Bebac nadam se da nećeš morat ove ture da će bit dobra beba :) meni je mala stvarno bila ok, imala je svojih faza kasnije kad nije htjela bez mene zaspat, posebno nakon bolnica…. ma super je, svidja mi se skroz!!!
Indy samo je san…. ali da te strese….. nadam se da si dobro i da momci strpljivo čekaju dan kad će upoznati mamu :)
Meni je mala napokon počela spavati pravu turu u sobi do 7ipo, pa se ne dižem po noći ni nju stavljati piškit, a ni ja :) vidit ćemo do kad će nas radost držati.
Hmm moram priznat da ne kuzim na sta mislis 😊
Dobro jutro curke. Čitamo vas. Ne javim se često. Doma je puno posla..... Iza prvog maja moram zvati za pregled ponovo..... Dobro smo, svaki dan se sve više osjetimo 👶🍼 dečko je aktivan na tatu..... Tjedan 23.sreća je velika. 🍀🍀Još malo i dučani se otvaraju... Veselim se nekima od njih.... 😎😎😎
Jutro drage moje krafnice 🍩🥰
Dora stvarno si dobri duh ovog foruma, kako se svakoj od nas obratis unatoc svemu sto sada prolazis. Ivica i Marica imaju divnu mamu 💞💞 Hvala ti na rijecima utjehe, svega sam svjesna, idemo u bolje, to smo i htjeli samo je na ovakav nacin i razdvojeni, ali i to ce proci.
Ta kavica baa lijepo izgleda, bas sam sretna da imaa jednu takvu pozitivnu i briznu zenu kraj sebe 🥰
Bebac zao mi je zbog koljena, uvijek nesto zeza u trudnoci, drzim fige da srceko bude radilo najbolje i da nece trebati kardiolog na porodu 🥰 I ja sam se cesto selila s muzem ali sve je to bilo nekako blizu, ovo je sad velika stvar i podrazumijeva i davanje otkaza i novi posao, malome nova skola i novi zivot, nekakva neizvjesnost ali nadam se da smo odlucili dobro 😌
Trancie idemo zauvijek, necemo se vracati vise... Zao mi je zbog stomka, nadam se da ce biti bolje danas 🤞
Indy stvarno su ludi ti nasi trudnicki snovi, koliko smo zapravo jadne pod stresom i opterecenjem 😔
Mrvicak bas mi je drago da si imala mirnu noc, Dorica je aktivna curka 😊 Nadam da se vise neces ovako prestrasiti i da nece biti takvih kontrakcija i bolova, ljubim 😘
Vicica oh da, to prevrtanje s boka na bok, kao slon se nekad osjecam... Jucer sam bas pisala, meni je takva bol u podrucju pubicne kosti, pomaze mi kada se okrecem ili kad ustajem da stisnem koljena.
.
Uspjela sam jutros obaviti urinokulturu, nista nisam prolila 😁 Al me uvijek cudi kako ujutro bude taman urin bez obzira na litre vode i caja kojima se natankavam tokom dana pa nekad i noci.
Bebac nadam se da nećeš morat ove ture da će bit dobra beba :) meni je mala stvarno bila ok, imala je svojih faza kasnije kad nije htjela bez mene zaspat, posebno nakon bolnica…. ma super je, svidja mi se skroz!!!
Indy samo je san…. ali da te strese….. nadam se da si dobro i da momci strpljivo čekaju dan kad će upoznati mamu :)
Meni je mala napokon počela spavati pravu turu u sobi do 7ipo, pa se ne dižem po noći ni nju stavljati piškit, a ni ja :) vidit ćemo do kad će nas radost držati.
Kontala sam da si se morala išuljati iz sobe.... da te ne čuje hhahahahha :) možda nisam ni pozorno čitala :*
Dora stvarno si dobri duh ovog foruma, kako se svakoj od nas obratis unatoc svemu sto sada prolazis. Ivica i Marica imaju divnu mamu 💞💞 Hvala ti na rijecima utjehe, svega sam svjesna, idemo u bolje, to smo i htjeli samo je na ovakav nacin i razdvojeni, ali i to ce proci.
Ta kavica baa lijepo izgleda, bas sam sretna da imaa jednu takvu pozitivnu i briznu zenu kraj sebe 🥰
Bebac zao mi je zbog koljena, uvijek nesto zeza u trudnoci, drzim fige da srceko bude radilo najbolje i da nece trebati kardiolog na porodu 🥰 I ja sam se cesto selila s muzem ali sve je to bilo nekako blizu, ovo je sad velika stvar i podrazumijeva i davanje otkaza i novi posao, malome nova skola i novi zivot, nekakva neizvjesnost ali nadam se da smo odlucili dobro 😌
Trancie idemo zauvijek, necemo se vracati vise… Zao mi je zbog stomka, nadam se da ce biti bolje danas 🤞
Indy stvarno su ludi ti nasi trudnicki snovi, koliko smo zapravo jadne pod stresom i opterecenjem 😔
Mrvicak bas mi je drago da si imala mirnu noc, Dorica je aktivna curka 😊 Nadam da se vise neces ovako prestrasiti i da nece biti takvih kontrakcija i bolova, ljubim 😘
Vicica oh da, to prevrtanje s boka na bok, kao slon se nekad osjecam… Jucer sam bas pisala, meni je takva bol u podrucju pubicne kosti, pomaze mi kada se okrecem ili kad ustajem da stisnem koljena.
.
Uspjela sam jutros obaviti urinokulturu, nista nisam prolila 😁 Al me uvijek cudi kako ujutro bude taman urin bez obzira na litre vode i caja kojima se natankavam tokom dana pa nekad i noci.
Ja sam negdje cula procitala dal je to zaista tako ili ne al kaze mi mame koje nosimo musku djecu da nam je tamniji urin..i kod mene je bez obzira koliko pila uvjek taman a pre trudnoce nije tako bilo sad u trudnoci se promjenilo ..Bilo bi interesantno da nam Dora javi kako je kod nje bilo 😊 ....ah ti snovi ..znam dasu samo snovi al opet covjeka nekako protresu al dobro je sad sam vec realizovala da je samo san ..sve je hvala bogu uredu ...idemo dalje u ovaj lijep dan ..
Bebac nadam se da holter nece prikaziti nista problematicno🙏🤞zna i meni preskakati i bila sam inace na pretragama svim i sve je bilo uvijek ok...morali smo i zbog sporta na sistematske svakih 6mj...obicno mi to bude u stresnim periodima
💙
Kontala sam da si se morala išuljati iz sobe…. da te ne čuje hhahahahha :) možda nisam ni pozorno čitala :*
Ahahaha ne ne, nego njegov krevetic je bio spojen sa nasim a velik je pa nisam mogla silaziti sa kreveta normalno nego puzati do kraja kreveta i sici. A to nije ugodno raditi odmah poslije poroda 😂
Trancie idemo zauvijek, necemo se vracati vise… Zao mi je zbog stomka, nadam se da ce biti bolje danas 🤞
Vicica oh da, to prevrtanje s boka na bok, kao slon se nekad osjecam… Jucer sam bas pisala, meni je takva bol u podrucju pubicne kosti, pomaze mi kada se okrecem ili kad ustajem da stisnem koljena.
.
Daaa, ujutro je uvijek puuuuno tamniji urin...drzim figice za dobre nalaze🤞🙏
💙
Kaktusica probat cu to ❤️ Joj ja sam isto skuzila da idete samo privremeno kod tvojih da niste sami... Znaci to je to... Mi smo isto odselili kod mojih tu nam je lakse iz puno razloga, pa cemo vidjeti kad mali bude par mjeseci gdje i kako
Kaktusica probat cu to ❤️ Joj ja sam isto skuzila da idete samo privremeno kod tvojih da niste sami… Znaci to je to… Mi smo isto odselili kod mojih tu nam je lakse iz puno razloga, pa cemo vidjeti kad mali bude par mjeseci gdje i kako
I ja sam tako po prijasnjim postovima skuzila 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji