Rose, Mila, Ely kako ste?
Vučica nepoznata mi je bol u predjelu pubične kosti. Uvijek nešto... 🤦♀️ Jadne mi trudnice. ☹️
Dora hvala na lijepim riječima. Zbilja su mi Ivica i Marica izvor snage! 💪💪
Bebac stari stolac je odličan! Moj muž nam je počeo restaurirati stare stolce sa kazališne scene, tj.bine, tako da ćemo imati dva stolca koja su koristili glumci na predstavama. Nekima je to smeće, no nama iznimna vrijednost, već su sada stari preko 60 godina, a namjeravamo ih pokloniti kćeri kada budu stari ravno 100 godina 🥰🥰🥰
Panda žao mi je za smanjenje plaće. Užas! Ja sve ovo sa koronom i potresom gledam sa prve strane ekonomski i na žalost mislim da neće biti niti jedne osobe koju ova glupa korona nece ekonomski i financijski barem malo dotaknuti. Na žalost. Bit će teska vremena pred nama. Ali opet, uvijek se čovjek može malo stisnuti i nekako izgurati. 🤞🙏🤞🙏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja sam samo jednom sanjala misica. Ni prvog sina nisam bas sanjala. A ono razmisljam o njemu 99% svog vremena. Kak smo mi isto u drustvu riba na suhom vec jedno vrijeme, opet sam pocela imati lude sexy snove. Totalno mi je to super, haahhahaha 😂 Cijeli ljubic sanjam😂
Curly i Rose znam zensku kojoj je prijetio prijevremeni od 24tt.
Lezala je u bolnici od tad do poroda sa 36 tjedana. Cijelo to vrijeme se nije otusirala niti kosu oprala. Mama ju je dolazila brisati s maramicama. Mislim da je kakala i pisala na patku. Znaci, doslovno se nije podigla 12 tjedana. Mozemo mi to 💪
Danas smo ogromnih 35t, majke mi , još samo malo… Sanjala sam noćas da sam prenesla tjedan dana i rodila vag. gromadu od 4800 g. Prestravilo me bolje nego kad sam sanjala da sam išla na carski a iz mene počelu kuljati pauci ..
Danas planiram skočiti do DMa sa mamom, po kozmetiku i sitnice za torbe za bolnicu , valjda će kćerkica toliko odspavati dok se vratimo… Znam da je netko spominjao energetski gel, ima li tko s tim iskustva?
Mrvičak drži se, nadam se da će biti bolje :)
Curly u dobrim si rukama, nadam se da će vas zdravlje i sreća poslužiti da što dulje ostanete u jednom komadu :)
Dora često razmišljam o tebi i mrvicama, vjerujem da ti dani jako brzo prolaze,al uz takav tempo pravo je čudo kako se uspiješ sjetiti svake od nas i nešto nam osobno uputiti. Pravi si dobri duh ovog foruma. Mnogo ljubavi šaljem mrvicama i tebi :)
Pa Pepilli jos nemas spremnu torbu 😂pa ja bi u tvojim nedeljama bila pred porodilistem i cekala salim se ..super znaci imamo uskoro jos jednog Vip clana 🥳🥳🥳😀😀😀 samo opusteno cure mislom sto zaboravimo da ponesemo u porodiliste nece nam ni trebati samo da sve bude uredu a dokupiti se uvjek sve moze ..Evo i nasa Dora ako sam dobro razumjela ima pravo na razmjenu ..znaci ima nade i za nas ..😘
Indy žao mi je za ružan san. ☹️ Ali bit će sve ok. 💞
Rio čestitam na velikom 28.tjednu! 🎊🎊🎊
Kaktusica jako mi je žao za streptokok. Nekako te hoće pa hoće. ☹️ E htjedoh ti reći još jednu divnu stvar za Kvarner, dakle zrak i kisik u Kvarneru je nešto posebno, barem meni. Ti si s tih krajeva, pa vjerojatno i znaš kako su ljudi u prošlosti i kod početaka turizma u Hrvatskoj dolazili tamo na zimovanje kako bi udisali zrak samo. Ljetovanje krenulo tek kasnije. A zimovanje i udisanje zraka prvo! Uglavnom, mali će ti se tamo preporoditi. To vam je isto jako jako velika stvar! Ja sam dvije godine tamo živjela i zbilja je lijepo tamo živjeti.
Mrvičak sretnoooo i javi nam se! 🙏
Black nadam se da je glavobolja prošlost! Jel danas ok?
Pepilli čestitam na VELIKOM 35.tjednu! 💞
Carly drago mi je da sve napreduje po malo, samo se ti pazi, polako na wc. U kojoj si bolnici?
Cestitam svima na punim tjednima hohoooo!
Pepili, Rio ti energetski gelovi, ja imam od treniranja ove High5 brend al imate uzet i u decathlonu sigurno i u dm i proteini i sl, to su obicni gelovi, seceri koji se lako probavljaju i bez kofeina i bez ostalih kemija za sportase il sl. Sis, multipower ima ih masu
Bebac držim fige da bude sve ok! 🙏
Jastuk za nošenje: jučer mi mama poslala sliku jastuka za nošenje u kojemu sam iznešena iz bolnice i krštena u njemu! Znači star 35 godina, a zapravo ću provjeriti sa mamom. Mislim čak da je star kao brat, dakle skoro 49 godina. Trebam li se brinuti zbog starosti. Ja mislim da da... Bojim se da mi dijete ne dobi neku šugu ili nešto!? 🤦♀️ Jel bi kemijsko čišćenje uništio sve bakterije? Da ga dam na ono eko kemijsko čišćenje?
Ala ovo https://ibb.co/kQDF7GB
I uzela sam kokosovu vodicu malu u dm(ona je inace najbolji elektrolit iz prirode)
Vrapcic, u petrovoj sam. Planirala sam redovno sv. Duh, al kako me ovo copilo, strah je napravio svoje i otisla u petrovu zbog patologije i neonatologije. Osoblje je super, ali mi dize tlak to sto ti nitko nece objasnit sta i zasto jer je njima to ko dobar dan, a kad ih pitas, neki skoro pa prevrnu ocima zakaj ih pitas kad oni znaju svoj posao 🤦🏼♀️ i odgovor je isti, rijesit infekciju i mirovat 🙈
Curke molim vas sve koje imate iskustva ili znate nekoga tko je koristio ovaj madrac za bebe: Cocoonababy ili nešto slično tome? U čemu vi mislite držati bebe dok su vam u dnevnom boravku? Naime moj muž i ja smo samo estetiku gledali pri uređenju stana, nikakvu praktičnost i to da ćemo možda imati dijete jednom i kupili trosjed koji nije onako ravan, nego povišen, jastukuci su veliki predviđeni za sjedenje, koji su udobni nama no mislim da za bebinu kralježnicu smrt. Uglavnom pa sam si razmišljala o ovome mini madracu? Ima li još što za kupiti tako anatomsko da dijete bude u nečemu normalnom za leđa? Mislim da ono gnijezdo nije za ležanje non stop, njihaljka za povremeno, dok kuham recimo... Hm... Eto ti ga na kad misliš samo na estetiku. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
CurlySue joj vjerujem da je to iritantno kada moraš izvlačiti iz njih. Oni misle ako oni to znaju da svi živi to sve moraju znati, a mi nemamo blage veze ni o čemu, niti nam je to struka. Potpuno te kužim! Ma onda za sada tako i razmišljaj, primarno je riješiti glupu infekciju, zatim po malo dalje. Bit će sve ok! 💪🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji