Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2020. 10:40

Bebac24

fenjer

Bok cure! 🤗
    Drago mi je da su vam bolovi pod kontrolom! Samo tako dalje i bit ce sve dobro!
    Lijenu nedjelju svima zelim 👑
    Curkama u velikim tjednima cestitam! 💪
    .
    I mene zadnjih par dana peru menstrualni bolovi, bas kao da trebam dobiti menstruaciju, ali nije tako strasno.
    .
    Nego, u dm-u sam dobila onaj paket za trudnice i mazala se s biobaza kremom protiv strija, potrosim ju, jucer odem u dm i kupim onu veliku bocu te biobaze, sad se trackam s tim i to uopce nije ista krema. Nit miris, nit boja nisu isti.. Ova mi je nekako rijeda od one probne 🙄 bas me to naljutilo! Jel to moguce da nije isto ili ja umisljam? 😂

Ja sam si tu malu spremila za bolnicu nakon poroda.
    A doma koristim veliku i jako sam zadovoljna sa njom.
    Ne masti, lijepo bude svilenkasta koza a miris je ono. Naviknes se, 😊

A jel ti ista ta velika kao mala? 😂 mozda sam ja pokvarenu kupila hahah
    Totalno je drugacije boje, mirisa i teksture 🙈

• Bebac24
    26. Travanj 2020. 10:41

fenjer

Bebac24

fenjer

Bok cure! 🤗
    Drago mi je da su vam bolovi pod kontrolom! Samo tako dalje i bit ce sve dobro!
    Lijenu nedjelju svima zelim 👑
    Curkama u velikim tjednima cestitam! 💪
    .
    I mene zadnjih par dana peru menstrualni bolovi, bas kao da trebam dobiti menstruaciju, ali nije tako strasno.
    .
    Nego, u dm-u sam dobila onaj paket za trudnice i mazala se s biobaza kremom protiv strija, potrosim ju, jucer odem u dm i kupim onu veliku bocu te biobaze, sad se trackam s tim i to uopce nije ista krema. Nit miris, nit boja nisu isti.. Ova mi je nekako rijeda od one probne 🙄 bas me to naljutilo! Jel to moguce da nije isto ili ja umisljam? 😂

Ja sam si tu malu spremila za bolnicu nakon poroda.
    A doma koristim veliku i jako sam zadovoljna sa njom.
    Ne masti, lijepo bude svilenkasta koza a miris je ono. Naviknes se, 😊

A jel ti ista ta velika kao mala? 😂 mozda sam ja pokvarenu kupila hahah
    Totalno je drugacije boje, mirisa i teksture 🙈

Nisam je otvarala. Al vj da budu drugacije da. Pogotovo jer ova ide kroz pumpicu pa mora bit malo rijedja 😊 kad budem kraj kofera bas cu otvoriti 😊

Vrapčić123
    26. Travanj 2020. 10:46

Curly čestitam za sterilne briseve! Sve ide po malo, bit će to dobro na kraju! 😘
    Zmya zbilja si u velikim tjednima, no još ćete vi neko vrijeme biti u komadu! Sretno sa svim! ☺️
    Žuža žao mi je za hemoroide. Baš grozno! Ono što si i sama rekla, barem pokušaj što vlaknastiju hranu jesti da stolica bude rijeđa, a time možda i ovaj problem lakši.
    Probava: već sam spominjala neki sok od šljive iz Dm-a. Prijateljica ga je jako hvalila da joj je super pomogao. Također curke ujutro piti punoo mlake vode s limunom. Ja već evo popila pola litre vode i pijuckam razrijeđenu brusnicu. E sad jesam li sretnica što se probave tiče ili je od prehrane, to zbilja ne znam. No stigne i mene taj problem još sustići, nadam se da neće. 🤦‍♀️
    Bebac sretno s holterom, brzo ćeš ti to.odraditi. 💪
    Mrvičak sretno draga! 😊
    Ivcy čestitam na 31.tjednu! 🎉
    Rose čestitam na 30.tjednu! 🎉
    Rita ne želim te plašiti, no mislim da opuštanja pravog u trudnoći nema. Čak ni u ovim višim tjednima. Svi smo različiti, no ja mislim da ću dok se mala ne rodi biti barem u malom strahu. Znam da bi bolje bilo da ne budem, no eto takva sam. 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    26. Travanj 2020. 10:50

Fenjer ne znam razliku. No potrošila sam to malo pakiranje i bilo je divnoooo! A od tada koristim kokosovo i bademovo ulje čisto i čini se super, pa ćemo vidjeti na kraju. 🤔

Vrapčić123
    26. Travanj 2020. 10:51

Fenjer otišao mi post. Htjedoh napisati da je to zbilja moguće, znaš kak parfemi znaju biti koncentriraniji u testerima. Možda je tako i s kremama. 🤷‍♀️

26. Travanj 2020. 10:54

Cure jel vam taj trudnički pojas zbilja pomogao? Evo čitam iskustva vidim da ga nose cure koje su nisko nosile, imale prijeteći prijevremeni porod, bolove i sl. A sama ne znam što da mislim o njemu...

Mila7

Bokic curke, svima zelim linepu nedjelju i sa sto manje tegoba 🥰
    Meni su kontrakcije smanjene al bas moram mirovati. Jucer mi je bilo bolje, krenula kolace praviti i opet su bilr bolne. Tako da sam odlucila zaista mirovati. Citam neku knjigu, zabavljam se sa sinom i muzem i samo laganini. 
    Ja za sada nemam problema sa hemoroidima, ak u prosloj trudnoci, pred kraj su me toliko boljeli da sam doslovno plakala od bolova, bilo je strasno i nista mi nije pomoglo. Zato sada ful vodim racuna sto jedem za probavu jer mislim da bi jedna tvrda stolica napravila dar mar.
    Meni je stigao jucer sterilizator i susilo. Uzela sam dr Browns posto cu koristiti njihove bocice. Danas planiram isprobati sterilizator, bas me zanima jel bolji ovaj ili Aventov. Javim dojmove 👍. 
    Sto se tice muzeva i dodirivanja trbuha, moj nije previse za to, al po noci me redovno s leđa zagrli i mazi trbuh. Inace sam od zena koje ne podnose da im se dira trbuh. Ne smeta mi samo ako je sin ili muz u pitanju. Ne mogu objasniti zasto al kad netko krene rukom prema stomaku automatski se odmicem 🥴. 
    Curke cuvajte se, Dora mazi se sa svojim lavicima i ljubac svima 🥰

Vrapčić123

Fenjer otišao mi post. Htjedoh napisati da je to zbilja moguće, znaš kak parfemi znaju biti koncentriraniji u testerima. Možda je tako i s kremama. 🤷‍♀️

Uzas 😂 

Vrapčić123
    26. Travanj 2020. 10:57

Renata mi imamo Maxi Cosi Zelia kolica. Pre zadovoljni smo na prvu. Lagana, okretna, čine se kvalitetna, veliki kotači za sve terene, velika košara. Jaje sam od sestre dobila pa to nismo morali kupovati. 

DanijelaBB
    26. Travanj 2020. 11:00

Dobro jutro curke 😊
    Čestitke na punim velikim tjednima.
    Lidl veličine vidin da su sutra u Lidlu ponovno tajice za trudnice...nisan nikad tamo kupovala pa me zanima kakve su veličine? Znan da ste već pisale, al ne mogu se sitit. Jesu vel standardne ili veće, manje...kako da se ravnam?

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.