Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    25. Travanj 2020. 16:45

Dora4

Mi smo se bas fino pomazili 🥰🥰💕🤗
    Sad su oboje na obicnom "nasem" kisiku, vise ni njoj ne upuhuju dodatni u inkubator!
    Marica nam je danas na 1050g, znaci presli smo porodjajnu tezinu i u plusu smo 10g, a Ivica je na 1380g, fali nam 20g do proodjajne, nadam se da ce sutra bit taj dan! 💪🏼
    Ja se drzim dobro, moram za njih!!💙💜
    Rana zarasta pomalo, sve se lakse ustajem i opcenito sam puno mobilnija i fleksibilnija! Evo danas oprala kosu nagnuta preko trbuha i osjecam se 6kg laksa u glavi 🤭

🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞Jeeeej Ivica i Marica 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 
    Bravo za vas 🥰🥰🥰🥰
    Uuuh mogu misliti. 
    Kazem ja muzu jucer, evo muzu oprat ces mi kosu jos samo 2x dok se ne otvore saloni. A on meni mooooolim te ajmo samo 1x 😂😂😂
    Perem svakih 8-10 dana. Jer mi je smrt prati tj stvarno on odradi veci dio posla ja samo izribam 2put kad stavim poseban sampon i masku stavim... Sve drugo on.. Al to klecanje preko kade me ubije.
    Bravo za tebe Dora 😉😉 bit ce to svaki dan sve bolje 😊

• indy34
    25. Travanj 2020. 16:45

Dora4

Sad su oboje na obicnom "nasem" kisiku, vise ni njoj ne upuhuju dodatni u inkubator!
    Marica nam je danas na 1050g, znaci presli smo porodjajnu tezinu i u plusu smo 10g, a Ivica je na 1380g, fali nam 20g do proodjajne, nadam se da ce sutra bit taj dan! 💪🏼
    Rana zarasta pomalo, sve se lakse ustajem i opcenito sam puno mobilnija i fleksibilnija! Evo danas oprala kosu nagnuta preko trbuha i osjecam se 6kg laksa u glavi 🤭

Bas mi je drago cuti te vjesti ,to su super vjesti ..samo napred ..dan za danom bebice ce sigurno da napreduju i bice sve bolje i bolje ..Tebi svaka cast zaista skidam kapu ..Bices najbolja majka na svjetu zaista i ja sam sigurna da i bebice to osjete tvoju ljubav i tvoju snagu ..🥰🥰🥰🥰

dana130
    25. Travanj 2020. 16:50

Dora, je tako da vec zamisljas maricu u ovakoj oblekici 🥰 a ima i za ivicu muskih predivnih kompletica 🥰
    Bravo, za njih dvoje, samo nek napreduju 💪💪 svaki dan imaju novu pobjedu, ona danas dvostruku, em ne treba kisik, em je dosla do porodajne❤️❤️❤️
    Bravo za svih troje, a i za tatu koji je s vama u mislima i podrska iz prikrajka ❤️

Baby girl 💜

• indy34
    25. Travanj 2020. 16:54

Pepilli

indy34

Pepilli

Danas smo ogromnih 35t, majke mi , još samo malo… Sanjala sam noćas da sam prenesla tjedan dana i rodila vag. gromadu od 4800 g. Prestravilo me bolje nego kad sam sanjala da sam išla na carski a iz mene počelu kuljati pauci ..
    Danas planiram skočiti do DMa sa mamom, po kozmetiku i sitnice za torbe za bolnicu , valjda će kćerkica toliko odspavati dok se vratimo… Znam da je netko spominjao energetski gel, ima li tko s tim iskustva?
    Mrvičak drži se, nadam se da će biti bolje :)
    Curly u dobrim si rukama, nadam se da će vas zdravlje i sreća poslužiti da što dulje ostanete u jednom komadu :)
    Dora često razmišljam o tebi i mrvicama, vjerujem da ti dani jako brzo prolaze,al uz takav tempo pravo je čudo kako se uspiješ sjetiti svake od nas i nešto nam osobno uputiti. Pravi si dobri duh ovog foruma. Mnogo ljubavi šaljem mrvicama i tebi :)

Pa Pepilli jos nemas spremnu torbu 😂pa ja bi u tvojim nedeljama bila pred porodilistem i cekala salim se ..super znaci imamo uskoro jos jednog Vip clana 🥳🥳🥳😀😀😀 samo opusteno cure mislom sto zaboravimo da ponesemo u porodiliste nece nam ni trebati samo da sve bude uredu a dokupiti se uvjek sve moze ..Evo i nasa Dora ako sam dobro razumjela ima pravo na razmjenu ..znaci ima nade i za nas ..😘

Evo ,nemam ,danas se nadam dopakirati te sitnice.. u prošloj trudnoći sam imala od 28 tt dijagnozu prijeteći prijevremeni porod ,bilo je baš loše i isto sam bila na mirovanju, al sad nas je korona zatekla i doslovno mi je trebala propusnica do doktora u gradu 10 km dalje, a ne da idem u najbliži DM koji je 25+km od nas… nismo mrdnuti dalje od ulice u ovih mjesec dana al dobro pa smo na selu pa imamo privilegij dvorišta i friškog zraka….

Oprosti ako je ovo zvucalo kao kritika ,nije mi bila namjera sigurno da si bila sprecena samo sam htjela dase nasalim jel 35 je bas velika brojka...ja se takodje nadam dacu da imam 35 ..iskreno ne znam kod vas al ovde i kad odes negdje napokon do prodavnice nema pola stvari ,svi su mrzovoljni sve je nesto aman tako da ti prisjedne i kad odem do prodavnice..ja sam bila juce al nisam nasla pola stvari pa cekam taj 5.5 kad budem isla na pregled da onda ako budem uspjela kupim jos sta mi fali ..

Fluffy
    25. Travanj 2020. 17:10

Vrapcic, Curly…drago mi je sta sam pomogla. Vrapcic slazem se da ne treba pretjerivati s lijekovima, samo se gore moze napraviti. Nevezano za trudnocu naravno. 
    RitaM, utrogestan je zapravo progesteron, hormon koji odrzava trudnocu. Medutim na koje sve nacine to potpomaze, nije jos skroz razjasnjeno. I jos je upitno koliko pomaze uopce ako nije dokazan manjak progesterona kod trudnice, medutim definitivno ne odmaze. I sama posteljica ga proizvodi, pa je nekako prva mjera kod bilo kakvih komplikacija u trudnoci upravo davanje istog. Svakako je bolje s niim sprijeciti neki problem ako se moze :) 

Dora4
    25. Travanj 2020. 17:12

Hvala cure, a posebno bebac na trudu da zatamnis slova 🤭
    Jao to s kosom je i meni bilo najgore, a kad predje 7 dana svaki dan kao da je dvostruko gori i onda kad je perem nakon 10 dana toliko je puno poispada da se redovito skenjam ocu li se od kade maknut s ijednom dlakom na glavi 🙈
    Indy koliko sam upucena kod nas ima svega, bar u zagrebu, cure moje, jel mozete vi zamislit da ja nisam bila u ducanu sigurno od sijecnja, ako ne cak i prosinca 😬 evo sad dok tipkam se pokusavam sjetit jesam usla iza nove godine u ijedan ducan, mislim na speceraj, a ovako ducan s robom sigurno nisam

Rose1
    25. Travanj 2020. 17:12

Dora4

Jeeeej, predivne vijesti!!!Bravooo za nase borce💪❤bravo za nasu Doru❤neka i dalje lijepo napreduju, drago mi je da si bolje...
    Juhu, uspjela ti i kosu oprati😉

💙

Brbicaa
    25. Travanj 2020. 17:19

Mislila sam se i ja dosta dugo oko te endometrioze medutim nije mi niko poblize objasnio ni ista.. Menstruaciju dobila s 10 godina, i od tad svaki mjesec prva tri dana nesnosni bolovi, godinama isla na inekcije jer drugacije nisam mogla... I tako 10 godina do prve trudnoce tj imala missed ab i vakuum.. Od tad bi me bolilo mooozda jedan dan ostatak ni osjetit da imam stvari.. 

Rose1
    25. Travanj 2020. 17:19

Fluffy sto bismo mi bez tebe?! Jako nam svima pomazes❤ Ja isto ne volim lijekove i izbjegavam ih koliko mogu, ali eto, nekad su neophodni...
    Danijela neka si se ti nama javila, hvala ti ❤ zao mi je zbog jucerasnjih bolova, drago mi je da si danas bolje

💙

• Bebac24
    25. Travanj 2020. 17:23

Moram vam nesto reci u vezi naseg psica i mog muza 😂😂😂znaci svaka cast pristao je bio na psa iako ih mrzi opcenito a kamoli u kucama. Ali peso je dobar koliko to moze biti.. 
    E saaad. Do proslog tj pas je navecer spavao u wc-u dok se moj gospon jednu vecer nije spremio za spavanje kad i ja inace uvijek ostane spavati na kaucu do 1-2. Pa on zatvori Jeta i sve 5. 
    Tu vecer smo svi isli gore, zatvorili mi njega a on plakao od 2-5. 
    Muz se 2x dizao i isao van sa njim ja zadnji put. 
    Drugu vecer muz kaze ajde nek on ostane dole, ionako nista ne radi. Od onda Jet spava ljepo na dole ko car bez plakanja. 
    Ee nocas kad se muz dignuo za u sobu nije ga pustio van. Ujutro kad se dignuo samo sam cula. JETKOOO PA TI SI SE POKAKIO I POPISAO, A DOBRO JA SAM KRIV JER TE NISAM PUSTIO VAN😂😂😂😂 i to onako umiljato. Covjek sve oprao ja ostala paf 😂 mali se smijao samnom u sobi jer mu je smjesno kad muz tako "umiljato" prica njemu. Ahahaha 
    Eto morala sam ovo podjeliti sa vama 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.