M-u na mama odjelu il da narucujem?
Jutro cure. Ja vam sada svako malo se budim u noci i idem na wc uglavnom jer trenutno suprug radi nocne smjene od doma, pa svako malo ili legne ili nesto zaruzi ahhh -.- a ja kad se probudim imam malo pritisak dolje, pa mi je lijepse ipak obavit wc netko je tu spominjao biobaza kremu protiv strija, meni je super, aaaali ima jos nesto bolje iz DM-a: ulje protiv strija Alverde (bas je ugodno, jest malo masno ali mirisi i nekako se osjecas ko Kleopatra poslije haha). Sto se tice hemeroida: Nikad ih nisam imala unatoc tvrdim stolicama, e sad neki dan ja glupaca posto uvijek obavim veliku nuzdu u nekoliko sekundi naravno nisam imala zivaca duze cekati pa sam tiskala. Doslovno unatoc urednoj mekoj stolici ostao mi finalni nekakav komadic koji me zivcirao i ja tiskala i tiskala. I napravila glupost. Popucale zilice, bilo malo roskasto kasnije na papiru, naravno naoteceno malo i boooolilo dva dana, hodala sam ko pingvin. Pomoglo mi je namakanje u mlakoj ili toploj vodi par puta dnevno i malo sam namazala sa pferdebalzamom onim koji fino mirisi da vam i nos odstopa. Malo u pocetku pecka, ali kasnije hladi i mnogi muski su se hvalili da im je ta mast pomogla prije nego neven. Od sada glumim svog supruga, kad osjetim potrebu za wc sjednem, fino cekam, ako treba i 15 minuta sjedit ja cu sjedit dok sami misici ne obave svoje. Stvarno nakon toga nikakvih problema. Na komplikacijama sam tako da bolje da izgubim i pola sata na wcu nego da cijeli dan kasnije trpim i jaucem pa da mi se svi smiju
Do sada mi se nijedna poznanica nije pozalila na popucale hemeroide nakon poroda, ali mozda si nesto pribavim za svaki slucaj. Najgore mi je kada vidim koliko je svaka imala drugacije dogodovstine u rodilistu pa nisam vise pametna sto si pripremit a sto ne.
Mrvicak pomaze da. Nemas osjecaj da je trbuh tezak i ravna leda. Posto su mene pocela dole boliti zato sam ga i narucila, a taj se poslije koristi i nakon poroda.
Ja rijetko idem u setnje zbog mirovanja ali kad idem cu ga obavezno stavljati da si olaksam.
Hej! 🥰😊 Ugodnu i lijepu nedjelju vam zelim😃
Fenjer preporucam obicno bademovo ulje iz ljekarne, stvarno je odlicno! Meni opcenito kod biobaze i takvih krema ne pase miris, mora sve biti neutralno
Mrvicak i Curlysue drago mi je da vam je bolje🥰🥰
Sto se tice hemeroida, patim se ko nikad u zivotu ☹️ imam konstantne bolove i pritisak, uz to mi je sve i poispadalo van🙄 sce me strah na kaj bu to licilo nakon poroda 🤦🏻♀️
Indy, Fluffy, Mokvica, Pcelica,Rio,Vrapcic, hvalaaaa ❤🤗da, da, bas ko mini rockas, toliko sam cekala taj 30.tj i da je sve ok, mislila krenuti u zescu nabavku s obzirom da nisam bas kupovala, ali sad nema sanse, ne mogu
Fenjer a moguce je da, ti testeri uvijek budu bolji, ali meni je ok i ova velika, malu nisam ni probala. Puno njih govori da im miris ne odgovara, a meni bas ok
Danijela nodim xs,s uzela xs i super su mi
Trudnicki pojas nisam ni znala za njega...znaci pomaze? Promaknuo mi post od Kaktusice o njemu
💙
Hemeroidi stvarno mi je zao sto vas to toliko muci i sto neke od vas imate bas velikè probleme s njima, tesko je to...nadam se da ce vam se stanje smirivati, da ce nesto uspjeti pomoci
💙
Dobro jutro curke 😊
Čestitke na punim velikim tjednima.
Lidl veličine vidin da su sutra u Lidlu ponovno tajice za trudnice…nisan nikad tamo kupovala pa me zanima kakve su veličine? Znan da ste već pisale, al ne mogu se sitit. Jesu vel standardne ili veće, manje…kako da se ravnam?
Uvijek im je sve malo veće. Ja imam S i Xs, puno su mi bolje xs jer ne spadaju. Nisam baš mršavica, ima i guze i bokova
Jutro drage moje!
Rose, Ivchy čestitke na punim tjednima!
Vidim da je neki period došao kad nas sve muče menstrualni bolovi, evo i meni krenuli unazad dva dana, toliko su neugodni da mi se nije dalo ništa ni pisati.
Rio i meni su ti došle te crveno-ljubičaste mrljice slične kapilarama, pobožno ih mažem i masiram pa ćemo vidjeti.
Žuža meni hemopropin mast ništa nije pomogla za hemiće. Baš je začarani krug s njima. Malo se povuku i onda stolica pa opet dođu i tako stalno.
Napokon sam uspjela snimiti malu kako partija u trbuhu. Svaki put dosad me zeznula. Čim izvadim mob i stisnem snimanje ona prestane. Ja spremim mob i ona stane. A danas baš luduje pa mi je dozvolila da ju snimim i pošaljem tateku!😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji