Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flo
    22. Travanj 2020. 13:36

Cure kad ste pocele kupovati stvari za bebice, kad vas citam sve bih kupila ali nekako sa 23 tjedna mi je jos prerano. Saljem svima ❤️❤️

Ely
    22. Travanj 2020. 13:40

Ajme Vrapcic izgledaš odlično! Pa samo malo stomaka i doslovno ništa vise. Na koliko si kg sada?
    Flo ja sam u 30. Tjednu i tek imam samo jednu vrećicu robe sto sam kupila. Nije za pohvalu, od sljedećeg tjedna mislim ozbiljno zagristi za kupovinu. Jedva čekam.
    Ja sam bila na  pregledu danas i prošlo je sve super! Bebica ima 1600g, meni to nekako izgleda malo, iako doktor kaže da je sve u skladu sa tjednima. 

Polly
    22. Travanj 2020. 13:40

dana130

Svea u potpunosti se slazem 🙈 ili cu nju naucit da mami drzi kavicu 😂
    rose hvala 😘 a govori mi on da je kaos kod njih u posti. Dobro da sam i ovo dobila 😂
    Mimoza, da zato smo i uzeli takvu boju, ja se nadam da ce biti jos bebica 🥰
    Rio bas su ti lijepe haljine, prva mi se vise svida uzorak, druga duzina 🙈🥰
    Ma ne treba se zamarati previse mjerama bebe, bar po meni, evo primjera radi, kaktusice, moja je prije 2 tjedna sa 24+6 imala 830g. Bit ce i moja debeljuca 😂😂
    Ali sve je to individualno.
    Polly, moja su xplory, sjecam se da si ti spominjala da si uzela u lesnini, ali nisam sigurna jesi isto uzela xplory? Cak mi i nije tako strasno sto mi nije ista boja, tako ne koristim u isto vrijeme i kosaru i sportsko.
    Ja sam narucila u baby andrewsu, po necijon preporuci tu s foruma, al se ne mogu sjetiti. Jos su imali 15%popusta i kisobran uz njih. A ako se ne varam, imaju ti 10%popusta na gotovisnko placanje :)
    Vrapcic vi ste bas vitki jako i predivni 🥰

Ja sam Trailz kupila, ma nije ni meni bitno da bude ista boja, ali crnu nikako nisam htjela.. Pratim na Stokke stranici hoće dobiti šta pa me zanimalo ako si baš direkt od njih kupila kolilo se čeka dostava.. Imam vremena još pa ću malo pričekati 😊

Brbicaa
    22. Travanj 2020. 13:43

Flo

Cure kad ste pocele kupovati stvari za bebice, kad vas citam sve bih kupila ali nekako sa 23 tjedna mi je jos prerano. Saljem svima ❤️❤️

Ja sam negdje tako krenila, kolica i as am jos dosta ranije jer sam uhvatila polovna koja sam htjela za super cijenu.. A evo prosli tjedan mi je stigla robica, od 50 do 68 😅 i sad lagano do poroda skupljam tetre i zastitne pelenice s obzirom da cemo bit platnenopelenasi 😁 

Polly
    22. Travanj 2020. 13:45

Ely čestitam na urednom pregledu, ma kilaža ti je u okvirima, ja čak to okvirno pratim po ovoj slici, jer po njoj kad sam bila 24 tjedna, mala je imala 613 grama, a tu piše 600 pa čisto kao orijentir, ne mogu oni ni znati točno.. Zapravo po slici tvoja ima i viška 😄
    https://ibb.co/jZ7sgPr

22. Travanj 2020. 13:54

Ely sve je to ok, sada krece naglo debljanje bebe.
    Flo, mislila da necu prije 15.5., a evo ostale smo stvari za rodiliste. Pocela sam prije jedno 10 dana, u 27.tt
    Mimoza - krenulo je gnjezdjenje, kazu da je to jedna od faze pred sam porod. Moje ce izgledat tako da ja komandujem s kauca, a ostali rade. ahhaha
    Rio, super us haljinice, iskoristive i kada rodis, ja isto tako kupujem uvijek. Trbusic je malen u njima.
    Vrapcic, zenooo pa ti si mrak, wow
    Indy imas li pritisak i nakon sjedenja, ono da ti jetesko hodati od tih bolova dolje? Menstrualni grcevi ti dolaze u intervalima ili traju duze? Moji su u intervalima, najduze 15 sekundi
    Cure s urinalnom infekcijom, kako ste ju prepoznale, znam da su neke imale bolno mokrenje, a ostale? Mene strah da nije to u pitanju.
    Pranje robice - samo prvo pranje u bebi prasku, sa zlicom octa. Kolacic, dapace, ne smrdi, vec je intezivniji miris tog praska kojeg stavis, Kasnije budem prala s nasom robom i sa obicnim praskom. Omeksivace ja uopce ne koristim. Bebinu robu svu peglam.

Trancie
    22. Travanj 2020. 13:56

Mrvicak neka si se ti nama vratila ... ja isto kad se nesto lose dogodi najradje bi da nisam tu, ali znam da bi isto ulazila i pratila jer bi me zanimalo sto se dogadja sa svima vama 💕
    Rio divne su haljine, u drugoj se ni ne vidi stomak... mislim da sam ja tu prvu isto stavila pod favorite budem li uzimala 🤭🤣🤣
    Cure cestitke na pregeldima!!! Neka bebe rastu💕💕
    CurlySue neka je sve dobro, bas mi je drago da su brzo reagirali i sprijecili porod... sad ce to sve bit dobro... samo lagano!!! Izgurat ces ti do kraja 🙏😊
    Dana super je kosara, ja bas volim stokke , triaz malo vise 🤭🤣🤣
    Ja jos nisam nista za bebu uzimala novo, sto imam od male imam... ne planiram nista ni kupovati prije 6 mjeseca... meni sve nekako rano dok ne udjem u neke tjedne vise ... 

Trancie
    22. Travanj 2020. 13:59

Vrapcic izgledas mrak 🥰🥰🥰bas si zgodna i samo mali stomacic ma ko 🍬
    Pranje robice - ja sam je prala pred sami kraj sa sensitiv baby tekucim detardjentom i sensitiv omeksivacem ; nije bilo reakcije, nesto na 60 ; nesto na 40 zavisi od uputa na robici!! 

Polly
    22. Travanj 2020. 14:05

Mrvičak meni je počelo sa pulsirajućom boli u rodnici, onda je postala konstantna, između boli i pečenja osjećaj, od mjehura do rodice. Pritisak na mokrenje cijelo vrijeme, tek onda nakon sat, dva je počelo na samom kraju mokrenja biti jako bolno, kao da te nožem probode dolje.. I sad mi je tako samo puno manja bol..

dana130
    22. Travanj 2020. 14:05

Polly baci pogled kod njih. Ja sam narucila 18.3. Danas stigla. Jer oni narucuju direktno od stokke iz nizozemske jer su sluzbeni zastupnik :)
    Po ovoj tvojoj tablici, moja je imala 200g previse 🙈
    Trancie hvala 😘
    Meni za tezinu jedna aplikacija jednu tezinu pokazuje, druga drugu 🤦‍♀️🤦‍♀️
    https://ibb.co/920bpfT
    https://ibb.co/c2t1LQf

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.