Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    22. Travanj 2020. 12:53

mimoza

Mrvicak znale smo mi da ces se ti vratiti 🤗 nema ti mrdanja od nas.
    Dana super su kolica, mozes iskoristiti i za drugo dijete ako bude drugog spola. Ja volim te nijanse sive boje.
    Zmya, Rio povedite i mene kad budete isle na te tretmane ljepote, da se osjecam kao zensko 😬😂
    Moja vaga u zadnja 3 dana biljezi -1kg 😂 ma je li to moguce. Ove kile u trudnoci su stvarno cudo, rm za cas dodju, em za cas odu 😁
    Nego ja sam malo skrenula od jucerasnjeg razgovora s doktoricom. Pocela sam kao luda da cistim kucu (iako sam generalku vec obavila), jer sve mislim kako cu iznenada ici roditi, a ostat ce mi ne ociscen pod ili ne oprane zavjese u dnevnom 🤨😰 Sad kao budala hodam s krpom po kuci i samo nesto brisem, a sve cisto.

Rekla bi moja frendica da se ko prava trudnica gnijezdiš😊
    Nemoj se preforsirati.

Ja sam prva 4 mjeseca skoro bila na -1 kg, sad sam na +4. Mah, doma vagu nemam uopce, bas to, ludo dolaze i odlaze😅😁

selena
    22. Travanj 2020. 12:53

Rio13 -bas su lijepe haljinice, trbuh ti je malecki u njima   
    Mislim da ću si i ja naručiti ovu drugu, dobra je i poslije poroda, ne vide se kile koje ostanu poslije poroda 

30.07.🥰🥰

mimoza
    22. Travanj 2020. 12:54

Panda drzim palceve za dobar rezultat😊
    Leonie super za dobar pregled i stvarno je mala debeljuca 🤗 moj je 31+5 bio 1850g, ne boj se carskog zbog bebine kilaze, mislim da je bitnija indikacija obim bebine glavice. 
    Kolacic ja sam prala robicu na 60 stepeni bijelo (Tetra pelene, posteljinu, bodice, peskire), na 40 stepeni sareno sa bebi tecnim deterdzentom sa duplim ispiranjem, bez omeksivaca. Poslije jos opeglala s parom. Cestitke na punom tjednu 🤗
    Vrapcic negdje sam citala da je cak i normalan gubitak kilaze u visim tjednima, jer se smanjuje kolicina plodne vode, pa ne bi bilo lose jos 2-3 da odu imam zalihe😂 al cisto sumnjam, kod mene samo idu u plus.
    Rio super haljinice, bas si sva cvijetna 😊

selena
    22. Travanj 2020. 13:06

Da, bas su super, obje su mi lijepe. Ova druga vise jer ne volim bas da mi je gore otvoreno (imam male cice). 
    Idem i ja malo prosurfat pa nešto naručiti, bas ste me zarazila vi na forumu 😂

30.07.🥰🥰

Polly
    22. Travanj 2020. 13:09

Mrvičak nisi nam ni otišla, već si nazad i baš neka si 🤗🤗😘
    CurlySue super da nema više trudova, proći će i to brzo sve. Ne znam koja je razlika između primanja antibiotika venski i oralno? Moja prijateljica je isto infekciju rješavala venskim primanjem antibiotika, a meni dao oralno pa sad ne kužim u čemu je fora...
    Dana i ja kupila Stokke kolica, ali samo konstrukciju i sportsko sjedalo u Lesnini na popustu, boja grey melange. Košare nije bilo u toj boji, imali su samo crnu pa to nisam htjela i sad stalno čačkam gdje da naručim samo košaru. Gdje si ti kupila svoja kolica? 

• CurlySue
    22. Travanj 2020. 13:23

Polly

Mrvičak nisi nam ni otišla, već si nazad i baš neka si 🤗🤗😘
    CurlySue super da nema više trudova, proći će i to brzo sve. Ne znam koja je razlika između primanja antibiotika venski i oralno? Moja prijateljica je isto infekciju rješavala venskim primanjem antibiotika, a meni dao oralno pa sad ne kužim u čemu je fora…
    Dana i ja kupila Stokke kolica, ali samo konstrukciju i sportsko sjedalo u Lesnini na popustu, boja grey melange. Košare nije bilo u toj boji, imali su samo crnu pa to nisam htjela i sad stalno čačkam gdje da naručim samo košaru. Gdje si ti kupila svoja kolica?

Polly, venski djeluje odmah jer je direkt u krvi, a oralno tek kad crijeva apsorbiraju 😉

Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 13:24

Curke evo i nas u ovom zadnjem tjednu u 7.mjesecu trudnoće. https://ibb.co/H4sr89M

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    22. Travanj 2020. 13:29

Vrapčić123

Curke evo i nas u ovom zadnjem tjednu u 7.mjesecu trudnoće. https://ibb.co/H4sr89M

🥰🥰🥰izgledas super ..

Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 13:29

Hehe, krivo napisah. Imamo mi još i 31.tjedan u ovom 7.mjesecu za odraditi. 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    22. Travanj 2020. 13:30

Svea u potpunosti se slazem 🙈 ili cu nju naucit da mami drzi kavicu 😂
    rose hvala 😘 a govori mi on da je kaos kod njih u posti. Dobro da sam i ovo dobila 😂
    Mimoza, da zato smo i uzeli takvu boju, ja se nadam da ce biti jos bebica 🥰
    Rio bas su ti lijepe haljine, prva mi se vise svida uzorak, druga duzina 🙈🥰
    Ma ne treba se zamarati previse mjerama bebe, bar po meni, evo primjera radi, kaktusice, moja je prije 2 tjedna sa 24+6 imala 830g. Bit ce i moja debeljuca 😂😂
    Ali sve je to individualno.
    Polly, moja su xplory, sjecam se da si ti spominjala da si uzela u lesnini, ali nisam sigurna jesi isto uzela xplory? Cak mi i nije tako strasno sto mi nije ista boja, tako ne koristim u isto vrijeme i kosaru i sportsko.
    Ja sam narucila u baby andrewsu, po necijon preporuci tu s foruma, al se ne mogu sjetiti. Jos su imali 15%popusta i kisobran uz njih. A ako se ne varam, imaju ti 10%popusta na gotovisnko placanje :)
    Vrapcic vi ste bas vitki jako i predivni 🥰

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.