Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    25. Travanj 2020. 16:11

m_maaree

Pozicc krafnice..
    Cestitam na okruglim tjednima ako ih ima..
    Cure koje imate bolove nadam se da ce brzo proci,,svaku nas nesto muci.. I ja sam od sinoc u bolovima zdjelice i trtice..Ali sam ja jucer puno stajala.. Krecili kucu,jest da su drugi cistili al sam se vrzmala okolo..
    Ljubac za Doru i njene mrvice ❤❤
    Da podjelim s vama receptbza domaci juicy,znaci predobar je,pravi juicy,mrkva se i ne osjeti.. Nije tesko za spremit.. A jos kad je hladan mmmm
    https://ibb.co/hg1rDWW

Nemoj se umarati, rađe pripazi i chill

💙

Ivcy1306
    25. Travanj 2020. 16:12

Cjnio* 🙈

Rose1
    25. Travanj 2020. 16:13

Ivcy1306

RitaM

Pozdrav, cure. Sve sam uspjela pročitat. 😊 Vidim da nas je dosta na (strogom) mirovanju.Mrvicak, super da je usce i dalje primarno T. Moje je Y i zbog toga ležim već dugo. Znam da je netko nedavno pitao pa bih vas molila mišljenje. Dr. mi je rekla da Utrogestan nakon 20. tt ne može puno pomoći pa mi ga nije ni dala sada, ali ja ga imam još doma od prijašnjih recepata od 12. tt. Vidim da sve koje mirujete uglavnom uzimate progesteron. Jesu vam dr. možda rekli kakav to učinak ima na stanje, pomaže li? Može li napraviti štetu? Zna li tko malo više o mirovanju, Utrogestanu i utjecaju na cerviks? Fluffy, ne znam znaš li ti možda, bila bih zahvalna 😊. Zaista si lijepo objasnila sve o lijekovima, hvala puno, dobro je znati. Hvala unaprijed svima. 💕 Držite se!

Meni ga je ukinuo na proslom pregledu kad sam bila 28+1, rekao mi da ga vise ne koristim ali do tad sam obavezno 3x2 imala terapiju, doduse mozds zbog tog sto je moje unutarnje usce U oblika. Ko bi to znao🤷‍♀️
    ..
    Inace curke cestitam na punim tjednima!
    Mrvicak,bit ce sve ok. Samo miruj. Drago mi je da si ipak otisla na hitnu pa da sad mozes biti bar malo mirnija.
    ..
    Dora,uzivaj sa svojim pilicima! 💕
    ..
    Mi smo dobro osim sto imam osjecaj da ce mi mali tunel iskopati kroz pupak, inace se super osjecam, super sam poletna, stavila turu robice za prati a torbu spremila za svaki slucaj! Sutra punimo 31.tjedan😊 koji mi se cini tako nedostiznim sa dijagnozom u 20.

Super ste dogurali i jos cete💪🙏❤

💙

Vrapčić123
    25. Travanj 2020. 16:20

Dora i ja mislim da je to jedino riješenje! 😂😂😂 Kako su bebice? Kako si ti? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    25. Travanj 2020. 16:23

Vrapčić123

Dora i ja mislim da je to jedino riješenje! 😂😂😂 Kako su bebice? Kako si ti?

Da, pisi nam malo o tome,jeste se mazili?❤

💙

• indy34
    25. Travanj 2020. 16:23

E cure znaci ako budem pratila snove nece djeca sami budu ni bosa ni gola ...ajde bar nesto 😀...neko je komentarisao mamy4 ako se tako zove i ines jarak ..ja nemam instagram inace al upratim nju bel su mi prosledili bas jel je rodila bliznakinje ..a ta klackalica od 250 eura 🤔 najbolje bi bilo da onaj ko zeli to da kad bi mogao da posudi da isproba jel je velika investicija a nece je svaka beba ...ja necu sebi to da kupim jel mo je to mnogo para da uzmem jednu malo a za dvije mislim sto je mnogo mnogo ...tako da pokusacemo bez toga da se zanimamo 

DanijelaBB
    25. Travanj 2020. 16:35

Dobar dan cure,evo da se i ja malo javin.
    Mrvičak, Rose, Curly pratin vaše stanje i nadan se da će nadolazeći dani bit bolji i lakši. 
    Ja san jučer cilo pop imala te famozne menstrualne bolove i užasno su me bolila leđa, al budući da mi je na pregledu u Utorak bilo sve super i bebica je živahna nisan se puno brinula. To san prepisala širenju materince i hvala Bogu danas san ok.
    Kaktusice selidba nikad nije laka odluka, tebi pogotovo jer muž neko vrime ostaje u Du. Ali kako su cure i rekle bit ćete ti i malac okruženi tvojima, a meni osobno nigdi nije lipše nego bit kod svojih roditelja. S mužićem naravno, ali proć će taj period brzo pa će i on doć.
    Dora… a šta reć više za tebe a da cure nisu već rekle 😊... Prava Wonder woman i inspiracija si za sve nas odi.
    Snoopy šećer je stvarno ok, mislin kreće se od 4,4 pa do 5,0, ali to je sve ispod granice pa se ne stresiran. Još uvik san na +6kg, višak plodne vode je nestao tako da evo dobro se držim. Shvatila san da je zapravo najbitnije ono šta kažu češći ali manji obroci. Ubacin čak i slatko. Ti, jesi mi dobro? I ti si malo prorijedila pisanje.
    Utrogesran ja san do nekog cca 20tj stavljala 2×2 a nakon i još uvik 2×1. Meni je ginek reka da on ne može naškodit već može samo bit podrška i da nastavim s njim.
    Pokretni krevetić evo ovo mi maloprije izbacilo na instagramu https://ibb.co/Sf2V0gw . Kaže akcija 189kn, ne uključuje jastuk i pokrivač, valjda misle na ovi mali jastučić. 
    Endometrioza prokleta vištica, meni je dijagnosticirana prošle godine u Siječnju, odma san završila na laparoskopskoj operaciji. Meni su menstruacije bile užasno bolne zbog nje, tih 4 dana san doslovno bila stalno na tabletama.
    Inače san redovne kontrole imala kod Šparca,ovo pišem jer ga je netko spominja, i on mi nikad nije niti spomenia niti izrazia sumnju na nju već ovaj moj ginekolog kod kojeg san počela ić nakon nekih neuspješnih postupaka kod Šparca.
    Korona... mrzin ovo stanje i ove mjere i ograničenja. Imamo kafić koji naravno trenutno ne radi i ko zna kako će sve funkcionirat, muž radi samo tamo tako da smo trenutno bez njegovih prihoda... 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    25. Travanj 2020. 16:36

Pepilli ženo čestitan, već si u 35 tj 👏👏👏

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• BackInBlack
    25. Travanj 2020. 16:38

Vrapcic, Svea danas je ok i glava  I tlak
    Kako mogu ucitati sliku? Znam da ste prije negdje pisale, ali ne mogu naci.

38+6

Dora4
    25. Travanj 2020. 16:39

Mi smo se bas fino pomazili 🥰🥰💕🤗
    Sad su oboje na obicnom "nasem" kisiku, vise ni njoj ne upuhuju dodatni u inkubator! 
    Marica nam je danas na 1050g, znaci presli smo porodjajnu tezinu i u plusu smo 10g, a Ivica je na 1380g, fali nam 20g do proodjajne, nadam se da ce sutra bit taj dan! 💪🏼
    Ja se drzim dobro, moram za njih!!💙💜
    Rana zarasta pomalo, sve se lakse ustajem i opcenito sam puno mobilnija i fleksibilnija! Evo danas oprala kosu nagnuta preko trbuha i osjecam se 6kg laksa u glavi 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.