Rio ajmo di su ti recepti za peelinge? Na sunce! :D
mrvicak mislila sam mozda ponit jedne mudante, al ovako s ovim mrezastima nemam niti brige niti pameti, itin ih u smece i ne razmisljam o tome.
Ovo ostalo robu za mene, malog i jaje, to ce muz donit. A i ako sta pofali, moc ce se dofurat u bolnicu. Ne znam samo kako ce to stat sve u kufer mali :D
Ja imam ona mala putna pakiranja bocica pa cu si unutra nalit ovo svoje sto imam :)
Ja cure zaista ne znam dal su to lazne kontrakcije ?ili te smrane sto nas pripremaju ??al i meni je iskreno zadnjih dana bas se pogorsalo cesto mi se jako stvrdne stomak i osjetim kao tu mensteualnu bol pri dnu ,naravno proda me u rodnici ,al ledja me jos ne bole i sve se to smiri nakon sto lezim a dok malo hodam a to znaci recimo dok napravim nesto jednostavno za jelo pocne...tako da moja je dr.rekla ako se ne smiri dok odmaram i ako ledja pocnu dame bole moram sa reagujem ..zasad koliko se god ja trudila da budem korisna i radim moram mnogo i da odmaram ..Sinoc je bilo extremno jel sam prala susila i peglala robicu ..na kraju sam sve ostavila i legla da spavam ..tako da u svakom slucaju pokusajte kad pocne jednostavno leci naravno ako ste pre toga bili u kretanju
Polly napokon pregled, znam da jedva cekas vidjeti👶❤🥰
Kaktusica ma bas mi je zao, te vrazje upale su bas ceste u trudnoci😤☹nadam se da ces ih se brzo rijesiti🙏🤞
💙
Yvette- ja jos nisam probala, a isto sam visoka, meni bi ona s rukavima mogla biti bolje onda 🙈
Polly- ajme hvala Bogu. Ja mislim da se ja na ne znam sta testiram da bi strepila sve do dolaska rezultata jer uvijek si mislim- a sto ako...
Vrapcic, hvala ti na cestitkama, bome smo dogurale daleko, i ti slavis iduci tjedan velikih 32 🥳
Mrvicak, welcome back 😉🥳🥳
Ja cure zaista ne znam dal su to lazne kontrakcije ?ili te smrane sto nas pripremaju ??al i meni je iskreno zadnjih dana bas se pogorsalo cesto mi se jako stvrdne stomak i osjetim kao tu mensteualnu bol pri dnu ,naravno proda me u rodnici ,al ledja me jos ne bole i sve se to smiri nakon sto lezim a dok malo hodam a to znaci recimo dok napravim nesto jednostavno za jelo pocne…tako da moja je dr.rekla ako se ne smiri dok odmaram i ako ledja pocnu dame bole moram sa reagujem ..zasad koliko se god ja trudila da budem korisna i radim moram mnogo i da odmaram ..Sinoc je bilo extremno jel sam prala susila i peglala robicu ..na kraju sam sve ostavila i legla da spavam ..tako da u svakom slucaju pokusajte kad pocne jednostavno leci naravno ako ste pre toga bili u kretanju
Znaci toco si opisala moje stanjem s tim da mene uhvate kada legnem, na nogama ne, ali cim se dignem, nesto odradim i vratim se na kauc, krenu. Ona je zadnji put meni spomenula da vjr imam lazne trudove, a ja ne znam je li to isto kao bh kontrakcije. Ocito moramo istrpiti ovu svu bol i reagirati ako uvati ledja ali hvala Bogu mene ledja apsolutno nista ne bole
Pregled- sinoc sam bila toliko umorna da sam jedva procitala gdje sam stala i jedva cekala oci otvorene (sto nije pomoglo da dobro spavam 😤).
Uglavnom, pregled je dobro prosao, sve je dobro, a beba 2050g. Je li malo prevelika? Doktorica je samo rekla- uf gle ti nju debeljucu. Mislim znam da postoje odstupanja uvijek od tih uzv, al svaki put je tako od pocetka veca.
Zatvorena sam skroz, utrogestani i dalje za svaki slucaj, cvx 38 mm. Iduci pregled 5.5.
Pregled- sinoc sam bila toliko umorna da sam jedva procitala gdje sam stala i jedva cekala oci otvorene (sto nije pomoglo da dobro spavam 😤).
Uglavnom, pregled je dobro prosao, sve je dobro, a beba 2050g. Je li malo prevelika? Doktorica je samo rekla- uf gle ti nju debeljucu. Mislim znam da postoje odstupanja uvijek od tih uzv, al svaki put je tako od pocetka veca.
Zatvorena sam skroz, utrogestani i dalje za svaki slucaj, cvx 38 mm. Iduci pregled 5.5.
Tako je i meni moja rekla- Netko voli jesti😊
Ali bitno da su svu parametri razvoja dobri, ja se za svoje i njene kile nekako ne brinem, ako mogu tako reci.
Bitno da je sve dobro🙂😘
Jutro curke!
Miha_Lea dobrodošla! 🤗
Kolacic, Selena, Niki, Leonie čestitke na punim tjednima! 🎊🎉
Selena ja sam curku osjetila već u 18. tjednu, ali posteljica mi je straga pa i to ima utjecaj.
Zmya hvala za popis. 😊
Polly totalno neočekivani rezultati testa.. 😜😂
Kolacic, Selena, Leonie, Niki i ja vam cestitam na punim tjednima🥳🥳🥳
Leonie odlicno za veliku curku🥰pa nisu sve bebice iste, ovisi i o genima i mnogocemu, super cerviks...mene bas strah koliki mi je jer mi je strasan pritisak kad stojim, nadam se da cu sutra saznati
💙
Ja cure zaista ne znam dal su to lazne kontrakcije ?ili te smrane sto nas pripremaju ??al i meni je iskreno zadnjih dana bas se pogorsalo cesto mi se jako stvrdne stomak i osjetim kao tu mensteualnu bol pri dnu ,naravno proda me u rodnici ,al ledja me jos ne bole i sve se to smiri nakon sto lezim a dok malo hodam a to znaci recimo dok napravim nesto jednostavno za jelo pocne…tako da moja je dr.rekla ako se ne smiri dok odmaram i ako ledja pocnu dame bole moram sa reagujem ..zasad koliko se god ja trudila da budem korisna i radim moram mnogo i da odmaram ..Sinoc je bilo extremno jel sam prala susila i peglala robicu ..na kraju sam sve ostavila i legla da spavam ..tako da u svakom slucaju pokusajte kad pocne jednostavno leci naravno ako ste pre toga bili u kretanju
Znaci toco si opisala moje stanjem s tim da mene uhvate kada legnem, na nogama ne, ali cim se dignem, nesto odradim i vratim se na kauc, krenu. Ona je zadnji put meni spomenula da vjr imam lazne trudove, a ja ne znam je li to isto kao bh kontrakcije. Ocito moramo istrpiti ovu svu bol i reagirati ako uvati ledja ali hvala Bogu mene ledja apsolutno nista ne bole
I ja zaboravila sam da kazem da meni nisu dali nista da pijem jel mi na ultrazvuku ne ocitava nista jel sam zatvorena ..a na ct me jos nisu stavljali rekli su jos nema potreba ..tako da ja jedino sto pijem je jos uvjke Mg i vitamine ..tako da nesto prosetam pa odmor i tako u krug al dobro izdrzacu jos ako bogda ovo vrjeme do 5.6 ..mada kako mi stomak iz dana u rad raste i sve veci sve imam duze pause 😀😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji