Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    26. Travanj 2020. 07:51

https://ibb.co/9pnTfPC nije mi se kopiralo u prijasnjem postu 😤
    Kod nas i grmi jeee 😊😊💦

26. Travanj 2020. 08:05

Rose1

Jutro drage moje krafnice!!!🍩🍩🍩Zuza ma bas mi zao sto te boli, mama maze kantarionom, pomaze joj, brat je pio neke tab, bila sam pisala o njima, ali nisu dobre u trudnoci…nadam se da ce se smiriti🙏🤞
    Vucica da, ja sam isto spominjala kompot od sljiva, mlaki Mg nataste, psylum ljuskice…
    Mrvicak a lezanje, pritisak uvijek kad stojim, navecer bas jaki, ali tako je bilo cijelo vrijeme, ali svi odmahivali rukom…ti? Grcevi se smirili?
    Da, nekih cura nam nema neko vrijeme…

Imam još te menstrualne bolove ali manje intenzivne, od sinoć nijedne kontrakcije. Vidjet ćemo kako će dan proći

Rose1
    26. Travanj 2020. 08:09

mrvičak

Rose1

Jutro drage moje krafnice!!!🍩🍩🍩Zuza ma bas mi zao sto te boli, mama maze kantarionom, pomaze joj, brat je pio neke tab, bila sam pisala o njima, ali nisu dobre u trudnoci…nadam se da ce se smiriti🙏🤞
    Vucica da, ja sam isto spominjala kompot od sljiva, mlaki Mg nataste, psylum ljuskice…
    Mrvicak a lezanje, pritisak uvijek kad stojim, navecer bas jaki, ali tako je bilo cijelo vrijeme, ali svi odmahivali rukom…ti? Grcevi se smirili?
    Da, nekih cura nam nema neko vrijeme…

Imam još te menstrualne bolove ali manje intenzivne, od sinoć nijedne kontrakcije. Vidjet ćemo kako će dan proći

Odlicno, odmaraj, miruj i nadam se da ce biti jos manje menstrualnih. Jedna mi je poznanica na humanoj rekla da je cijelu trudnocu imala menstrualne, a sve bilo ok i rodila u terminu. 

💙

Rose1
    26. Travanj 2020. 08:11

Bebac24

Kod nas i grmi jeee 😊😊💦

Jos maaaalo i skidas, drzim figice da je sve ok

💙

• Bebac24
    26. Travanj 2020. 08:16

Rose1

Bebac24

Kod nas i grmi jeee 😊😊💦

Jos maaaalo i skidas, drzim figice da je sve ok

Hvala 😊 ma vjerujem da nece pokazati nista pametno jer mi je dobro sad 2 dana. Problem je sa tim holterom sta ga ne mozes dobiti bas te dane kad je lose. Tako da vj da cemo se sutra navecer kad nalaz bude gotov dog ako me do poroda opet ulovi da bas odmah dodjem na ekg... 

Ivcy1306
    26. Travanj 2020. 08:17

Dobro jutro curke!
    Mrvicak, hvala na pitanju! Ja vas pratim redovno ali ne pisem stalno.  
    Inace sam dobro, bas se osjecam poletno pa sama sebe moram zaustavljati jer jos nije vrijeme da se previse opustim! Evo danas punih 31!💪
    Sutra pregled, nadam se da ce mi napravit i uzv sa mjerenjima jer me zanima koliki je mali trenutno. 
    ..
    Sto se tice opreme za bebe ja nista ne kupujem jer sve imam od malog, jedino sam narucila starijem majicu kratkih rukava na kojoj pise big brother, a malom sam bodi dugih na kojoj pise little brother i s tim ce dobit neku kombinaciju za izlazak. Tako da mi budu uskladjeni😊 kad dodje slikam vam! 
    ..
    Nadam se da ce curke s bolovima uskoro bez tih bolova i ostati tj.da  ce se smirit da mozete uzivati bar jedno vrijeme u trudnoci bezbrizno! 

mimoza
    26. Travanj 2020. 08:36

Dobro jutro 🥰
    Ja sam se budila dva puta u noci, al ne zbog wc-a, vec jednom mi je grc uhvatio nogu i bas je bolilo dok nije proslo, a drugi put mi je kompletna saka desne ruke otrnila i bila otecena 😰 ah to blazeno stanje. Sama sam kriva, zadnja 2-3 dana bukvalno provedem na nogama i pokretu, al sve mislim da ce porod biti laksi ako je trudnica aktivnija, pa eto vidjet cemo.
    Mrvicak drago mi je da ide na bolje i nadam se da se nece ni javljati vise glupi bolovi. Nema ni Tonke odavno 🤨
    Bebac i ti si skoro gotova s tim kablovima. Drzim fige za dobre rezultate.
    Kod nas je opet jako suncano i toplo.
    Ivcy sretan 31.tt 🤗
    Kako su nam istale cure? 

Rose1
    26. Travanj 2020. 08:48

Ivcy drago mi je da se super osjecas!!! Cestitam na 31.tjednu🥳🥳🥳

💙

Rose1
    26. Travanj 2020. 08:55

mimoza

Dobro jutro 🥰
    Ja sam se budila dva puta u noci, al ne zbog wc-a, vec jednom mi je grc uhvatio nogu i bas je bolilo dok nije proslo, a drugi put mi je kompletna saka desne ruke otrnila i bila otecena 😰 ah to blazeno stanje. Sama sam kriva, zadnja 2-3 dana bukvalno provedem na nogama i pokretu, al sve mislim da ce porod biti laksi ako je trudnica aktivnija, pa eto vidjet cemo.
    Mrvicak drago mi je da ide na bolje i nadam se da se nece ni javljati vise glupi bolovi. Nema ni Tonke odavno 🤨
    Bebac i ti si skoro gotova s tim kablovima. Drzim fige za dobre rezultate.
    Kod nas je opet jako suncano i toplo.
    Ivcy sretan 31.tt 🤗
    Kako su nam istale cure?

Uspori malo, dobro je biti aktivan, ali slusaj svoje tijelo...sto se tice ruke, mozda si na njoj spavala pa ti zato utrnula

💙

• indy34
    26. Travanj 2020. 08:56

Dobro jutro svima ivcy jesi jedina koja danas puni nedelje ??svakako svima sretno i lijep dan ..Bas mi je zao za vas sa tim hemoroidima ,vidim sad imamo probleme sa hemoroidima,bolovi su normala nazalost,probava ..al to i jedu ovi zadnji simptomi ??ja sw budim redovno u toku noci em zbog wc .em pijem vode onda imam pausu po sat vremena ne mogu da zaspem pa onda pojedem nesto sladko pa mi bolje i tako al izguramo vec noc..idem da pijem kafu ..nadam se da su nam se sve cure naspavale 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.