Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    24. Travanj 2020. 22:41

Bebac24

https://ibb.co/SfBV5Kc

https://ibb.co/3hzQZww
    Evo ga krevetic 😊muz ga je popodne tako brzo sastavio i odneso u sobu od malog da nisam stigla ni slikati. Sad kad sam isla na kat za spavati sam isla i poslikati 😊

Jako lijepo😊😊

• anav05
    24. Travanj 2020. 22:42

Trancie

Ma mene nerviraju te rode i forsiranje dojenja; ja isto vjerujem vise medicini … ok svaka im cast rade dobrovoljno, bez icega.. ali isto ako neko ne djeli isto misljenje byby… meni je ok stvar izbora oko dojenja/nedojenja… ako bi me to vise unistavalo ja bi radje djete prebacila na formulu i bila normalna nego se trala oko toga… meni je Bogu hvala sve islo vise manje ok, iz neke sitne probleme… ali ima ljudi koji ae satrase

Slazem se u potpunosti.

Mokvica
    24. Travanj 2020. 22:52

Maggy čestitke na odličnom pregledu, kod tebe je sve kako treba biti. 🤗 I jako si zgodna, boja haljinice mi je super! 🌺
    RitaM dobro nam došla! Sve koje smo prošle OGTT smo strahovale od njega, ali istovremeno i tamanile krafnice, kolačiće i ostale slastice pa su ipak većini nalazi bili ok, biti će tako i kod tebe. 😉
    Dora draga ma kod mene je sve ok, tu i tamo koja kontrakcija i bolovi u leđima, ali ništa značajno. Curkica se stalno javlja i to mi je najvažnije. 🥰 Čekam tvoje ponovno javljanje i izvještaj o novom mazuckanju sa Ivicom i Maricom. 😘
    Vucica zadnjih par dana baš gledam preporuke za kolica i mislim da ćemo i mi uzeti ta. Samo ih želim prije vidjeti uživo tako da ćemo pričekati da ukinu zabrane kretanja između županija da možemo do Zagreba.
    Mrvičak stvarno mi je žao da se tako osjećaš i da ta bol i kontrakcije ne prestaju. Nadam se da će se tijekom noći ipak stanje poboljšati i da nećeš morati na hitnu. Drži se!
    Zara priznaj da si pojela previše sladoleda i da je on krivac za grlobolju. 😜 Šalu na stranu, nadam se da ipak nije viroza u pitanju.
    Lina to je samo vaš dan i napravite onako kako vas dvoje želite. Baš kako si rekla, kome paše može s vama proslaviti, kome ne, ne mora. Ne daj da ti drugi to pokvare.
    Kaktusice normalno da ti je teško. Za tu odluku je trebalo vremena i vjerujem da sad kad je realizacija skoro na vratima nije uopće lako, ali iz svega što si navela čeka vas bolja budućnost i to si imaj u glavi. Već sutra će biti bolje,  zato danas izbaci sve iz sebe i naprijed u nove pobjede! 😉
    Marmar čitala sam za Diantal gel dosta preporuka iako njegova primjena ovisi od bolnice do bolnice, neki ga znaju primjeniti, drugi ne. Tako da ne znam koliko je isplativo uzeti nešto što mi možda neće niti znati/htjeti/stići aplicirati.
    CurlySue ne preostaje ništa drugo nego mirovati i nadati se najboljemu, a mi ćemo  ti pomoći slanjem pozitivnih vibrica. 😘
    Ena žao mi je zbog bolova i problema sa disanjem. Nisam imala takvih problema pa ti ni ne znam ništa o tome.
    Brbica kako umiljato izgleda. 😍 Te životinjice stvarno znaju izmamiti i onu trunčicu radosti iz dubine nas kad nam je najteže.
    Bebac krevetić je odličan! 👌
    Sad odoh na spavanje, laku noć krafnice! 

• lina27
    24. Travanj 2020. 22:56

anav05

lina27

.p.s i kumi je tesko palo jer je imala planove za sljedeci vikend i kao odkud sad to da se vise dogovorimo sta zelimo, a svi znaju da nije zavisilo ni o meni ni decku.. cekali smo.odobrenje!! 🙈 morala sam vam se pojadat haha

Vjerujem da ti je sigurno puna kapa svega, ali samo svojim putem, mirno i sretno.
    Mi smo se ženili pred dvije godine, o obitelji jednoj i drugoj necu pricati, sto smo sve trebali itd.
    Mi recimo nismo htjeli crkvu, već samo matičara. Krv su nam na slamku popili neki, čak i na samom vjenčanju pitali U koju cemo sad crkvu?😡😡
    Bitno da ste vas svoje sretni.
    Vjenčajte se i budite sretni do kraja zivota, to je najvaznije.
    I sretno❤

Hvala ❤  svima je tesko u ovoj situaciji i svima je puna kapa svega i tako sam sretna bila sto ipak cemo moci barem se vjencati nekako pa svadbu naknadno i krstenje i znam da je korona pa doma sam vec 6 tjedana i vise ali nas je dan.. nisam ocekivala.te neke reakcije jer znalo se koliko se borimo za taj datum i onda odjednom je problem zaraza koliko ce nas bit,moja familija ce mi kvocat jer nismo crkveno prvo nego cemo maticara...noo.. vjencat cemo se i organizirat sve pa makar bili sami i sami slavili 🤣

• anav05
    24. Travanj 2020. 23:01

lina27

anav05

lina27

.p.s i kumi je tesko palo jer je imala planove za sljedeci vikend i kao odkud sad to da se vise dogovorimo sta zelimo, a svi znaju da nije zavisilo ni o meni ni decku.. cekali smo.odobrenje!! 🙈 morala sam vam se pojadat haha

Vjerujem da ti je sigurno puna kapa svega, ali samo svojim putem, mirno i sretno.
    Mi smo se ženili pred dvije godine, o obitelji jednoj i drugoj necu pricati, sto smo sve trebali itd.
    Mi recimo nismo htjeli crkvu, već samo matičara. Krv su nam na slamku popili neki, čak i na samom vjenčanju pitali U koju cemo sad crkvu?😡😡
    Bitno da ste vas svoje sretni.
    Vjenčajte se i budite sretni do kraja zivota, to je najvaznije.
    I sretno❤

Hvala ❤ svima je tesko u ovoj situaciji i svima je puna kapa svega i tako sam sretna bila sto ipak cemo moci barem se vjencati nekako pa svadbu naknadno i krstenje i znam da je korona pa doma sam vec 6 tjedana i vise ali nas je dan.. nisam ocekivala.te neke reakcije jer znalo se koliko se borimo za taj datum i onda odjednom je problem zaraza koliko ce nas bit,moja familija ce mi kvocat jer nismo crkveno prvo nego cemo maticara…noo.. vjencat cemo se i organizirat sve pa makar bili sami i sami slavili 🤣

Vjerujem da ti je nakon toliko truda, a i borbe s glupom koronom puna kapa svega. Treba hrabrosti, vjeruj, ali najvažnije da ste vi sretni.
    Mi smo na kraju imali dam kakav smo htjeli.
    I danas kad pričamo, sve je točno onako kako smo zamislili.
    Držim fige da bude sve ok😊🥰

Rose1
    24. Travanj 2020. 23:06

Trancie

Ma mene nerviraju te rode i forsiranje dojenja; ja isto vjerujem vise medicini … ok svaka im cast rade dobrovoljno, bez icega.. ali isto ako neko ne djeli isto misljenje byby… meni je ok stvar izbora oko dojenja/nedojenja… ako bi me to vise unistavalo ja bi radje djete prebacila na formulu i bila normalna nego se trala oko toga… meni je Bogu hvala sve islo vise manje ok, iz neke sitne probleme… ali ima ljudi koji ae satrase

Slazem se

💙

Rose1
    24. Travanj 2020. 23:07

Bebac24

https://ibb.co/SfBV5Kc

https://ibb.co/3hzQZww
    Evo ga krevetic 😊muz ga je popodne tako brzo sastavio i odneso u sobu od malog da nisam stigla ni slikati. Sad kad sam isla na kat za spavati sam isla i poslikati 😊

Bas lijepo🥰

💙

Vrapčić123
    25. Travanj 2020. 00:09

Curke zna li koja od vas uključuje li KKS po ambulantama i davanje urina? Imam uputnicu za KKS, ali me zanima hoću li i urin hoću li morati davati? I to nije onaj srednji mlaz kao za UK ili? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    25. Travanj 2020. 02:11

Vrapcic, obicno ne ukljucuje. Trazi se posebno urin. Sad ne znam sta ti je dr napisala na uputnicu. Moja sve to sad salje elektronski, pa ni ne znam sto sve napise. Dajes isto srednji mlaz...ja uvijek dajem srednji mlaz urina. Jedino se kod onog skupljanja 24-satnog urina kupi cijeli mlaz. Ja cu u ponedjeljak ici obaviti isto urin

Rose1
    25. Travanj 2020. 04:12

Vrapčić123

Curke zna li koja od vas uključuje li KKS po ambulantama i davanje urina? Imam uputnicu za KKS, ali me zanima hoću li i urin hoću li morati davati? I to nije onaj srednji mlaz kao za UK ili?

Kao sto kaze Fluffy, obicno ne obuhvaca, mora bas pisati na uputnici

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI