Mrvičak ti zapravo spominješ menstrualnu bol? Ovisi gdje te boli kod menge, ja tu nisam mjerilo jer me apsolutno nikad trbuh nije bolio ni nisko u trbuhu već mi je trgalo jajnike i prepone..
Dana pogledat ću šta imaju :) Ja se s tim mjerama stvarno ne zamaram, svaka beba je za sebe s time da sam puno puta čula da fulaju kilažu za onak 500g, a kamoli 100-200 😄
Zanima me zbog straha da ja pritisak prilikom hodanja ne mijenjam slucajno s menstrualnom boli, a da ne bi bila neka infekcija. Briseve rodnice mi je bila radila, to je bilo ok. Njagora mi je bol prilikom mijenjanja strana, s boka na bok ili na ledja, te kada iz sjedeceg polozja idem u stojecki. Malo teze mi je i hodati.
Mrvicak meni ti je to vec jako dugo,i doktoeica je rekla da se jednostavno sve siri i da to mora tako.. A ja sam malo krupnija pa i zato..Ja se vec navikla na tu bol pri okretanju i ustajanju...
Kako smo u kupnji stana, i uredjenju homepage mi je postala Ikea, pa cu vjerojatno s tim poceti sto sam stavila u kosaricu u ikei, ☺️☺️
Vidim da pisete o zubima, to mi je bolna tocka doslovno, tocnije desni, paradontax, curaprox cetkica i konac za zube su u opticaju ali kad jedem nesto tvrdo, npr jabuku sve boli 🥴
I mene, ma uzas...vise ne znam boli li zub ili desni..
💙
Mrvičak ti zapravo spominješ menstrualnu bol? Ovisi gdje te boli kod menge, ja tu nisam mjerilo jer me apsolutno nikad trbuh nije bolio ni nisko u trbuhu već mi je trgalo jajnike i prepone..
Dana pogledat ću šta imaju :) Ja se s tim mjerama stvarno ne zamaram, svaka beba je za sebe s time da sam puno puta čula da fulaju kilažu za onak 500g, a kamoli 100-200 😄
Zanima me zbog straha da ja pritisak prilikom hodanja ne mijenjam slucajno s menstrualnom boli, a da ne bi bila neka infekcija. Briseve rodnice mi je bila radila, to je bilo ok. Njagora mi je bol prilikom mijenjanja strana, s boka na bok ili na ledja, te kada iz sjedeceg polozja idem u stojecki. Malo teze mi je i hodati.
Mrvicak meni ti je to vec jako dugo,i doktoeica je rekla da se jednostavno sve siri i da to mora tako.. A ja sam malo krupnija pa i zato..Ja se vec navikla na tu bol pri okretanju i ustajanju…
Necu se uopce vise zamarati. Pregled mi je iduci tjedan opet pa budemo vidjeli.
MRVICAK mislim da sam sa tobom pisala za bol.meni je ustvari sve od sjedenja i hodanja ,zqto izbjegavam sjedenje ..Hvala bogu pa su im glave gore dasu jos okrenuti prema dole ja ne znam kako bi to podnjela ..iskreno vise ni sama ne znam tacno da opisem ..znam jedino da moram vise da lezim nego ista drugo ..jos uvjek vjerujem dok pocne i odmorim i smiri se daje ok.tako sa izbjegavam dase preforsiram
Mrvičak pričekaj onda do pregleda, ja isto mislim kako Maaree kaže da je to zbog širenja svega, mislim da bi alarmantno bilo da je bol nepodnošljiva 😏 Jesi probala popiti lupocet ili lekadol da vidiš hoće se smanjiti bolovi?
.
Meni muž kupio jučer u ljekarni čaj od lista brusnice. Ne znam kolika je razlika čaja od same brusnice i od lista brusnice, ali na pakiranju piše da se ne preporučuje trudnicama i dojiljama pa ne znam da li da ga pijem uopće 🤷🏼♀️
Mrvičak pričekaj onda do pregleda, ja isto mislim kako Maaree kaže da je to zbog širenja svega, mislim da bi alarmantno bilo da je bol nepodnošljiva 😏 Jesi probala popiti lupocet ili lekadol da vidiš hoće se smanjiti bolovi?
.
Meni muž kupio jučer u ljekarni čaj od lista brusnice. Ne znam kolika je razlika čaja od same brusnice i od lista brusnice, ali na pakiranju piše da se ne preporučuje trudnicama i dojiljama pa ne znam da li da ga pijem uopće 🤷🏼♀️
Da ja isto mislim da bi bol bila nepodnošljiva,tako da necu opet zvat dr. Pregledala me u pon. cerviks je bio 41,ali rekla je da se on u jedan dan zna skratit pa da cemo pratit stanje. Mislim da ce mi pregled biti ili u uto ili u srijedu.
Stvarno ti ne znam za tu brusnicu. Ja kada imam upalu mjehura pijem vodu od brusnica koje su bile potopljene u toj vodi barem dva-tri sata.
Indy, mene grči i dok ležim🤦♀️
Ma bas se ne treba tom tezinom zamarati, pogotovo kad to ni nijenpravo vaganje, vec procjena po velicini bebe, a nije svaka beba jednaka. Samo nek one nama rastu :) e da, znam da smo, se mnogi zalili na postsre i opcenito kako ljudi nemaju, razumijevanje za trudnice, evo meneni jucer i danas iznenadili
Jucer zvoni postarica (neka nova, stari nikad nije zvonio samo, pustao papirice) da ima paketic za mene, stigle mi lece i spustim se ja dolje, a gleda ona trbuh, i govori pa sta nisam rekla donijela bi, mi ona gore 😁
Danas kad je ovaj iz hpexpresa donio kosaru, ja mislila cijela kolica i jos mu kazem spustit cu se dolje i kako sam ocemivala kompletna kolica, mislila ubacit samo, u auto pa da muz donese gore kad dode, vidi mene postar s trbuhom i samo pitao kamo da nosi 😁 bas su me pozitivino iznenadili. I onda skoro padnem na zadnje dvoje stepenice, nekako sam zapela i kao da cu na ruke al sam ipak uspjela odrzat ravnotezu 🤦♀️
Baby girl 💜
Vrapcic bas si divna trudnica, lijepi stomcic, fit i vitka 😍🥰
Mrvicak meni bol nije nepodnosljiva ali me kao zateze s desne strane, tocno izmedju kuka i pupka. Najprije sam mislila da su ligamenti ali ipak je urinoinfekt, valjda je stisnuto sve i mokraca se otezano prazni i nakupljajunse bakterije. Boli me pri okretanju s boka na bok i nekako se ne mogu do kraja ispraviti kad stojim i hodam.
Polly tako je meni muž bio kupio čaj i kad sam vidjela to na pakiranju nisam ga se usudila piti. 🙄
Dana joj dobro da nisi pala. I ja sam jako nesretna, uf. Sve me frka da ne padnem negdje. A inače je to vrlo često i normalno kod trudnica.
Kaktusica hvala draga! 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja kroz cijelu trudnoću prim od nekih infekcija, ili je uroinfekt ili gljivice. Samo se vrtim u krug . A kako trudnoća odmiče sve je gore, maternica i beba su sve teži , svi unutarnji organi pate pod povećanim pritiskom ......
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji