Rio, ova prva haljina mi se posebno svidja 😍😍
Panda, ajme kolko dugo nisam jela lisnato s cokoladom. A mene danas ceka ledeni vjetar. Ne mogu docekati 😂
Kolačić mi kupili tekući bio deterdžent iz Dm-a. Piše na njemu da je pogodan za bebe. Bebinu robicu ćemo samo s tim prati.
Mimoza samo polako, nemoj se jako forsirati. Ja kad radim nešto, malo radim, pa moram odmorim, pa radim, pa opet odmaram. Drugačije ne mogu, nemam snage. Mislim da ti je to za kile, samo naravno nebi bilo dobro da sad kreneš puno gubiti. A kila gore, dolje nekako mislim da je to sve ok.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic ja pijem taj iz dm-a kad nema onog Volkelovog iz bio&bio (koji je jos gorci, bljak), popijem dnevno 2 dcl. Sad cu poceti i s cajem od brusnice. Ali ja sam eto ocito sklona tim upalama i bakterijama u ovoj trudnoci pa nista ni ne pomaze.
Svea meni je jucer bio tlak 165/105. Cim sam dosla doma 120/80. Jutros 115/70. Sto ti je strah...
Mjere bebe moja je jucer procijenjena na 850g. Sve skolski osim obujma trbuha koji je za tjedan nizi ali sve je to tu negdje. Mali je uvijek bio veci. Bas jucer i dr. komentira kako nisu sva djeca ista, sin je na tatu jaci malo a jedno dijete da bude na majku 😅
Rio kjuuut si!
Kolacic ja sam ti prala sa ultra sensitive praskom iz dm-a, onaj njihov denkmit. Umjesto omeksivaca sam stavila zlicu octa(odokativno) i dodala sam par kapi eukaliptusovog ulja u posudu za prasak. Sve sam ponovno stavila na ispiranje kad je masina zavrsila.
Za vikend cu peglati - bodice obavezno iznutra i rukave izvana, ovo sto stavljaju u usta i po licu.
Rio kjuuut si!
Kolacic ja sam ti prala sa ultra sensitive praskom iz dm-a, onaj njihov denkmit. Umjesto omeksivaca sam stavila zlicu octa(odokativno) i dodala sam par kapi eukaliptusovog ulja u posudu za prasak. Sve sam ponovno stavila na ispiranje kad je masina zavrsila.
Za vikend cu peglati - bodice obavezno iznutra i rukave izvana, ovo sto stavljaju u usta i po licu.
Jel roba ne smrdi nakon tog octa? Kad kazes da si dodala i eukaliptusovo ulje...mozda to ublazi miris, ali nekako me strah da ce roba imati onaj kiseli miris octa 😁.
U svakom slucaju cu uzeti taj senzitiv deterdzent za bebe i peglanje obavezno.
Jucer me doktorica pitala jel otac visok, jer nam je mala za 3 tjedna naprednija po visini i kaze mi da ce biti visoka beba. Istina da smo i mi visoki i moze biti, ali sad me strah koliko da uopce onda bodica i odjece velicine 50 jos kupujem. Do sad sam kupila 3 bodija 50/56, a ostala oblekica mi je 56 do 63(ja mislim). Nema mi smisla trositi na nesto sto ce joj od rodenja biti premalo 🙈. Od sad cu se samo na >60 velicine orjentirati. Pa sto ako joj prvih tjedana bude malo preveliko...bolje tako, nego da ni jednom ne moze obuci ili da ju tiska.
I da, hvala svima na cestitkama 🎉🥳
Rio haljine su baš lijepe, osobito prva! 😍
Kaktusica joj nadam se iskreno da ćeš se nekako te riješiti te dosadne upale! 😐 Da, i ja sam baš gledala onaj iz Bio&Bio, ali kako sam jučer bila u Dm-u onda sam si ovaj kupila.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
PRANJE robice ,ja sam iskreno koristila prasak koji inace koristim samo manju kolicinu ,bez omeksivaca iskreno ocat sam zaboravila al sam svakako koristila duplo ispiranje jel moja masina nema beby program ,ona masina koja ima beby program je ustvari duplo ispiranje bar ja mislim..i uspjela sam ispeglati sve tako sam...sad cu u ormar da poslozim ,pelene moram ,dekice da perem al polako kao sto sam napisala ja brze ne mogu a i da se forsiram zaista nema potrebe pa polako ..jedno po jedno najvaznije mi je da sam pocela al da znate one koje misle to je brzo vjerujte ima posla ..al ovo je najljepsi posao vjerujte koji mozemo da imamo ..🤗🤗🤗
Rio kjuuut si!
Jel roba ne smrdi nakon tog octa? Kad kazes da si dodala i eukaliptusovo ulje…mozda to ublazi miris, ali nekako me strah da ce roba imati onaj kiseli miris octa 😁.
U svakom slucaju cu uzeti taj senzitiv deterdzent za bebe i peglanje obavezno.
Jucer me doktorica pitala jel otac visok, jer nam je mala za 3 tjedna naprednija po visini i kaze mi da ce biti visoka beba. Istina da smo i mi visoki i moze biti, ali sad me strah koliko da uopce onda bodica i odjece velicine 50 jos kupujem. Do sad sam kupila 3 bodija 50/56, a ostala oblekica mi je 56 do 63(ja mislim). Nema mi smisla trositi na nesto sto ce joj od rodenja biti premalo 🙈. Od sad cu se samo na >60 velicine orjentirati. Pa sto ako joj prvih tjedana bude malo preveliko…bolje tako, nego da ni jednom ne moze obuci ili da ju tiska.
I da, hvala svima na cestitkama 🎉🥳
Nas svoje smo isto dosta visoki, tako i curica raste.
Br.50 imam doslovno valjda 2 bodića što sam od frendice dobila i niti ne planiram ništa više kupovati.
Imam:
5 bodića kratkih rukava za po danu i 2 što se bočno kopčaju,
15ak bodića dugih rukava i 4 sto se bočno kopčaju,
6 pari hlačica,
3 vestice dugih rukava,
4 pidžame dugih rukava i nogavica.
I to je to od 56.
Sigurno ce netko kupiti tu malu robicu.
Ako bas bude falilo, odem kupiti.
Ostalo sam uzela 62...
Vrapcicja sam ti po deci pila i dodala vode. Jednostavno mi je pre kiselo bilo pa sam prestala. Drzim se radje caja 🤣
Stigo H&M💃🏻💃🏻 Ovaj put sam pogodila brojeve i pre zadovoljna sam.
https://ibb.co/1Xwyvsg
https://ibb.co/ZSJw0vG
Sad jos bebina dostava 😁
Jako su ti lijepe obe😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji