Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2020. 11:22

Rose1

Indy, Fluffy, Mokvica, Pcelica,Rio,Vrapcic,hvalaaaa ❤🤗da, da, bas ko mini rockas, toliko sam cekala taj 30.tj i da je sve ok, mislila krenuti u zescu nabavku s obzirom da nisam bas kupovala, ali sad nema sanse, ne mogu

Fenjera moguce je da, ti testeri uvijek budu bolji, ali meni je ok i ova velika, malu nisam ni probala. Puno njih govori da im miris ne odgovara, a meni bas ok
    Danijela nodim xs,s uzela xs i super su mi
    Trudnicki pojas nisam ni znala za njega…znaci pomaze? Promaknuo mi post od Kaktusice o njemu

Rose draga, sve lijepo imaš online kupiti. Sada mi je i draže da ne hodam po trgovinama, em će nastati kaos, em bih potrošila sigurno više nego što planiram. Ja ću ostatak isto morati obaviti online ili uputiti muža u Dm ili ljekarnu, fale mi još neke osnovbe stvari. Meni za rodilište, Dorici duda (bibs)... 

kaktusica
    26. Travanj 2020. 11:23

Pitate za trudnicki pojas meni je super, Bebac ja ga nosim samo dok hodam ili nisam na krevetu, kad lezim skinem ga. Bas lijepo pridrzava trbuh i ne vole toliko ledja.

kaktusica
    26. Travanj 2020. 11:24

*ne bole

Trancie
    26. Travanj 2020. 11:27

Danijela m su dosta komotne, ne znam kakve si gradje, meni su s super ;) 

• RitaM
    26. Travanj 2020. 11:29

Vrapčić123

Curly čestitam za sterilne briseve! Sve ide po malo, bit će to dobro na kraju! 😘
    Zmya zbilja si u velikim tjednima, no još ćete vi neko vrijeme biti u komadu! Sretno sa svim! ☺️
    Žuža žao mi je za hemoroide. Baš grozno! Ono što si i sama rekla, barem pokušaj što vlaknastiju hranu jesti da stolica bude rijeđa, a time možda i ovaj problem lakši.
    Probava: već sam spominjala neki sok od šljive iz Dm-a. Prijateljica ga je jako hvalila da joj je super pomogao. Također curke ujutro piti punoo mlake vode s limunom. Ja već evo popila pola litre vode i pijuckam razrijeđenu brusnicu. E sad jesam li sretnica što se probave tiče ili je od prehrane, to zbilja ne znam. No stigne i mene taj problem još sustići, nadam se da neće. 🤦‍♀️
    Bebac sretno s holterom, brzo ćeš ti to.odraditi. 💪
    Mrvičak sretno draga! 😊
    Ivcy čestitam na 31.tjednu! 🎉
    Rose čestitam na 30.tjednu! 🎉
    Rita ne želim te plašiti, no mislim da opuštanja pravog u trudnoći nema. Čak ni u ovim višim tjednima. Svi smo različiti, no ja mislim da ću dok se mala ne rodi biti barem u malom strahu. Znam da bi bolje bilo da ne budem, no eto takva sam. 🤦‍♀️

Uzalud se nadam 😂. I sama sam takva tako da kužim što kažeš...  Stalno se pokušavam uvjerit da se mogu malo opustit, ali nije to baš tako. Ipak s tjednima osjećam barem maaalo olakšanje. Samo hrabro, ti si već daleko, držim fige da sve bude super. 💕

• anav05
    26. Travanj 2020. 11:30

Trancie

Jutro krafnice !!!!Rose i ivcy sretno na punim tjednima i ako ima jos koja 💕 nema Dore da vas sve pobroji 🤭🤣🤣🤣
    Mrvicak i curly drago mi je da ste bolje 💜
    Ja sam se jutros malo stresla, sinoc stavila nekako cudno vaginaletu ocito , jutros na dnevnom mala tockica smedjeg i trag 🤦🏼‍♀️I naravno kako sam je plitko stavola
    Cijela ona vani ! Ocito sam se negdi ogrebala s njom! Bogu fala nema nista nego ta tockica pa je od toga… jer nemam nikakvih popratnih pojava ni smetnji!!! A kad se sjetim sta vi sve dozivite i prozivite …. bas ste lavice 😘
    Nadam se da cete uzivati u nedjelji!!! 💕💕

Ivcy i ja smo na punih 31 danas, ulazimo u 32.
    Jesam ja to dobro pohvatala ili ulazim u 8.mjesec?!
    Kako vrijeme leti😊

Želim vam lijepu i mirnu nedjelju svima😘

• Bebac24
    26. Travanj 2020. 11:32

kaktusica

Pitate za trudnicki pojas meni je super, Bebac ja ga nosim samo dok hodam ili nisam na krevetu, kad lezim skinem ga. Bas lijepo pridrzava trbuh i ne vole toliko ledja.

E da tako i ja 😊😊

Pepilli
    26. Travanj 2020. 11:34

kaktusica

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    26. Travanj 2020. 11:34

Amneris hvalaaa❤zao mi je zbog menstrualnih grceva, nadam se da ce se uz Mg i mirovanje primiriti🙏🤞
    Mrvicak ma da, sve se to da rijesiti bez beda i bez odlaska u ducan. Decko ce, a i moji mi maksimalno pomazu...kad sam rekla da ne mogu, vise sam mislila psihicki da ne mogu nista kupovati
    Trudnicki pojas a da, zapravo logicno, ne nosi ga se dok se lezi, a onda mi zapravo ni ne treba jer prakticki ustajem za wc i jelo

💙

Rose1
    26. Travanj 2020. 11:38

Rio ma da, sve se moze online, a i decko i moji ce uskociti...sad ce biti i ludnica po ducanima, jos s tim distancama, trajat ce cijelu vjecnost
    Anavo cestitam🥳🥳🥳ja mislim da s punih 32 ulazis u 8.mj

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI