Trancie odlično se čini ova tvoja njihaljka / krevetić. Baš praktična stvar. Ima li kao mali madrac u sebi, tj.kakva mu je podloga?
Mrvičak jako mi je drago da nije ništa opasno. Također mi je drago da je beba dobro! Sada ležanje i odmaranje. E a jesi li ti ti menstrualni non stop ili dođu i odu? Što kažu od kuda ti menstrualni? Jesu li ti urin i krv provjeravala?
Žuža treba se snaći, vama je pasalo dojenje ležeći, tako da je to sve super. A i bebi super. 🥰 A to je ful nezgodno kada daš preko 1000 kn za tako nešto pa beba neće blizu. 🤦♀️Nadam se da će ova beba htjeti! ☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trancie odlično se čini ova tvoja njihaljka / krevetić. Baš praktična stvar. Ima li kao mali madrac u sebi, tj.kakva mu je podloga?
Mrvičak jako mi je drago da nije ništa opasno. Također mi je drago da je beba dobro! Sada ležanje i odmaranje. E a jesi li ti ti menstrualni non stop ili dođu i odu? Što kažu od kuda ti menstrualni? Jesu li ti urin i krv provjeravala?
Žuža treba se snaći, vama je pasalo dojenje ležeći, tako da je to sve super. A i bebi super. 🥰 A to je ful nezgodno kada daš preko 1000 kn za tako nešto pa beba neće blizu. 🤦♀️Nadam se da će ova beba htjeti! ☺️
Krv je super. Urin nisu, ali kako sam u srijedu kod dr dali su u nalazu uputstvo za urinokulturu. Provjerili ga samo s nekim trakicama. Menstrualni su većinom stalni ali mijenjaju intenzitet. Ni oni ne znaju zašto to sve, kaže dr. da postoji mogućnost zbog njrbog položaja i da mi je maternica osjetljiva zbog spontanog od prije i letza.
Leonie ma bit će ti madrac super! Da, je skup, ali dobro kažeš, uvijek se može prodati. 👍
Anavo deda ti je zakon, tako bi i mi sve trebale i dovođenja. 😊😊😊 Košara od kolica isto nije loša ideja. 👍
Rose 😘
Mrvicak, drago mi je da je s bebom, sve okej i da si ti dobro. Miruj i drzi se ❤️
Baby girl 💜
Dana sve je preslatkoo! 😍😍😍
Mrvičak imaš li ti isto možda endometriozu? Ili sam nešto pobrkala? Bitno da je beba dobro. 👍👍👍
Dana sve je preslatkoo! 😍😍😍
Mrvičak imaš li ti isto možda endometriozu? Ili sam nešto pobrkala? Bitno da je beba dobro. 👍👍👍
Nemam. Tj. Niko mi nikada to nije spomenuo. Prije prvog poroda sam imala strašno bolne menstruacije ali uvijek sve na vrijeme i neobilne. Jedino taj letz (konizacija prije 4, 5 god, ne sjećam se bi ja više godine).
Pozdrav, cure. Sve sam uspjela pročitat. 😊 Vidim da nas je dosta na (strogom) mirovanju. Mrvicak, super da je usce i dalje primarno T. Moje je Y i zbog toga ležim već dugo. Znam da je netko nedavno pitao pa bih vas molila mišljenje. Dr. mi je rekla da Utrogestan nakon 20. tt ne može puno pomoći pa mi ga nije ni dala sada, ali ja ga imam još doma od prijašnjih recepata od 12. tt. Vidim da sve koje mirujete uglavnom uzimate progesteron. Jesu vam dr. možda rekli kakav to učinak ima na stanje, pomaže li? Može li napraviti štetu? Zna li tko malo više o mirovanju, Utrogestanu i utjecaju na cerviks? Fluffy, ne znam znaš li ti možda, bila bih zahvalna 😊. Zaista si lijepo objasnila sve o lijekovima, hvala puno, dobro je znati. Hvala unaprijed svima. 💕 Držite se!
Mrvičak ja sam ti imala čitav život užasne menstrualne bolove, ne tako obilne i ne baš u dan, ali svaki mjesec. I inače ti za dijagnozu endometrioze nekad treba i 8-9 godina da shvate o čemu je riječ, često i duže. No valjda bi ti rekli da je to to. Uglavnom meni je moj doktor rekao da su mi menstrualni vrlo vjerojatno posljedica endometrioze.
Anav znaci malo klasicnih trudnickih ga/radosti! 😬 ocekujemo fotku dostave 😊 p.s. dida legenda, stari ljudi su zbilja puni zivotnih mudrosti i snalazljivi na skroz drugaciji nacin nego mi kojima je ipak puno toga servirano i ne moramo biti preinovativni..
Bebac sta stvarno? Tek sam zadnjih dana primjetila 🙈
Mrvičak hvala nebesima, da znas da mislim na tebe cijeli dan! Dorica medenkica nek pazi sto radi i ne gura se van prije vremena!
Vrapcic bubble wrapajte cijeli stan na par godina i gotovo! 🤣
Svea samo tako nastavite, mozda nas iznenadis sve i jos preneses preko termina 🤭
Dana ooo ne, slina mi se stvara i na baby stvari, a ne samo na hranu! 🙈🙈🙈 bas ti hvala!
Maaree samo miruj, nikakva vrzmanja! 😘
Barby 😘
RitaM ja sam ga uzimala cijelu trudnocu i plan je bio do poroda, nema nekih specijalnih efekata u visim tjednima, ali mozda nekome ipak pomogne, a svakako ni u kom slucaju nije stetno! 😘
Pozdrav, cure. Sve sam uspjela pročitat. 😊 Vidim da nas je dosta na (strogom) mirovanju.Mrvicak, super da je usce i dalje primarno T. Moje je Y i zbog toga ležim već dugo. Znam da je netko nedavno pitao pa bih vas molila mišljenje. Dr. mi je rekla da Utrogestan nakon 20. tt ne može puno pomoći pa mi ga nije ni dala sada, ali ja ga imam još doma od prijašnjih recepata od 12. tt. Vidim da sve koje mirujete uglavnom uzimate progesteron. Jesu vam dr. možda rekli kakav to učinak ima na stanje, pomaže li? Može li napraviti štetu? Zna li tko malo više o mirovanju, Utrogestanu i utjecaju na cerviks? Fluffy, ne znam znaš li ti možda, bila bih zahvalna 😊. Zaista si lijepo objasnila sve o lijekovima, hvala puno, dobro je znati. Hvala unaprijed svima. 💕 Držite se!
Meni ga je ukinuo na proslom pregledu kad sam bila 28+1, rekao mi da ga vise ne koristim ali do tad sam obavezno 3x2 imala terapiju, doduse mozds zbog tog sto je moje unutarnje usce U oblika. Ko bi to znao🤷♀️
..
Inace curke cestitam na punim tjednima!
Mrvicak, bit ce sve ok. Samo miruj. Drago mi je da si ipak otisla na hitnu pa da sad mozes biti bar malo mirnija.
..
Dora, uzivaj sa svojim pilicima! 💕
..
Mi smo dobro osim sto imam osjecaj da ce mi mali tunel iskopati kroz pupak, inace se super osjecam, super sam poletna, stavila turu robice za prati a torbu spremila za svaki slucaj! Sutra punimo 31.tjedan😊 koji mi se cini tako nedostiznim sa dijagnozom u 20.
Sortiraj odgovore
Najstariji