Curke vidim da vi volite haljinice. Na fejsu je pinkcity butik ima predivnih koje mozete cak i sad a def poslije. I cijene su normalne pa si pogledajte 😊
Jutro svima. Samo cu napisat da sam bolje, menstrualnih bolova ima i dalje ali su slabi pa sam cijelu noć lijepo spavala. Kontrakcije u snu nisam imala, bar mislim jer me nista nije probudio. Dorica je preaktivna unatoč normabelu i udarci su me počeli baš boljeti. Pročitam poslije sve zaostatke, nadam ste da ste Ely, Rose, Curly, Bebica, Mila ok.
Taman sam krenula tipkati kako ste cure.
Drago mi je ovo procitati.
Odmaraj i čuvaj se.
Bebac24, znam da ti neće biti lako s holterom ali ti si izdržljiva i ne brinem ja oko toga hoćeš li ili nećeš.
Curly, kako si ti danas? Jučer nisam ni komentirala ništa jer sam bila u svojim bolovima.
Dora, ti si zlatna žena. Baš nam se svima posvetiš, blago se tvojim bližnjima.
Kaktusice, mislim da si pisala da ti Dubrovnik nikako nije legao i da se jedva čekaš preseliti. I to će biti brzo iza vas, a i s mužem ćeš se uskoro družiti.
Urinokultura - ja ću tražiti od svoje da mi da uputnicu jer su možda ovi bolovi zbog brke bakterije u urinu. Osim onih što sam navela, zna me presjeći kratka bol dolje oko jajnika i mjehura pa ću baš vidjeti hoće li mi dati uputnicu. Ako mi ne da, odoh ja kod privatnika.
Katusica hvala ti na odgovoru. Nisi oduzila. Volim cuti tok misli i dogadjaja koji ti daju hrabrosti napraviti tako veliki i vazan korak u zivotu. Nimalo nije lako. Moj mali je isto bronhiticar. Svaka prehlada evo ga bronhitis. Jos nismo zavrsili na nekoj trajnoj terapiji, ali pitanje je dana kada ce nas staviti na flixotide, uvjerena sam. A bas za Samobor kazu da je grozno za bronhiticare jer su okolo brda, ovo je kao neki mocvarni dio i moram priznati da je tu magla od rujna do ozujka. Za izludit!!
E hoces slati u skolu maloga posto bi ja rekla da su nasi klinci u nekoj rizicnoj skupini? Jeste se upisali u skolu u Crikvi? Ja malog necu dati u vrtic. Uzasno me strah. Iako on zudi za drustvom, al prezivjet cemo nekako.
Dora slazem se s tobom. Kad vidim kako brzo vrijeme prolazi i ja samo zivotarim, dodje mi zlo. Necu se okrenuti, imat cu 50
godina i pitat se zasto sam jos uvijek tu...
Mrvicak drago mi je da si bolje. Nadam se da ce sada ici samo prema boljemu.
Curly javi se kako si!!
Zelim vam svima lijep i ugodan dan 😘😘
Katusica hvala ti na odgovoru. Nisi oduzila. Volim cuti tok misli i dogadjaja koji ti daju hrabrosti napraviti tako veliki i vazan korak u zivotu. Nimalo nije lako. Moj mali je isto bronhiticar. Svaka prehlada evo ga bronhitis. Jos nismo zavrsili na nekoj trajnoj terapiji, ali pitanje je dana kada ce nas staviti na flixotide, uvjerena sam. A bas za Samobor kazu da je grozno za bronhiticare jer su okolo brda, ovo je kao neki mocvarni dio i moram priznati da je tu magla od rujna do ozujka. Za izludit!!
E hoces slati u skolu maloga posto bi ja rekla da su nasi klinci u nekoj rizicnoj skupini? Jeste se upisali u skolu u Crikvi? Ja malog necu dati u vrtic. Uzasno me strah. Iako on zudi za drustvom, al prezivjet cemo nekako.
Dora slazem se s tobom. Kad vidim kako brzo vrijeme prolazi i ja samo zivotarim, dodje mi zlo. Necu se okrenuti, imat cu 50
godina i pitat se zasto sam jos uvijek tu…
Mrvicak drago mi je da si bolje. Nadam se da ce sada ici samo prema boljemu.
Curly javi se kako si!!
Zelim vam svima lijep i ugodan dan 😘😘
Bas ja o tome mislim ova dva dana. Kao vrtici krecu sa 11.5. Meni termin 15.6 ali vec krajem 5 mozemo ocekivati sve. I nisam pametna uopce dali da ga dajem. Znam da ce mi bit tesko sama sa njim kad muz ne bude mogao uzimati ga sa sobom ali vise se bojim da ne pokupi nesto a ja na kraju trudnoce. I nezz niti dali da ga dam poslije u 6 mj. Jaaao bas zeznuto.
Jutro krafne krafnaste!
Je je, ko je napisao, selidba je medu top stresovima(gubitak bliznje osobe, selidba, promjena posla, prekid dugogodisnje veze..) to su onako najveci sokovi za organizam. Bila sam jednom na nekoj radionici vjerojatno ima toga na netu pa mozete izracunat ‘koeficijent stresa’ zadnje dvije godine i koliko treba vremena da se covjek oporavi. :)
Ja danas ko da me vlak pregazio koliko sam strgana i dalje.
E Dora, cekam cekam jos 10 tak dana sluzbenih, a onda cu se bar naspavat nadam se :)
Jeste vi dobro? Mi pojeli popili, danas stize cvijece za balkon i montira se krevetic(da imam di drzat stvari s poda i spremit kufer za rodiliste he he he.
A kaktusice mogla si jos malo ostat u gradu da popijemo kavu. A opet, Crikva je blizu za dogovorit purgersko krafna okupljanje ;)
Moji jucer poslali jos zelenila i spinata i domace koke pa cemo danas kokicu u spaker za rucak. Desert, ideje??? :)
Jutro curkeeee.
Ja sam sinoc jako rano zaspala. Zglobovi su me satrali. Prvo su krenula koljena i onda se rasirilo na kukove. BebacI feel you, mislila sam da cu prosvikati koliko me bolilo. Na kraju sam zaspala na kaucu jako rano. Mrzim promjene vremena i kad mi se tako zglobovi upale. Jos kad me i koljena i kukovi bole i onda se ta bol spoji i imam osjecaj da mi se bedrene kosti raspadaju.
Dorauzivaj u kavici ❤️
Mrvicakdrago mi je da si danas malo bolje. I dalje ti odmaraj i ici ce to na bolje sigurno.
Curlykako si danas? Sko si vec pisala, ne zamjeri jer sam pola toga procitala u nocnim budnim stanjima s jednim okom otvorenim 🤣
Kaktusice moja. Sto da ti kazem. Znam da ti je tesko sve to ostaviti, al idi tamo di smatras da ce vama biti bolje. Dubrovnik je predivan grad, al ako niste sretni tu onda put pod noge. Znam da ti muz jako fali i ne mogu niti zamisliti kako ti je, al imas Mateja uz sebe, malu Kaktusicu u sebi i biti ces uz svoju obitelj koja ce ti moci pomoci i koja ce biti uz tebe. A na kraju krajeva, imas i nas da nam se izjadas kad god trebas ☺️
Zao mi zbog bolova☹cestitam na 28.tj🥳🥳🥳
💙
Oper je izoliran streptokok, vise se necu nervirati. Izgleda da je on normalan stanovnik moje vagine i mjehura, popit cu opet antibiotik i idemo dalje.
Žuža nisam ga jos upisivala u novu skolu jer je on 6.razred i kako stvari stoje oni ce do kraja skolske.godine imati online skolu. Za iducu ga prebacujem.
Zmya dolazit cemo mi ljeti na godisnje dole pa cemo se sigurno jednom stresti i pojesti makar palacinke u Dolce Vite 🍰🍨🍮
Rio draga , cestitam na velikom 28. tjednu 🥰😍🤩💞🥳
Zmya odmah sam isla googlat, nasla neki test na mindtools rezultat 302 high level risk 🤣🤣🤣 bolje da nisam radila
Desert: mama ce praviti krempite 🤤🤤
Jutro krafne krafnaste!
Je je, ko je napisao, selidba je medu top stresovima(gubitak bliznje osobe, selidba, promjena posla, prekid dugogodisnje veze..) to su onako najveci sokovi za organizam. Bila sam jednom na nekoj radionici vjerojatno ima toga na netu pa mozete izracunat ‘koeficijent stresa’ zadnje dvije godine i koliko treba vremena da se covjek oporavi. :)
Ja danas ko da me vlak pregazio koliko sam strgana i dalje.
E Dora, cekam cekam jos 10 tak dana sluzbenih, a onda cu se bar naspavat nadam se :)
Jeste vi dobro? Mi pojeli popili, danas stize cvijece za balkon i montira se krevetic(da imam di drzat stvari s poda i spremit kufer za rodiliste he he he.
A kaktusicemogla si jos malo ostat u gradu da popijemo kavu. A opet, Crikva je blizu za dogovorit purgersko krafna okupljanje ;)
Moji jucer poslali jos zelenila i spinata i domace koke pa cemo danas kokicu u spaker za rucak. Desert, ideje??? :)
S obzirom da moram lezati, mama malo kod mene pa ce mi sad raditi brzi nepeceni kolac s jabukama i pudingom jer imsm sastojke doma
Hm, idejice-neka savijaca, palacinke, cheescake, brownie, lazna mađarica, hola kocke, ja volim kinta kunte...ful brza je i preeeedobra je raw torta od cokolade i narance, ali i skupa jer u podlogu puno badema, kremu indijskih orascica, 2avokada i svasta nesto...pa tko voli zdravo😊
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji