Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    24. Travanj 2020. 22:08

Zmya ovo na Huawei stranici sam uspjela naći. Evo prebacila slike na komp i većina se izgleda mogu normalno otvoriti na kompu, ne na mobu, na mobu i dalje isto. Ajd lako za ove sad trudničke slike, nisu mi u mobu neke važne fotke s putovanja i slično, al me frka da mi tak krenu nestajati kad bebica dođe. Hvala na savjetu za vađenje memorijske, pokušat ću tako. 😘
    Amneris jako si me nasmijala sa ovim zadnjim sa jednorozima! 😂😂😂
    Rose 💖💖💖

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    24. Travanj 2020. 22:12

Amneris ni tebi nije lako, puno je 2 mjeseca biti bez nekoga tko je sad najbitnija potpora...drzite se i vi, jos malo pa ste skupa 😘😘 A za Rode se slazem, ta iskljucivost oko svega je bas iritantna. I ja bi voljela da sve bude savrseno, da plan poroda bude ispostovan ali uvijek cu vjerovati struci,pogotovo kad je medicina u pitanju. Jedino u cemu im dajem 100% priznanje je da su maherice za dojenje i AS.

dana130
    24. Travanj 2020. 22:20

Vrapcic ❤️❤️ i za tebe i muza. Svaki pit se najezim i nasmijem od dragosti sto ste izvukli najbokje i sto je muz dobro 😘😘

Baby girl 💜

Trancie
    24. Travanj 2020. 22:22

Ma mene nerviraju te rode i forsiranje dojenja; ja isto vjerujem vise medicini ... ok svaka im cast rade dobrovoljno, bez icega.. ali isto ako neko ne djeli isto misljenje byby... meni je ok stvar izbora oko dojenja/nedojenja... ako bi me to vise unistavalo ja bi radje djete prebacila na formulu i bila normalna nego se trala oko toga... meni je Bogu hvala sve islo vise manje ok, iz neke sitne probleme... ali ima ljudi koji ae satrase 

• Bebac24
    24. Travanj 2020. 22:22

https://ibb.co/SfBV5Kc

https://ibb.co/3hzQZww
    Evo ga krevetic 😊muz ga je popodne tako brzo sastavio i odneso u sobu od malog da nisam stigla ni slikati. Sad kad sam isla na kat za spavati sam isla i poslikati 😊

• anav05
    24. Travanj 2020. 22:26

lina27

.p.s i kumi je tesko palo jer je imala planove za sljedeci vikend i kao odkud sad to da se vise dogovorimo sta zelimo, a svi znaju da nije zavisilo ni o meni ni decku.. cekali smo.odobrenje!! 🙈 morala sam vam se pojadat haha

Vjerujem da ti je sigurno puna kapa svega, ali samo svojim putem, mirno i sretno.
    Mi smo se ženili pred dvije godine, o obitelji jednoj i drugoj necu pricati, sto smo sve trebali itd.
    Mi recimo nismo htjeli crkvu, već samo matičara. Krv su nam na slamku popili neki, čak i na samom vjenčanju pitali U koju cemo sad crkvu?😡😡
    Bitno da ste vas svoje sretni.
    Vjenčajte se i budite sretni do kraja zivota, to je najvaznije.
    I sretno❤

• anav05
    24. Travanj 2020. 22:28

kaktusica

Ajoj Mrvicak bas mi je zao da te tako muce i kontrakcije i ta bol 😔 Vjerojatno nije nista alarmantno ali ajde budi pametan…
    Ja sam GLUPACA danas isla kopat i gledat te mjere i opseg trbuha bebe pa sam se rasplakala zasto moja ima za tjedan i po manji (a trudnoca znam da je za tjedan manja) pa me taman zvala prijateljica, kao narucena. Ona je kardiolog i ima svoje tri cure pa me stvarno utjesila. Kaze da su me taj dan gledala.tri razlicita ginekologa da bi imala tri razlicite mjere, onda da pogleddam sebe jer sam i sama visoka i mrsavija a i da se sad beba razvija drugacije, nekad je veci trbuh, nekad glava, nekad kosti a sto se tice kilaze kaze da svaki pa i najbolji uzv moze fulati i do 1 pune kile. Malo sambmirnija ali pucaju me hormoni, usamljenost i strah… Uglavnom, sutra trazimo propusnice i najvjerojatnije pocetkom tjedna idem kod mojih. Koliko sam sretna toliko sam i tuzna jer pitaj Boga kad cu muza vidjeti, ako sranje s koronom potraje i bude radna obaveza mozda ni do 8.mj. 😔 Sto raditi nego izdrzati, nema druge, stisnuti zube, srce i osjecaje i ici dan po dan. Spakirala sam nam osnovno i kad se sjetim da ostavljam sve ovo, stan kojeg smo tek kupili i uredili i 15 godina zivota u ovom gradu jedva dodjem do zraka, uzasno mi je tesko ali sad je trudnoca najvaznija i moram izbiti iz glave emocije i sjetu…

Jako mi je žao ovo čitati...ali bravo za hrabrost, bravo za razum. Osjećaji su uvijek tu, i muž i ti znate što imate zajedno.
    Skupi snage, mi amo ti uvijek tu😘

• anav05
    24. Travanj 2020. 22:33

Vrapčić123

Curke draga hoću vam napisati par ohrabrujućim riječi. Zbilja nije ni malo lak period za biti trudan, em korona, em ta psihoza oko toga, pa bili potresi, mnogi ne rade kako treba, svaka nekih tegoba i problema u trudnoći, upitni poslovi, općenito je situacija možda gora nego ikada… Ma užas, užas. Ali sjetite se da će naše bebe biti jake ko lavovi mali, obzirom da će se roditi upravo ove lude 2020. godine koju ćemo svi pamtiti zbilja.. Ja se samo sjetim lavića i lavice Ivice i Maricekako je ona snažno stisnula šakice, a on ih onako hrabro digao. Vidi se da se bore! Pa moramo se ugledati u ta mala bića kako su jaki i snažni. Pravi mali borci! Curke moramo pozitivno misliti, nema nam druge, zbilja. Poludjeti ćemo inače. Uvijek se sjetim svog muža, kada je bio na onim zadnjim kemoterapijama, kada je bilo upitno hoće li preživjeti ili ne, njemu je čaša bila uvijek polu puna! I evo ga, živ i zdrav, zdraviji od mene zapravo. A tri puta pobijedio rak. Moramo skupiti snage, one zadnje atomiće, barem za naše slatke i vrckave bebe u debelim trbusima koje ćemo uskoro maziti i grliti dan noć! ❤️

😊🥰🥰

ena0206
    24. Travanj 2020. 22:34

Rose i kaktusica hvala na odgovorima. Bas me umirite cute svaki put kad vidim da se događa i drugima ❤️
    Bebac bas je lijep krevetic.. 😍 Ja sam isto gledala za dnevni boravak..

• anav05
    24. Travanj 2020. 22:39

Amneris

Mrvičak, Curly, kaktusica držite se ženske! Cure su vam sve dobro rekle, ja mogu samo potpisati njihovo sve rečeno. Posebno kaktusica suosjećam s tvojom situacijom, meni je slično, nisam vidjela svog dragog od kraja veljače. Ali ovo njesra s koronom ide na bolje i znam da ćemo se uskoro grliti.
    Dianatal gel - imam cijeli paket, pola planiram prodati, obavezno ga nosim u rodilište. Vidjela sam da Rode nisu nešto za to, ali one mi nisu relevantne baš za te stvari, one su za totalno natural porod uz meditacije, duge, mirisne štapiće i jednoroge bez ikakvih pomagala tako da sam i očekivala to od njih.

..."natural porod uz meditacije, duge, mirisne štapiće i jednoroge bez ikakvih pomagala tako da sam i očekivala to od njih.".
    Vrištim😅😂😂
    Ja sam poslušala ovaj tečaj na netu...iskreno,meni je bilo onako.
    Ne znam, nisam se s njima našla na istoj valnoj duljini, valjda🙈🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.