Indy, Fluffy, Mokvica, Pcelica,Rio,Vrapcic,hvalaaaa ❤🤗da, da, bas ko mini rockas, toliko sam cekala taj 30.tj i da je sve ok, mislila krenuti u zescu nabavku s obzirom da nisam bas kupovala, ali sad nema sanse, ne mogu
Fenjera moguce je da, ti testeri uvijek budu bolji, ali meni je ok i ova velika, malu nisam ni probala. Puno njih govori da im miris ne odgovara, a meni bas ok
Danijela nodim xs,s uzela xs i super su mi
Trudnicki pojas nisam ni znala za njega…znaci pomaze? Promaknuo mi post od Kaktusice o njemu
Rose draga, sve lijepo imaš online kupiti. Sada mi je i draže da ne hodam po trgovinama, em će nastati kaos, em bih potrošila sigurno više nego što planiram. Ja ću ostatak isto morati obaviti online ili uputiti muža u Dm ili ljekarnu, fale mi još neke osnovbe stvari. Meni za rodilište, Dorici duda (bibs)...
Pitate za trudnicki pojas meni je super, Bebac ja ga nosim samo dok hodam ili nisam na krevetu, kad lezim skinem ga. Bas lijepo pridrzava trbuh i ne vole toliko ledja.
Danijela m su dosta komotne, ne znam kakve si gradje, meni su s super ;)

Curly čestitam za sterilne briseve! Sve ide po malo, bit će to dobro na kraju! 😘
Zmya zbilja si u velikim tjednima, no još ćete vi neko vrijeme biti u komadu! Sretno sa svim! ☺️
Žuža žao mi je za hemoroide. Baš grozno! Ono što si i sama rekla, barem pokušaj što vlaknastiju hranu jesti da stolica bude rijeđa, a time možda i ovaj problem lakši.
Probava: već sam spominjala neki sok od šljive iz Dm-a. Prijateljica ga je jako hvalila da joj je super pomogao. Također curke ujutro piti punoo mlake vode s limunom. Ja već evo popila pola litre vode i pijuckam razrijeđenu brusnicu. E sad jesam li sretnica što se probave tiče ili je od prehrane, to zbilja ne znam. No stigne i mene taj problem još sustići, nadam se da neće. 🤦♀️
Bebac sretno s holterom, brzo ćeš ti to.odraditi. 💪
Mrvičak sretno draga! 😊
Ivcy čestitam na 31.tjednu! 🎉
Rose čestitam na 30.tjednu! 🎉
Rita ne želim te plašiti, no mislim da opuštanja pravog u trudnoći nema. Čak ni u ovim višim tjednima. Svi smo različiti, no ja mislim da ću dok se mala ne rodi biti barem u malom strahu. Znam da bi bolje bilo da ne budem, no eto takva sam. 🤦♀️
Uzalud se nadam 😂. I sama sam takva tako da kužim što kažeš... Stalno se pokušavam uvjerit da se mogu malo opustit, ali nije to baš tako. Ipak s tjednima osjećam barem maaalo olakšanje. Samo hrabro, ti si već daleko, držim fige da sve bude super. 💕
Jutro krafnice !!!!Rose i ivcy sretno na punim tjednima i ako ima jos koja 💕 nema Dore da vas sve pobroji 🤭🤣🤣🤣
Mrvicak i curly drago mi je da ste bolje 💜
Ja sam se jutros malo stresla, sinoc stavila nekako cudno vaginaletu ocito , jutros na dnevnom mala tockica smedjeg i trag 🤦🏼♀️I naravno kako sam je plitko stavola
Cijela ona vani ! Ocito sam se negdi ogrebala s njom! Bogu fala nema nista nego ta tockica pa je od toga… jer nemam nikakvih popratnih pojava ni smetnji!!! A kad se sjetim sta vi sve dozivite i prozivite …. bas ste lavice 😘
Nadam se da cete uzivati u nedjelji!!! 💕💕
Ivcy i ja smo na punih 31 danas, ulazimo u 32.
Jesam ja to dobro pohvatala ili ulazim u 8.mjesec?!
Kako vrijeme leti😊
Želim vam lijepu i mirnu nedjelju svima😘
Pitate za trudnicki pojas meni je super, Bebac ja ga nosim samo dok hodam ili nisam na krevetu, kad lezim skinem ga. Bas lijepo pridrzava trbuh i ne vole toliko ledja.
E da tako i ja 😊😊

Sreća mamina
Dobrodošao
Amneris hvalaaa❤zao mi je zbog menstrualnih grceva, nadam se da ce se uz Mg i mirovanje primiriti🙏🤞
Mrvicak ma da, sve se to da rijesiti bez beda i bez odlaska u ducan. Decko ce, a i moji mi maksimalno pomazu...kad sam rekla da ne mogu, vise sam mislila psihicki da ne mogu nista kupovati
Trudnicki pojas a da, zapravo logicno, ne nosi ga se dok se lezi, a onda mi zapravo ni ne treba jer prakticki ustajem za wc i jelo
💙
Rio ma da, sve se moze online, a i decko i moji ce uskociti...sad ce biti i ludnica po ducanima, jos s tim distancama, trajat ce cijelu vjecnost
Anavo cestitam🥳🥳🥳ja mislim da s punih 32 ulazis u 8.mj
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji