Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    26. Travanj 2020. 09:07

Jutro cure!
    Rose cestitke na okruglih 30!!!! Koji lijepi broj 💞🥳😍❤
    Ivcy cestitam na punih 31! 🥳🥳

Polly
    26. Travanj 2020. 09:10

Jutro ženske!
    Ja vas isto pratim, ali nemam šta pametno za pisati ovih dana.. Mrvičak, Curly drago mi je da ste bolje 🙏🏼 Ja sam isto dobro, pijem antibiotike, stavljam vaginalete i idu dani... Dora divno za pročitati da malci lijepo napreduju 💓💓

dana130
    26. Travanj 2020. 09:19

Jutro krafnice.
    Ivcy cestitke na 31, rose tebi na 30 🍾🎊🥳
    Mrvicak drago mi je da si bolje, 😘
    Bebac, ajde jos malo izdrzi s tim cudom 😘
    Ja prijavljujem katastrofalnu noc. 🤦‍♀️ Jucer skidala navlaku s madraca i kao ajde probat cemo spavat u, bebinoj sobi, kuoili smo kauc koji se rasklapa u beliki lezaj, cure moje meni je taj lezaj uzasan. Tvrd, nikako se namjestiti, prvi put da me bole kukovi, pa ako, imate tvrde madrace mozda vas zbog toga boli, inace je nas mekan dosta i, nikad me do sad nisi boljeli kukovi. Budila se doslovn osvalih sat vremena, prevrtala se milijun puta.
    Kolostrum meni inace ide tu i tamo, par kapljica, a sad, meni je cijelu noc majica bila mokra. Kad god se probudim curi ponovo i to iz obje 😂 muz se uoravo probudio preporoden, kako mu bilo predobro spavat.probat cu jos danas, da vidim da li mi je opcenito bila losa noc il mi zbilja lezaj ne pase.
    Eto i kod nas kisica, po prognozi ce cijeli tjedan 🤷‍♀️

Baby girl 💜

Trancie
    26. Travanj 2020. 09:24

Jutro krafnice !!!!
    Rose i ivcy sretno na punim tjednima i ako ima jos koja 💕 nema Dore da vas sve pobroji 🤭🤣🤣🤣
    Mrvicak i curly drago mi je da ste bolje 💜
    Ja sam se jutros malo stresla, sinoc stavila nekako cudno vaginaletu ocito , jutros na dnevnom mala tockica smedjeg i trag 🤦🏼‍♀️I naravno kako sam je plitko stavola
    Cijela ona vani ! Ocito sam se negdi ogrebala s njom! Bogu fala nema nista nego ta tockica pa je od toga... jer nemam nikakvih popratnih pojava ni smetnji!!! A kad se sjetim sta vi sve dozivite i prozivite .... bas ste lavice 😘 
    Nadam se da cete uzivati u nedjelji!!! 💕💕

Maggy_1
    26. Travanj 2020. 09:28

Jutro cure!
    Čestitke na punim i sad već velikim tjednima 💐
    Nakon što sam vam se jučer izjadala stvarno mi je bilo puno lakše. Oklijevala sam jer ima tu cura sa ozbiljnim problemima, a ja znam da je ovo u mojoj glavi, no vi ste uvijek tu da pomognete i hvala. Lijepo je čuti da nije samo moj "seronja" 😂
    Kad sam legla došao se ispričati i popričati 🥰
    Što se tiče hemeroida kod mene nije od stolice jer stvarno idem 2-3 puta dnevno (svaka kava obavezno), možda sad već i bebe jače pritišću a sve je i samo po sebi jako prokrvljeno. Žuža nadam se da će ti nešto pomoći. 

• indy34
    26. Travanj 2020. 09:29

Rose oprosti i tebi cestitke i to na velikih 30 🥳🥳🥳 uzivajmo danas a da od sutra imamo samo dobrre preglede i lijepe vjesti 

Rose1
    26. Travanj 2020. 09:32

Kaktusica, Dana, Svea, Trancie puno hvala cure❤
    Dana moj je tvrđi, i to kao kvalitetetan i bla bla i na krevetu me bole, a na kaucu koji je meksi ne, tako da definitivno je i do madraca

💙

Žuža
    26. Travanj 2020. 09:37

Hello curke.
    Thx na svim savjetima. Ja sam u krevetu i planiram tu provesti dan jer mi je tako nekako najlakse. Ne boli me vise onako kak pulsirajuce nego kad tu i tamo me zaboli. Poslat cu sutra muza i po hemopropin pa se nadam da ce biti lakse. Imam pregled u utorak i sram me skinut se ovakva tamo pred tom zenom 😭

Cestitam svima na punim tjednima 🥰

I evo, na jesen cemo sve biti “supernatural” 😂 https://ibb.co/68fxcTn

dana130
    26. Travanj 2020. 09:38

Svea, rose, da, meni ocito ne pase tvrdi 😂 madrac dora madrac, znam da ti imas svakalve misli 😘😘
    A ocito cemo morat ulozit u neki drugi, ili spojiti dva, njemu tvrdi, meni meksi, jer ocito se ne mozemo uskladiti 😂

Baby girl 💜

Flo
    26. Travanj 2020. 09:39

Jutro cure 😘
    Cestitke curama na punim tjednima ❤️
    Nakon nekoliko dobro prospavanih noci bez odlazenja na wc, nocas 2 puta i nespavanje od 3-6. Valjda ce biti bolje nocas ❤️
    I ja osjecam bol u desnoj nozi, kad se okrecem ne smijem se osloniti na nju koliko boli, i to bas u nocima kad po danu budem cijeli dan na nogama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.