Dora, bravo za buhtlice i mazenje 💪❤️
Ja sam evo uspjela saznat nalaze uk i briseva... Sve sterilno, zato mi nitko nista nije spomenuo 🤦🏼♀️
Znaci samo kks i crp rade problem sto se nadam da ce rijesit ovim antibioticima. 😊
Sve sam pročitala ali sve i zaboravila.
Cure sa tjednima 34./35.svaka čast, meni se to čini kao slijetanje na Mjesec, sada u ovoj situaciji.
Fluffy, hvala na objašnjenju za Normabel. Meni je ovo druga tabletica u trudnoći bila, prije ga nikada nisam pila. Ali po preporuci dr sam ga uzela. Sada su mi dali progesteron iako vidim da cure piju i neke druge lijekove za prijeteći prijevremeni porod.
Curly, jako mi je žao što su takvi. 😒Prema meni su bili ok, ali isto tako su ostali malo nedorečeni. Iako sam ispitivala, nisam neke odgovore dobila koji bi me skroz zadovoljili... Samo su komentirali ono što je meni dr govorila da je beba malo manja, da uopće nije, dapače da je idealna. Ali to je bilo prije mjesec dana, sada se vjerojatno ubuckila i narasla. E, da nije mi jasno zašto mi urin nisu odradili, već ga ostavili doktorici da odluči.
Doraaa, svaki dan nam donosiš sve ljepšu vijest, bravo za tebe i za borce!!!!🙏❣️
Endometriozu - stvarno mi niko nikada to nije spomenuo. 🤔Mene je prvi porod spasio užasnih bolova. Otkada sam rodila Davida nemam tako strašne, boli i dalje, popijem Neofen ali ne moram više ići na hitnu po injekciju. Al evo zato sada tih jakih menstrualnih bolova 😒😒😔
Bebac ma vidi se da je taj psić tako poseban, ima baš dražesan i mili pogled. Na kraju će se on više brinuti o njemu i neće se odvajati od njega! 💗
Trancie hvala ti na pojašnjenju. Kada stignes poslikaj malo ako možeš, bila bih ti zahvalna jer sada to sve malo istražujem, a nisam baš upućena... 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure moje, meni je danas bio ocajan dan.. Beba mi se nije javljala od jutra pa do podne, jedan. Znaci to je za mene bio šok, popila vode, hodala, slatkisi, limunada,tresem trbuh, ajme meni.. Ma ni da se pomakne. Pocela sam plakat ko kisna godina, tresla sam se ajmeee.. Bila sam na rubu zivcanog sloma..Jer je beba stvarno aktivna i ujutro pogotovo.. Ja se spremala za bolnicu tako otecena od plača i svega, tresem se ne mogu stajat na nogama. I napokon se mis moj odlucio javit. I evo od tada do sada nije prista lupat.. Ostavila sam mobitel i sve i izasla vani da prosetam i da dodem sebi.. Evo sad usla u kucu. Jos sam pod dojmom. Imam osjecaj da sam cila prazna od svega toga sta mi se dogodilo... Ne zelim da ovo dozivi vise nikad nitko.. Znate kad je muz poceo plakat.. Eto onda nemam vam sta dalje pricat..
Hvala svima na cestitkama za pune tjedne. Takodjer cestitke curama koje jos danas pune. 😍😍
Idem sad citat unatrag da vidim sto se kod vas događalo danas.
Cure moje, meni je danas bio ocajan dan.. Beba mi se nije javljala od jutra pa do podne, jedan. Znaci to je za mene bio šok, popila vode, hodala, slatkisi, limunada,tresem trbuh, ajme meni.. Ma ni da se pomakne. Pocela sam plakat ko kisna godina, tresla sam se ajmeee.. Bila sam na rubu zivcanog sloma..Jer je beba stvarno aktivna i ujutro pogotovo.. Ja se spremala za bolnicu tako otecena od plača i svega, tresem se ne mogu stajat na nogama. I napokon se mis moj odlucio javit. I evo od tada do sada nije prista lupat.. Ostavila sam mobitel i sve i izasla vani da prosetam i da dodem sebi.. Evo sad usla u kucu. Jos sam pod dojmom. Imam osjecaj da sam cila prazna od svega toga sta mi se dogodilo… Ne zelim da ovo dozivi vise nikad nitko.. Znate kad je muz poceo plakat.. Eto onda nemam vam sta dalje pricat..
Hvala svima na cestitkama za pune tjedne. Takodjer cestitke curama koje jos danas pune. 😍😍
Ajme ovo je grozno, točno znam kako je to. Ona dva tri dana kada sam ju slabije osjećala bila sam psihički loše, kamo li da mi se ne javi. To mi se zna u noći dogoditi, da kada sam budna shvatim da je mirna pa ju krenem budit. Jadna malena sa mnom, vjerojatno će mi sve vratiti.
Drago mi je da je na kraju sve ok, samo ti prati udarce, to je jako važno nakon 28.tt. Pametno si učinila, otišla vanka i došla k sebi.
Bebac, te životinje se tako uvuku pod kožu. Naša dva su već neko vrijeme kod svekrve jer muž radi, a ja ne smijem šetat, pa ne mogu ništa oko njih, i strašno mi fale.
Rio, ja imam takvu fotelju iz jyska, tu svijetloplavu. Oduvijek sam obožavala te fotelje na ljuljanje i najbolje su ove starinske kao što Bebac ima, ali i ova je sasvim ok, pogotovo za takvu cijenu. Trenutno ne sjedim puno u njoj jer sam više na kauču, ali nadam se da će mi biti ugodna kad bebica dođe za dojenja i sličnoMrvičak, Curly, Dora, drago mi je da vam svima ide na bolje ❤️
.
Mi smo imali tako predivno jutro, išli se prošetati malo van Pule i uz pogled na otvoreno more imali smo takve sreće da smo vidjeli i dupine kako skaču i igraju se, koji doživljajevo da i nas vidite malo
https://ibb.co/VS4Z7Xj
Aaaa predivno, bas uzivate
💙
Cure moje, meni je danas bio ocajan dan.. Beba mi se nije javljala od jutra pa do podne, jedan. Znaci to je za mene bio šok, popila vode, hodala, slatkisi, limunada,tresem trbuh, ajme meni.. Ma ni da se pomakne. Pocela sam plakat ko kisna godina, tresla sam se ajmeee.. Bila sam na rubu zivcanog sloma..Jer je beba stvarno aktivna i ujutro pogotovo.. Ja se spremala za bolnicu tako otecena od plača i svega, tresem se ne mogu stajat na nogama. I napokon se mis moj odlucio javit. I evo od tada do sada nije prista lupat.. Ostavila sam mobitel i sve i izasla vani da prosetam i da dodem sebi.. Evo sad usla u kucu. Jos sam pod dojmom. Imam osjecaj da sam cila prazna od svega toga sta mi se dogodilo… Ne zelim da ovo dozivi vise nikad nitko.. Znate kad je muz poceo plakat.. Eto onda nemam vam sta dalje pricat..
Hvala bogu pa je sad sve uredu ..nadam se da se nece vise ponavljati ni tebi ni bilo kome drugom ...
Pozdrav cure! Čitam vas cijeli dan ali sam danas psihički baš loše, samo mi se plače (hormoni).
Nakon jučerašnjeg dana i super pregleda danas sam malo pogođena muževim ponašanjem. Znam da nas voli najviše na svijetu ali ne posvećuje ni malo pozornosti našoj bebici tj. mom trbuhu. Kaže on će nju maziti i razmaziti kad dođe na svijet, a mene to rastužuje. Neki bi sve dali da mogu biti zajedno u ovom periodu, a on to uzima zdravo za gotovo. Tu je on ako ja išta trebam, radi od doma, skuha, stavi sušiti veš ali mene ovo pogađa. Baš sam šašava 😔
Oprostite na dugom postu.
Pozdrav cure! Čitam vas cijeli dan ali sam danas psihički baš loše, samo mi se plače (hormoni).
Nakon jučerašnjeg dana i super pregleda danas sam malo pogođena muževim ponašanjem. Znam da nas voli najviše na svijetu ali ne posvećuje ni malo pozornosti našoj bebici tj. mom trbuhu. Kaže on će nju maziti i razmaziti kad dođe na svijet, a mene to rastužuje. Neki bi sve dali da mogu biti zajedno u ovom periodu, a on to uzima zdravo za gotovo. Tu je on ako ja išta trebam, radi od doma, skuha, stavi sušiti veš ali mene ovo pogađa. Baš sam šašava 😔
Oprostite na dugom postu.
Maggy takav ti je i moj muž na dane. Oni jednostavno ne osjećaju preveliku povezanost dok ih ne vide...ne doživljavaju svaki pokret, štucanje kao mi... zabrine se jedino ako vidi da me nešto boli pa pita jel sve ok, jel se beba javlja. Viruj mi to šta ne maze stomak često i ne pričaju s bebom ne znači da im nije stalo samo to drukčije doživljavaju.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ena ajmeeeee bas te zeza taj decko 💙ali nek se javio, vjerujem da te to izludilo... a ono kad mi hocemo oni koda bas nece 🤣🤣ja imam osjecaj da ja kad ruku stavim ona stane... pa je trazim, dobro Mrvicak kaze pa je pikam 🤣🤣🤣sve ce nam vratit kad se rode!!!
Meggy moj isto ne dozivljava bas stomak i to, ali meni to osobno ne smeta.... kad se starija rodila bio je super, i sad je tako da se ne brinem!!! Ali ako ti jako smeta moras mu reci 😘😘
Vrapcic sjetit cu se pa cu poslikati, sad sam pravo zalegla, odmaram jer sam bas prohodala lijep djir, napokon sam se pokrenila ... jer sam bas se uljenila bila
Sortiraj odgovore
Najstariji