Selena hvala! Bas imam u fridzu domace. Strah me to tam uopce dodirnuti 😰
Nikita, bas lijepo uzivate 🥰
Ena, ajme mogu mislit kako ti je bilo, bitno da se misko javio nakraju ❤️
Maggy ni moj nijenprevise oko trbuha, je lad mu kazem da se mice pa gleda stavi ruku, al sam je rekao da oni to ne mogu dozivjet kao mi, nit nosi nit osjeti, ali meni to ne smeta toliko 😂 bar ne jos 😂😂
Baby girl 💜
Hej krafnice, ja nisam bila aktivna cijeli dan tu, ali zato van ovog online svijeta, jesam itekako. Imala sam posjetu od kolegica s posla i bas sam sretna cijeli dan. Nisam ni znala da mi je sve to toliko falilo iz mog proslog zivota 😁 jedva cekam opet raditi i imati vise socijalnog kontakta s tonu ljudi. Onda sam oprala jos jednu masinu bebine robe i sutra slijedi peglanje. Pocela sam dnevno pola sata trenirati, vecinom bokove, karlicu i opet danas cujem kako mi je trbuh nisko i da bih uskoro mogla roditi. Meni to ne smeta, jos 2tj i Leon je dobrodosao 🥰 Takodje sam danas napravila i Ledeni vjetar, pa sam otkuhala sve bebine dude, flasice, pumpu za mlijeko, nosi set za usisavac itd. Eto svasta nesto kod mene bilo. Malo sam preletila forum i zapamtila nestto sitni.
Ena Ne mogu ni zamisliti kako si se osjecala danas 😱 Hvala Bogu pa je sve proslo dobro i da je beba sada aktivna. Odlucio je zezati mamu, lopov mali.
Mrvicak super da si isla na hitnu i umirila se. Jesu li nastavili bolovi ili je sad bolje?
Bebac izdrzi s holterom, bit ce dobri rezultati.
Nikita divni ste na slici sve cetvero 😁🥰
Dora drago mi je da nasi lavici napreduju i mamu uveseljavaju. Sad ce se oni ubuciti od zlatnih maminih kapi i brzo napustiti inkubatore 🤗 Super sto rana zarasta i sto si pokretnija. Posebno je dobro sto si kosu oprala preko trbuha 😁 sad znas kako mi je 😁
CurrlySue hvala Bogu pa dolaze dobre vijesti i od tebe. Sad ste pokriveno terapijom, al da jos par tjrdana izdrzite u komadu😊
Cure ima koja hemeroide i kako si pomazete? Znaci mene vec treci dan toliko bole da sam danas doslovno nepokretna. Jos su i prokrvarili. Maloprije sam od jada bas plakala. Uzasno, uzano me boli. I mislim da od tog stresa od boli sad imam i kontrakcije. Ovo nije normalno. Najradije bi isla na hitnu da mi daju neki lokalni anestetik jer cu poludit od bolova 😭😭 Pomagajte ako znate kako 😪
Žuža ja se s njima borim već valjda 3 tjedna. Meni pomaže ulje kantariona ali nikako da se skroz povuku, smire se i jedna tvrđa stolica i evo ih opet.
Svea hvala. Maggy meni se tu i tamo pojave, al ne boli. Evo sad sam vec vise od 2 sata budna jer me nenormalno boli. Sad sam i gladna postala 🤦♀️ A strah me uopce i jesti. Cijelu nedjelju cu biti na tekucoj i kasastoj hrani. Nek mi dragi Bog pomogne 😭 Vidim da nitko ne pise u sred noci pa se stoga nadam da lijepo spavate sve odreda 😴
Laku noooooc 🥱
Jutrooo cure! Nadam se da ste sve dobro i da su se hemici malo smirili. Ja ih nemam ali problemi sa stolicom su tu, mislim najvise zbog zeljeza, zna biti ko kamen. Netko je tu spominjao kompot od sljiva, kupujem ga cesto sad i prefin je, a zna i pomoc za ovo.
Svima ugodna i opustena nadjelja ☺️ja cekam da se moji probude pa dorucak i kava 😁😁
Žuža, žao mi je zbog te boli. Probaj onda to s mašću, pa će valjda pomoći.
--Mimoza, hvala draga. Bolova ima i dalje, ali kako sam pod manjim stresom, manje je kontrakcija.
--A što nam je s Trudy, Alisanazemlji???
Ely, Mila, Rose, Ivcy, Maggy, Curly kako ste vi?
Jutro drage moje krafnice!!!🍩🍩🍩
Zuza ma bas mi zao sto te boli, mama maze kantarionom, pomaze joj, brat je pio neke tab, bila sam pisala o njima, ali nisu dobre u trudnoci...nadam se da ce se smiriti🙏🤞
Vucica da, ja sam isto spominjala kompot od sljiva, mlaki Mg nataste, psylum ljuskice...
Mrvicak a lezanje, pritisak uvijek kad stojim, navecer bas jaki, ali tako je bilo cijelo vrijeme, ali svi odmahivali rukom...ti? Grcevi se smirili?
Da, nekih cura nam nema neko vrijeme...
💙
Jutrooo 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
Kod nas palo par kapi, nadam se da ce jos par 😊
Kako ste curke 😊
Zuza da ide netko u apoteku pa uzme bas kremu za hemeroode? Mene je ta neka krema bila spasila nakon poroda.
Puno cura se ne javlja vec dugo a prije jesu.
Ali dobro, i nas par ionako redamo lijepe stranice 😂😂
Ja uspjela spavati sa tim cudom na sebi.odbrojavam jos par sati pa ga skidam. 👏👏
Jutro krafnice :)
Mi smo lijepo spavali ,tvrdo i dugo ,pa sad kad sam se probudila skužih koliko me boli ruka tj. rame od ležanja na strani ,znači ne čak ni kukovi ,nego sam ruku zaležala 😂😂😂
Za probavu urednu papati zobene pahuljice sa suhim voćem za doručak , to mi je svaki drugi dan zajutrak. A onda se poslije bacim na malo sira ,špeka i takvih delicija... Piti Mg, jesti povrća i voća... Drage mame recite Šjorima da kad idu u dućan kupe par krušaka, malo ih pustite da prezriju ,bit će sočne slatke i srediti probavu u tren....
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji