Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2020. 13:09

Rose i Ivcy1306 pa skroz sam zaboravila veliki 30. i 31.tt. Bravoo curee!!! 🎉 🎂 Baš pravi mali rođendan. Ja sam sada u takvom stanju da stalno otvaram kalendar i gledam kada ulazim u neki tjedan. Jutros sam se probudila i tražila 35. Bože psihički ću skrenuti 😂😂
    Bebac, jako mi je žao što te to toliko namučilo, stvarno su trudnoće rijetko blaženo stanje. 😒
    ---
    Evo meni muž skuhamo ručak ali sam sve ja pripremila sjedeći na kauču. Od sutra će vjr svekrva donosit jer on radi. Bez obzira što je on skuhao, morala se se svako malo dignuti po par minuta jer jadan se ne snalazi. Stvarno je teško ležati i zapovijedati. Nisam takav tip. 

26. Travanj 2020. 13:10

Zaboravih!!! Vrapčić, ženo pa ti si prava fit trudnica 🤰 👏👏✔️

mimoza
    26. Travanj 2020. 13:10

Rose draga sretno vam velikih 30.tjedana 🤗 pocela si i ti brojati sitno.
    Zuza haha sve prirodne ljepote majcinstva i zenstvenosti u jednoj slici 😂
    RitaM Ja sam nekako od 32.+ pocela da se osjecam opusteno, iako se nikad nisam nesto Bog zna sta ni cuvala, ni pazila. A sad kako se blizi zadnji mjesec, sve vise forsiram prijevremeni porod, jer me strah velike bebe 😰
    Renata mi smo kupili Maxi Cosi Adorra 2u1, pa smo autosjedalicu i isofix bazu kupili naknadno, jer nam se nije svidjala ona koja dodje uz kolica (3u1) . Predivna su, jako prakticna i mozes ih jednom rukom otvoriti i sklopiti. 
    Kod nas dobra vijest od petka. Muz moze prisustvovati porodu i doci u posjetu ❤️ Muzic je presretan 🥰

Leonie90
    26. Travanj 2020. 13:16

Rose, ivcy i anavo cestitke na punim tjednima 🥳🥳
    Vrapcic ti ces izaci iz rodilista ko manekenka. Kad vidim tvoju figuru, pozelim otici na stranicu tvornice zdrave hrane 😚
    Ja sam opet nenaspavana, bila budna do 1, pa onda od 7, pa onda opet zaspala, pa me probudili. Nemam nikakav ritam 🙈

Rose1
    26. Travanj 2020. 13:19

Mimoza, Mrvicak hvalaaa❤da,tesko je s kauca davati upute, ja bih to sve brze i lakse, ali briga me za sve, neka je i prljavo, ali ne radim nista. Moji su nam za jucer i danas skuhali, a i njegovi su nam tu blizu pa je ok. Tako i ja danas ko ludakinja gledam sto se u kojem tjednu događa i razvija

💙

mimoza
    26. Travanj 2020. 13:22

Vrapcic 🥰🥰
    Bebac zao mi je sto te tako boljelo skidanje holtera, ali hvala Bogu sad je gotovo. 

26. Travanj 2020. 13:23

Hej cure..
    Nadam se da ste sve dobro, curly mrvicak drago mi je da je situacija pod kontrolom i da nece biti dodatnih stresova vise..
    Ivchy anavo5 cestitam na lijepih 31 tjedana a tebi rose na veeelikih 30 wooohooo 😊
    Danijela drago mi je cuti da se sve nekako poslozilo s tim secerom, jedi sve pomalo i umjereno i mislim da ce to biti ok. 6 kg stvarno nije puno, i ja sam na +5, jedem sve, secer je za sada ok. Malo sam prorijedila pisanje da, moja stara prijateljica migrena mi ne dozvoljava previse buljenja u mobitel tako da sam vise na zraku i u nekim drugim stvarima ali pratim ja i dalje situaciju samo sta mi se nekad skupi previse stranica a pola zaboravim kome sta pa odustanem. Imam neki pritisak dolje nisko od jucer, a i malog nekako vise osjecam opet ispod pupka pa mislim da cu morat malo vise mirovati. 
    Nikita bas vas je lijepo vidjeti u kompletu 😊 Jeste to na tvrdjavi u barbarigi?
    Rio ja ti imam to sta opisujes na cici, lijevoj..vec nekih mjesec dana i mislim da su kapilare.
    Vrapcic opasna trudnica stav je za 10, jako lijepo izgledas i samo neka gretica buja 😊

• RitaM
    26. Travanj 2020. 13:26

mimoza

Rose draga sretno vam velikih 30.tjedana 🤗 pocela si i ti brojati sitno.
    Zuza haha sve prirodne ljepote majcinstva i zenstvenosti u jednoj slici 😂
    RitaM Ja sam nekako od 32.+ pocela da se osjecam opusteno, iako se nikad nisam nesto Bog zna sta ni cuvala, ni pazila. A sad kako se blizi zadnji mjesec, sve vise forsiram prijevremeni porod, jer me strah velike bebe 😰
    Renata mi smo kupili Maxi Cosi Adorra 2u1, pa smo autosjedalicu i isofix bazu kupili naknadno, jer nam se nije svidjala ona koja dodje uz kolica (3u1) . Predivna su, jako prakticna i mozes ih jednom rukom otvoriti i sklopiti.
    Kod nas dobra vijest od petka. Muz moze prisustvovati porodu i doci u posjetu ❤️ Muzic je presretan 🥰

Dobro je čuti i ovakvo iskustvo, lijepo da sve ide uredno. Nemoj se bojat prevelike bebe. Znam, lako je reći, ali poznajem vrlo sitne curke koje su bez problema rodile bucmaste bebice. Nemam iskustva, al možda je i lakše s većom bebicom, baš često čujem (posebno muške) o tom strahu primanja malene bebice. Iako meni to sveee maleno djeluje.

Btw cure, šta je ovo. 😂 U grupi krafnice smo, a vi sve neke manekenke. Prestat ću otvarat vaše slike. 😂😂 Stvarno ste sve divne. 😍

26. Travanj 2020. 13:31

Rose1

Mimoza, Mrvicak hvalaaa❤da,tesko je s kauca davati upute, ja bih to sve brze i lakse, ali briga me za sve, neka je i prljavo, ali ne radim nista. Moji su nam za jucer i danas skuhali, a i njegovi su nam tu blizu pa je ok. Tako i ja danas ko ludakinja gledam sto se u kojem tjednu događa i razvija

Da je mama da mnom bilo bi mi lakše, no evo krenuli su čistiti hotel, a za vrijeme zatvorenog hotela joj nisu dali propusnicu da mi dođe u Zg. Čak sam razmišljala, a to mi je i dr rekla da tražim propusnicu da ja odem njoj dolje (ona bi mi sredila na račun rizične trudnoće) jer onda bih stvarno samo ležala i niš drugo radila. Mene jedino strah da me ne uhvati dolje, pa bih morala ići roditi u Split, ali ni to nije smak svijeta. To ću još dobro razmisliti. Da mi muž ne radi ne bih sigurno o tome razmišljala, a ovako mi isto ta ideja zvuči ok. Svekrva i svekar isto rade pa mi nije opcija da ona dođe k nama. 

kaktusica
    26. Travanj 2020. 13:35

Vrapcic predivna si, vitka, fit, s predivnom kosom 🥰😍💞 I i stan ti je top! 
    Trancie pojas me s postarinom kostao 218kn.  Dobro je sto se moze koristiti i poslije poroda, samo se okrene naopako 😊
    Bebac uf, nogu mislit kako cupa od onog holtera, grozno.... Ma samo da sve bude ok, a bit ce 😘 
    Tajice Lidl ja sam inace u svemu M ili ponekad L zbog visine ali njihove tajice S su ogromne. One su mi taman. Sestra mi je kupila prosli put kad su bile dva komada, jedva ih cekam jer ae iz ovih ne skidam, navecer ih operem, do jutra au suhe i tako svaka 2 dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.