Jutro cure, nadam se da ste imale mirnu noc 😊 moj gospodin je nocas ima party, malo mjehur pa bubrezi, onda je ocito skuzio da ima gore i zeludac 😅😅 bilo je veselo 💚
Daa pasica je curica, strasno umiljata i njezna.. Malo blago 😁
Jel normalno da mene niko nije slao na urinokulturu dosad? Jel to obavezno ili se obavlja samo kad obicni urin nije okej?
Jutro cure, nadam se da ste imale mirnu noc 😊 moj gospodin je nocas ima party, malo mjehur pa bubrezi, onda je ocito skuzio da ima gore i zeludac 😅😅 bilo je veselo 💚
Daa pasica je curica, strasno umiljata i njezna.. Malo blago 😁
Jel normalno da mene niko nije slao na urinokulturu dosad? Jel to obavezno ili se obavlja samo kad obicni urin nije okej?
Kad urin nije ok 😊
Jutro 🌹🐞🌹🐞🌹🐞🌹
Naravno da umjesto da sam se nocas naspavala prije holtera neee, od 3 sam budna.
Koljeno me boli nikako da prestane a ja da mogu zaspati...
Nadam se bar da ce malo kise paati vec kad me boli. I to sad ocekujem ovu noc da me boli drugo.
Nadam se da ste ostale imale bolju noc 😊
Jutroooo cure ☺️
Brbicaa mene su slali 2 puta na UK ali uvijek iz nekog razloga, npr sumnja na infekciju jer se skratio cerviks. Mislim da se ne radi rutinski, ali urin da.
Vrapcic ne ukljucuje, mora bas pisati. Meni sad na uputnici pise kks a bas smo naglasile da necu urin davati
Cure kako ste jutros? Mrvicak, Curly i ostale?
Mene nocas opet nova bol, svaki put kad se okrenrm s boka na bok ostra bol u donjem dijelu iznad pubicne kosti... Stavljan vec 2 veceri neke vaginalete gentamicin tako nesto nadam se da nije od toga
Jutro svima!!!
Brbica nisu ni mene slali, jednom sam sama privatno nosila i jednom kad sam bila na hitnoj
Vucica mene boli dolje lijevo kod okretanja...i druge cure su se zalile da ih boli prilikom okretanja...vjerojatno beba nesto pritisce
Kako ste jutros cure? Mrvicak, Curly?
Dora vijesti iz bolnice❤? To sve cekamo
💙
Dobro subotnje jutro krafnice moje slatke!
Zelim svima lijep dan, a curkama koje nam pune tjedne da to lijepo i obiljeze 😊🥳🥳🥳🥳
Dana malena ce dobiti bas divnu vezicu i ostale stvarcice, jao sad cu se i ja morat bacit to pogledat 🤭
Mrvicak, Rose, Curly ljubice, kako je prosla noc? Mislim na vas skroz, nadam se da ste bolje jutros 😘😘😘
Zaraa znam kako ti je, mene vec gledaju kao da nisam normalna, ja sam skroz u japankama, nisam slape nijednom obula, mislim da cu ih vratit muzu sa iducom razmjenom, nek i nosi kuci, vruceee mi je 🙈 tijekom noci bi sve dala za casu iscijedjene narance iz frizidera 😬
Lina draga, zao mi je sto imas stres od iscekivanja sto ce i kad biti s vjencanjem sad jos i hendlat druge ljude i njihova ocekivanja..pokusaj to hladno odrezat, taj dan je TVOJ I BUDUCEG MUZA dan, a ne njihov, vi ste u centru paznje i mora biti kako vi zelite. Ne daj da ti se itko nametne sa svojim prohtjevima, tko zeli neka dodje u miru i na nacin na koji ste vi kao mladenci odlucili, a ostali ne moraju ni doc, nitko nikog ne sili da dodje! Kuma ce morat malo sic sa sarenog jednoroga i razumijet da ima cast biti ti kuma, ne znam kakav plan ima, ali sigurno je lakse to otkazat nego kumstvo za Boga miloga, malo empatije pokazat i stavit nekog drugog, mladenku koja ju je izabrala, na prvo mjesto! Ajde lijepa nasa, glavu gore!! Vas troje cete i sluzbeno postati obitelj, zena i muz s malom bebicom 🥰 veseli se tom divnom novom razdoblju koje je pred vama!
Kaktusica mila moja! Normalno da ti je tesko, selidba je iza gubitka bliznje osobe 2.najveci stresor, 3.su prirodne nepogode..i da je najsavrsenije preseljenje u pitanju, jedno poglavlje zivota se zatvara..pokusaj svoje emocije trenutno usmjeriti na cinjenicu da selite u bolje, da imas zdravu i veselu bebicu na putu, Mateju ce jako zdravstveno koristiti kvarnerski zrak, tvoji ce vam biti blizu, svi vas zeljno iscekuju!! Znam da ti je uzasno bez muza to sve sama odradjivat, ali mi zene smo stvorene da mozemo nevjerovatne velike i teske stvari iznijeti i da nas to jos i osnazi. Hvala Bogu da je ziv i zdrav, znam da ti je svaki dan dugacak i tezak ali PROCI CE, guraj jedan po jedan i neka te ne preplavljuju emocije toga sto se cini da je beskrajno puno takvih dana, nije, proci ce i prije nego se snadjes, ceka te svasta nesto tijekom tih dana i rjesavaj na dnevnoj bazi stvari, funkcioniraj jer te Matej i Petrica trebaju zdravu u fizickom, ali i psihickom smislu!! Takodjer i gdin. Kaktusic treba svoju lijepu, dragu, pametnu i zdravu zenu u godinama koje se pred vama!! Isplaci se i istresi sve van, ne gomilaj te tuzne emocije u sebi, izbaci sve van i digni se nazad jer ti si Majka hrabrost!!! Mozes ti to, mozda ti se nekad ne cini da mozes, ali stvarno mozes!! 💝 grlim te tisucu!!
Bebac daaa, mazili smo se jucer 🥰 sad ne mogu docekat podne da cujemo ocemo i danas 🤭 krevetic je divan!!!
Zmya jedva cekam da odes na porodiljni, pegledaju te gore nego krafnice kartice za online shoppinge, a posteno ih peglamo..Izdrzi jos mrvu i ne daj se upregnut nakon tog roka! 😘😘
Indy bas si me nasmijala sa VIP clanovima, hvala ti 🥰 ti samo sto vise odmaraj, sve si lijepo spremila i pripremila i organizam sad skuplja snagu za duplu srecu koja vam stize!! Spavaj svaki dan kad god ti je potrebno!! 😘
Vrapcic ne poznajemo se uzivo, ali ako sam ikakav dojam stekla o tebi onda je to da si super prijateljica!! Pa ljudski je da se zapitas i budes ljubomorna kako nekome sve ide divno i krasno, a ti se moras pomucit za sve, meni isto dodju takve misli, al kako na nista ne mogu utjecat samo stisnem sake i kazem ajde zivote robijo, jel to sve sto imas? Mogu ja i to!! 💪🏼
Zuza pakiraj se i idi tamo gdje se dobro osjecas! To je ogroman korak i zahtjeva svasta poslozit u zivotu, silnu hrabrost i trud, ali cure moje, zivot je toliko prolazan, iskoristite svaki trenutak i ne trosite godine i zivotu energiju ni na ljude ni na posao, a pogotovo ne na materijalno koje vas ne ispunjava!!😘
Vrapcic vauuu hvala ti sto su Ivica i Marica tako lijepa inspiracija!! Slazem se sa svim napisanim!! 💜💙💕
Tvoj muz i ti skupa s njim ste nevidjeni borci!! Greta ima divne roditelje i sigurna sam da vas ceka neopisiva sreca i da ce ona biti nagrada za svu bol i patnju koju ste hrabro prozivjeli i prezivjeli!🥰
Curly znam koji strah prozivljavas, pokusaj u sebi iznaci snage i vjere da ce biti dobro, neka te ne obuzima malodusnost, bebica je jaka i premda nije blizu termina moze izdrzati, na najboljem si mogucem mjestu trenutno i stignu pravovremeno reagirati ako bude potrebe! Ljubim te sunce nase, frckice nasa draga!! 😘
Ena meni je bilo skoro stalno tako pred kraj, bebe stiscu organe i siri se prsni kos, normalno je, pokusaj neke tehnike disanja i naci polozaj dok lezis u kojem ti je lakse!
Mene spasio DESNI bok, a preporuca se uvijek lijevi, nadji poziciju koja tebi pase, a svakako izbjegavaj ledja da ti ne stisnu zilu kojom kisik pumpa u srce!
Brbicaa preslatka je 🐶 na uk salju ako se pokaze potreba!
Amneris drzi se i ti miska, nadam se da ce se ubrzo stvari i zivot koliko toliko vratit u normalu i da cete biti skupa za cas! 💕😘 hahaha kako citam naknadno i sastavljam komentare vidim da i tebe sekiraju jednorozi, a i ja ih korstim za bolje docaravanje nerealnosti 🤣🤣😅
Tranice bas sam istu stvar pisala za dojenje!
O rodama imam posebno misljenje, al mi ga se ne da ni tipkat koliko me smaraju 😅
Mokvica super, glavno da ona lupka i da si ti mirna! 💝😘😘
Bebac i Vucica nadam se da je pred vama ljepsi dan nego sto je bila noc!
Aaaa ja se rastapam, moja teta servirka je tu 💝
https://ibb.co/B4V1mVL
Sortiraj odgovore
Najstariji