Leoni moj je sa 29+3 procjenjen na 1900 skoro. Bas me zanima sutra kod soc. Koliko ce ga ona izmjeriti.
Neka oni budu veci , ako kojim slucajrm urane bar su veci 😊😊
Super da je sve u redu 😊
Vidim sutra nas ima na pregledima hehe
Evo napokon dosao mail kao da je onaj krevetic iz magic baby poslan. Da ce doc od 3-5dana. Hmmm bas me zanima kad ce stic..
Meni su ti kolica stigla od njih za 4 dana GLSom😊
Vrapčićpijem i vodu i sam sam pokusla ali ne pomaze bas previse. Ne znam jedino jel mi to zbog visokog tlaka ili je to ipak migrena. Znam ih imati, ali ova je nekako cudna. Kad se nakasljem ili nasmijem uzasno me zaboli na desnoj strani glave kod cela. Nadam se da ce se to smiriti koji dan.
Zmyasvaka cast! Jednom sam pokuslala sam noge depilirati voskom pa sam si napravila podlijeve. Od tada samo kozmeticarka ili epilator. Cak si razmisljam da bi uzela onaj ipl, ali sve me strah da nece svugdje odraditi svoj posao kako treba kad imam svijetlu kozu, a dlacice su mi kombinacija id tamnih do svijetlih.
Bebacsretno sutra na pregledu!
Pollyodlicno za negativan test!
Mrvičakdobrodosla natrag! Hvala za savjete
Cure, ja sam sebi spremila samo Chicco uloske. Mislim si ako ce bas trebati stavit cu dva. Jel to ok? Ako bas moram, uzet cu i Vir, ali ne volim ih nikako.
Navodno nije IPL najbolje rjesenje za svijetle cure. Na nogama si nisam napravila podljeve nikada, al zato pipi jadna moja sta je sve prosla :D Racunam da sam sad malo ih i razrijedila ovim djelomicnim cupkanjem,(znaci jednu usnu sam uspjela drugu napola xD) al boli boli.. Kad krenu izbijat i narastu odmah cu ih cupat, nikad ne znas kad malac moze iznenadit :)
Vrapčićpijem i vodu i sam sam pokusla ali ne pomaze bas previse. Ne znam jedino jel mi to zbog visokog tlaka ili je to ipak migrena. Znam ih imati, ali ova je nekako cudna. Kad se nakasljem ili nasmijem uzasno me zaboli na desnoj strani glave kod cela. Nadam se da ce se to smiriti koji dan.
Zmyasvaka cast! Jednom sam pokuslala sam noge depilirati voskom pa sam si napravila podlijeve. Od tada samo kozmeticarka ili epilator. Cak si razmisljam da bi uzela onaj ipl, ali sve me strah da nece svugdje odraditi svoj posao kako treba kad imam svijetlu kozu, a dlacice su mi kombinacija id tamnih do svijetlih.
Bebacsretno sutra na pregledu!
Pollyodlicno za negativan test!
Mrvičakdobrodosla natrag! Hvala za savjete
Cure, ja sam sebi spremila samo Chicco uloske. Mislim si ako ce bas trebati stavit cu dva. Jel to ok? Ako bas moram, uzet cu i Vir, ali ne volim ih nikako.
Ja sam uzela jedan paket Chicco ulozaka i 3 paketa Vira.
Na Viru sam po doma i s mengom bila, ostala navika od borbe s glupom Candidom.
Ovisi, koliko pisu iskusnije cure, i koliko ces krvariti...
Realno, mozes ti slobodno s Chiccom, samo sto je skuplji pa sam si ja zato i Vir uzela.
Bebac baš velika beba! 🥰 Al neka, neka, samo neka rastu bebice. 💙
Black joj nadam se da će se primiriti nekako. Držim fige! 🤞
CurlySue drago mi je da nemaš više trudova! To je odlična vijest! Nadam se da će se uskoro skroz stabilizirati. 🙏
Dora kako su tvoje mrvice? Kako si nam ti? 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac, rio hvala curke 😘
Bebac moguce da su, tako spakirali, jos oitam postara a gdje jenostatak, a on zbunjen:koji ostatak 😂
Rio poslikam svakako, ako dode danas ostatak, odmah sam zvala trgovinu da vidim jesu tako poslali ili 😂
Ova boja kosare nije bila u planu, ali nisu imali koju smo mi htjeli, pa smo uzeli ovu boju, a sportsko sjedalo ke svijetlo siva. Sad bas razmisljam kako mi je i ova boja super i da smo mozda i sportsko trebali u toj, ali tko je znao 🤦♀️
I ja cekam jos jednu dostabi, teteice bi, mi, trebale stici 😁
I, da, sto se tice bolova, oko puoka, prijavljujem ih i ja. Vec sam pisala, a i dora da nas je znalo tako 2,3 dana prije punog il nakon punog tjedna probadati, i traje tako cca 2 dana, pa moguce da ti od toga i onda naglo narate busica 🥰
Baby girl 💜
BackInBlack jesi ti pisala da imaš terapiju za tlak?
Jel ti u normali ovih dana? Mene je doktor upozorio ovako reda radi da pazim na glavobolje i vrtoglavice koje bi mogle biti znak visokog tlaka što može dovesti do preeklampsije i treba pratiti. Ali zasad nemam problema još i s tim…
Pretpostavljam da to sve znaš, pogotovo ako si na terapiji.
CurlySue super super za stanje 🎈 bit će to sve super. Ulozivost za vrsak prsta je odlicna 😁 ja sam uloživa za članak po mom doktoru i prohodna za prst po nekoj mrsavoj doktorici 😂😂
Danadivna su kolica 😍 ovo je možda za maminu kavu 😎 znam da to Stokke ima 😃
Hvala draga i meni se bas svida bar ovaj dio koji je stigao 😂
Bilo za mamu il bebu, svakako ce kava unutra biti, pogotovo dok je beba skroz mala 😂
Baby girl 💜
Curke pije li koja ovu brusnicu iz Dm-a? Nije mi jasan taj sok. Piše dozira se u žlicama. Kako oni to misle i koliko, osobito mi trudnice? Kako ga vi dozira te? To je 100% brusnica.
https://ibb.co/4m0gJ5K
Leoni moj je sa 29+3 procjenjen na 1900 skoro. Bas me zanima sutra kod soc. Koliko ce ga ona izmjeriti.
Neka oni budu veci , ako kojim slucajrm urane bar su veci 😊😊
Super da je sve u redu 😊
Vidim sutra nas ima na pregledima hehe
Evo napokon dosao mail kao da je onaj krevetic iz magic baby poslan. Da ce doc od 3-5dana. Hmmm bas me zanima kad ce stic..
Ja isto ceksm od petka racun iz magic baby za neke dekice kako bih platila. Zvala, kazu guzva
💙
Curke pije li koja ovu brusnicu iz Dm-a? Nije mi jasan taj sok. Piše dozira se u žlicama. Kako oni to misle i koliko, osobito mi trudnice? Kako ga vi dozira te? To je 100% brusnica.
https://ibb.co/4m0gJ5K
Ja sam pila, ma ja bih ti popila pol deca 2x dnevno
💙
Rose jesi ju razrijedila s vodom ili eksala ovu čistu? Jesi li pila baš ovu iz Dm-a? Znam da je netko od vas spominjao da je jako gorka.
Sortiraj odgovore
Najstariji