Cure samo da vam javim, budući da su menstrualni bolovi još tu, čekam da mi muž dođe s posla u 2 pa odoh na hitnu. Nadam se da nije ništa ozbiljno, bar da me ostave na obradi.
Cure samo da vam javim, budući da su menstrualni bolovi još tu, čekam da mi muž dođe s posla u 2 pa odoh na hitnu. Nadam se da nije ništa ozbiljno, bar da me ostave na obradi.
Javi sta kazu i drzi se. Nadamo se svi da nije nista ozbiljno ❤️
Bebacbas ti hvala. Nasla sam dvije u Jysku koje su prihvatljive cijene al sam na li la s tim 😁
Mrvicakbolje da odes, bar ces znati na cemu si. Sretno i javi kako je proslo ❤️
Joj jednu iz yiska je uzeo moj djed sad ima barba nju i sva se klima. Pa treba isprobati uzivo njihove
Curee, napokon sam vas iscitala.. pa kud da krenem- iako sam pola vjerojatno pozaboravljala..
Dora- mrve su preeeslatkeee 😍😍 preko slike dobijes dojam da uopce nisu tako mali. Vidi se da su pravi borci.
Rose- prezgodna si, bas top trudnica 🥰
Curly- drzi se, nadam se da ces izdrzati sto dulje 🙏
Mrvicak- sretno, da se vratis s dobrim vijestima 🙏
______
Dianatal gel- meni anesteziologica iz vinogradske rekla da su oni kolege komentirali medjusobno kako vide po porodima da je to dobar marketing, ali da to nista prevec ne pomaze. Ja kakva sam- uzet cu za svaki slucaj 🙈 iako jedna prijateljica i jedna poznanica- jedna rodila na sv.duhu, druga u vinogradskoj, koristile su i jaaaako popucale, imalo puno savova, tako da ne znam evo. Mislim da je to opet da nas psiholoski umiri u pocetku.
Njihaljke- mi naslijedili baby bjorn, kupit cu novu navlaku samo, i bit ce prakticki nov.
Pelene- ja uzela pampers premium care najmanji paket, pa cemo probati s tim. Za pure sam cule same pohvale, ali su definitivno preskupe. Cula sam pohvale i za trudy pelene iz ljekarne.
____
Svima cestitke na punim tjednima 😘
Sretno, i javi što su ti rekli.❤
Bebacjel neka od ove dvije mozda?
https://ibb.co/t3n0wgb
https://ibb.co/Hg4WJgm
Jako slicna prvoj samo je sjediste crno.
Ova druga je bas fora i nije velika.
Moja je velika, glomazna i teeeska. Ali uspomene su najbitnije ❤️ evo je
Inace stavim jastuk ispod da je mekse hehe
https://ibb.co/QvXj74y
Sretno, i javi što su ti rekli.❤
Sretno draga ❤️
Bolje da odes, bit ces na miru. Oni ce ti odmah krv i urin provjeriti. Javi nam se❤
💙
Pozdrav cure!
Konacno me jucer navecer prestala boljeti glava i evo danas je tlak u normali. Doslovce sam prelezala i prespavala zadnja dva dana, ali mi je isto kao i vama. Stalno se budim i namjestam, nikako mi ne pase desni bok, nego lijevi pa kad on vec utrne ni sama ne znam vise sta bi pa pokusavam spavat u polulezecem polozaju dokle ide.
Dora bebice su preslatke! Hvala sto si to podijelila s nama.
Curly nadam se da ces izdrzati sto duze 2u1
Mrvicak sretno!Javi kakvo je stanje.
Vidim da sve vise manje imate neke svoje probleme. No da sad ne pisem za svaku pojedinacno. Ono sto vam ja mogu reci napravite onako kako je najbolje za vas. Bit cete sretnije, a ostalo ce se vec s vremenom posloziti. Tko vas razumije bit ce uz vas. Tko vas ne razumije i radi vam stres ni ne treba vam u zivotu. Zivot je prekratak da bi se opterecivali tko sto misli i zeli. Bitne ste vi i vase male/velike obitelji
I da pohvalim trgovinu mali andeo, narucila sam od njih vrecu za spavanje, dekicu, tetre i plahte. I imam sve pohvale, dostava je dosla kroz dva dana nakon sto sam narucila, a sve je bas predivno i kvalitetno. Bas sam zadovoljna. Pa ako ce kojoj trebati nesto od toga neka si pogleda i tamo.
Cestitke svima tko danas zaokruzuje tjedne!
38+6
Sortiraj odgovore
Najstariji