Ja sam svog imala na kaucu, ili u naveti/kosari.
Kad bi ja isla lec onda je bio u sobi u kreveticu.
Sad pikiram neku manju koljevkicu jer su nam sobe na katu, ali ce biti i na kaucu, nas je ravan a imam i ono za ga rastegnut i tamo je bas madrac kao.
Dora ma ja ti nikad ne tamnim imena 😂😂😂
Lijena sam za to ahahah
Trancie bolje da si ti napisala za Dubrovcane nego ja 😁 Al ovaj krug ljudi s kojima sam ja dobra su ili Korculani ili neki miksevi 😊 Doduse, sveki je bas iz grada, sa Straduna, oni su bas onako "posebni".
Zmya probaj napraviti tortu od vrhnja, jabuka i mrkve, ja to obozavam, mljac!
Bebac drzim fige za dobar nalaz nosenja holtera 🤞
Pepili wow, 35!! Cestitam draga moja 🥳💞🤩
Mokvica bila si pitala za onaj pojas za nisko nosenje, odlican je, bas nekako pridrzi trbuh i izravna mi ledja.
Curly Sue o kakvoj se infekciji radi tocno?
Cure, sve je ok. Nalaz je i dalje isti. Jedino se malo počeo mijenjati oblik cerviksa sa T na Y, ali i dalje je T. Dali su mi Duphaston i strogo mirovanje i dalje.
Vrapcic ja imam cocoonababy madrac. Ja sam to prosle godine kupila svom kumcetu i sad mi je frendica dala da imam za malog. Njena mala bas nije htjela biti u tome, jer je imala jake kolike i bila je vecinom na rukama. Kad se sjetim svog prvijenca, isto bi vjerojatno tako prosli 🙈 A madrac preko 1000kn. Nadam se da ce barem ovaj mali malo htjet biti u njemu sa iskoristimo vec 😂 Moja garnitura isto nije bas za bebe. Onako ima nagib prema dolje kako je blize naslonu. A kako sam ja lezecki dojila svih 18 mjeseci onda je miki bio zapravo do kraja garniture (nije mi se dalo za svako dojenje ici u spavacu). Nadam se da cu sad znat na sjedecki. Ja sam bila ko poluhendikepirana, majkemi. Uopce ga nisam znala namjestit da doji dok sjedimo. Uzasno je bilo. I tako proveli svo vrijeme dojeci lezeci 😄
Fluffy, ma nisi se raspisala, dapace 😊 procitala sam i ja to sve cim sam vidjela sta mi daju, al ono...
Rose, jos ne znaju sta je, crp se jos popeo nakon penicilina pa su promijenili i nadopunili, a cudno mi skroz da uk nije dosla od utorka, a ni brisevi.
Cure, sve je ok. Nalaz je i dalje isti. Jedino se malo počeo mijenjati oblik cerviksa sa T na Y, ali i dalje je T. Dali su mi Duphaston i strogo mirovanje i dalje.
Odlicnooo, vjerujem da si sad ipak mirnija...odmaraj, miruj, bit ce to sve dobro🙏
💙
Fluffy hvala ti na iscrpnom i detaljnom odgovoru, puno mi ovo znači. 😘 Naime ja ti imam otprilike takav stav o lijekovima inače, a osobito u trudnoći. Smatram baš ako je zbilja nužno zlo da se uzme, no ako se ikako može bez njih onda pokušati pronaći neki drugi način.
Indy dada, super ti je Dora pojasnila. Točno je tako kako je rekla. 😊
Dana da i ja nekako smatram da jaje nije najbolja opcija baš.. Mislim da će ti ravna kuna biti sasvim ok, također krevetić s kotačićima je odlično riješenje.
Anavo kod vas je dobro pa ste se rasporedili, mi smo oboje budale do sada samo gledali estetiku, muž i više od mene čak. Da ne velim da imamo željezni stolić u dnevnom boravku koji je eto bio šik, fora, neki skandinavski dizajner i mi ga morali kupiti, a sad ćemo ga morati skrivati od djeteta i to jako jako dugo. 😂🤦♀️😂🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic, i ja ga imam (cocoonababy), po preporuci prijateljica. S moje strane su tri iskustva, a sva tri su super, bebe su bile stalno u njemu. Je skup obzirom da se kratko koristi, ali s druge strane moze se uvijek lako prodati. Od jedne prijateljice mali je i spavao u njemu bas- njega bi stavila u krevetic, kaze da joj nije zao ni kune.
Evo upravo sam naisla na story za 4moms ljulje od jedne mame koja je nakon 8 godina pokusavanja zatrudnila s blizancima. Ines Jarak, ne znam prati li ju itko, inace se bavi sminkanjem, a sad dosta objavi nesto korisno za bebe..
https://ibb.co/GxLYz39
Sortiraj odgovore
Najstariji